• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kizlarrr kimin çok detayliysa testleri üsenmeden şuraya yazsada bizde ona göre sorsak doktora hadi be sevaptir :KK53::KK71::rolleyes:

Bana verilen test formu aşağıdaki gibi
BİYOKİMYA
GLUKOZ AÇLIK
ALT(SGPT)
AST (SGOT)
HEMOTOLOJI
HEMOGRAM
HEPATİT MARKERLERİ
ANTİ HCV
HORMON
TSH
İDRAR TETKİKLERİ
TAM İDRAR TAHLİLİ
DIŞ LAB. SEROLOJI (DÜZEN)
TOXOPLAZMA IGM*
RUBELLA IGG*
TOXOPLAZMA IGG*
RUBELLA IGM*
SEROLOJI
ANTI HIV -2 COMBO*

Devlette yaptırdım ben listeyi özeldeki doktorum verdi yanında yıldız olanlar yoktu hastanede. Diğerleri 39 kalem sonuç çıktı.

Bana verilen test formu aşağıdaki gibi
BİYOKİMYA
GLUKOZ AÇLIK
ALT(SGPT)
AST (SGOT)
HEMOTOLOJI
HEMOGRAM
HEPATİT MARKERLERİ
ANTİ HCV
HORMON
TSH
İDRAR TETKİKLERİ
TAM İDRAR TAHLİLİ
DIŞ LAB. SEROLOJI (DÜZEN)
TOXOPLAZMA IGM*
RUBELLA IGG*
TOXOPLAZMA IGG*
RUBELLA IGM*
SEROLOJI
ANTI HIV -2 COMBO*

Devlette yaptırdım ben listeyi özeldeki doktorum verdi yanında yıldız olanlar yoktu hastanede. Diğerleri 39 kalem sonuç çıktı.
Cnm eksik olma saol bende yarın devlete gidicem eksik olanları orda yaptırıcam bu arada bu tahlilleri açmı yaptırdın sen

Cnm eksik olma saol bende yarın devlete gidicem eksik olanları orda yaptırıcam bu arada bu tahlilleri açmı yaptırdın sen
Rica ederim canım. Evet hepsi aç karnına yapıldı 4 yada 5 tüp kan alındı sıradayken arkada yaşlı bi amca var görevli barkod yazdıkça vaah kızım neyin var çokmu hastasın dedi :D

Rica ederim canım. Evet hepsi aç karnına yapıldı 4 yada 5 tüp kan alındı sıradayken arkada yaşlı bi amca var görevli barkod yazdıkça vaah kızım neyin var çokmu hastasın dedi :D
Hahahhaha kıyamam yaaa gencsinya oyuzden üzülmüs sana soyleseydın bebeği kız adama :-)

kızlar siz bebeğiniz için bir şey hazırlıyor musunuz. Resim video ajanda gibi ben bir şey hazırlamak istiyorum ama ne olduğuna karar veremedim
Bende birşey hazırlamak istiyorum hatıra olsun diye ama ne olacağını bilmiyorum bizim gruptada hiç yok cnm burda kimse yazmadı öyle seyler

Bende birşey hazırlamak istiyorum hatıra olsun diye ama ne olacağını bilmiyorum bizim gruptada hiç yok cnm burda kimse yazmadı öyle seyler
Ben ilk öğrendiğim ve eşime söylediğim gün video çektim ama hergün video olmuyor. Söyleyecek şey bulamıyorum :) Farklı güzel bir şey yapmak istiyorum. Allah nasip ederde büyüdüğü zaman hediye olarak verebileceğim bişey olsun istiyorum

Ben ilk öğrendiğim ve eşime söylediğim gün video çektim ama hergün video olmuyor. Söyleyecek şey bulamıyorum :) Farklı güzel bir şey yapmak istiyorum. Allah nasip ederde büyüdüğü zaman hediye olarak verebileceğim bişey olsun istiyorum
Romantik anne seni:-) ben odun anne hiçbişi yapmadım

Romantik anne seni:-) ben odun anne hiçbişi yapmadım
Bende ajanda tutuyorum kizlar ilk sayfaya ogrendigim idrar testini yapistirdim ve onu ilk ogrendigim anki duygularimi yazdm hergun yazmiyorum snra keseyi gordugum andako duygulari yazdim daha snra o gunlere doktrdan aldgm ultrasn gorjntulerinin fotopisini cekip yapistircam asl goruntuleri cerceveye koycan en sonada kismetse dogdugu ilk anki resmi ve onuda odasina koycam melegimin insallah ogunleri goruruz ;)

Sonrada o ultrason görüntüleriyle her ayki fotolarnn oldugu resmlerden olusan cerceveyi yanyana koyucam kismetse allah omur verirse ole ole melegimin resmlerini koyucam

Bende ajanda tutuyorum kizlar ilk sayfaya ogrendigim idrar testini yapistirdim ve onu ilk ogrendigim anki duygularimi yazdm hergun yazmiyorum snra keseyi gordugum andako duygulari yazdim daha snra o gunlere doktrdan aldgm ultrasn gorjntulerinin fotopisini cekip yapistircam asl goruntuleri cerceveye koycan en sonada kismetse dogdugu ilk anki resmi ve onuda odasina koycam melegimin insallah ogunleri goruruz :KK66:
Amin inşallah. Bende bu tarz bişey yapmak istiyorum. Güzel bi albüm almak lazım

Back
X