• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba benim otururken kalçam cok agrıyor kalça kemiklerim sizde de var mı? Bir de ağzımda aft cıktı, boynumdaki lenflere dokununca acıyor şişmiş sanırım ne yapsam ki:((

kizlar az once vcye gittim sarinsi yesilimsi akinti gelmis busefer bayada gelmis disardaydik cok gezdim diyemi geldi acaba ve icinde iki tane sac teli inceliginde 3 mm kadar kirmizilik vardi gorunce sok oldum nedirki bu simdi doktoru arasammi sanki sol yumurtaligmda agrimaya basladi napim bilemedin
üşütmüş olabilirsin canım sen doktorunu ara söyle belki bir ilaç falan verir ihmal etme içinide rahat tut.

kizlar az once vcye gittim sarinsi yesilimsi akinti gelmis busefer bayada gelmis disardaydik cok gezdim diyemi geldi acaba ve icinde iki tane sac teli inceliginde 3 mm kadar kirmizilik vardi gorunce sok oldum nedirki bu simdi doktoru arasammi sanki sol yumurtaligmda agrimaya basladi napim bilemedin
Doktoruna danış en doğrusunu o söyler ayaklarını uzat dinlenmeye çalış yorgunluktan da olabilir Nasıl olduğunu da haber ver merak ettim:stop:

Benimde hep ağrılar var özellikle biraz iş yapınca bitiyorum evi supurdum yerimden kalkamiyorum bel yan ve kasık ağrısından

ara doktorunu bence, beklediğin hata :) En doğrusunu o söyler çünkü ve bol bol dinlen...

Kasık ve bel ağrısı çeken var mı benim gibi.bide belimin yan tarafları ağrıyor gibi :KK43:

Bende de çok oluyor ama yürüyüş yaptıktan sonra ağrılar gidiyor , kasık-karın karışık ağrıyor, kendimi ev işleri falan diye çok yormamaya çalışıyorum

inşallah inşallah canım duyarsın sende miniğini annesii :KK49::KK49: benim sat 21 nisan arkadaşım karından bakıldı alttan baktrmam yaa çok zorda kalmadıkça:oops::oops: darısı sizee çalışıorum we hiçbişey yapmak istemiyor canım :KK12:
Canim merhaba benimde sat 21 nisan keseyi gorduk ama minigim daha yok en son 28 mayista gittim 10 gun sonraya cagirdi pzt gidicem ins kendisini gorup kalp atisini duyarim. Bu ikinci gebeligim. Ilkinde cok erken duymustum. Biraz nazlaniyor kizmi olcak bilmem

Y Yellu ve Zeyneb21 Zeyneb21 doğum gününüz kutlu olsun kızlar :)

Ben de şu an 6 haftalığım pazartesi kalp atışları için gidicez doktora, cuma gelin demişti aslında , hem eşim hem de ben çalıştığım için anca pazartesiye ayarlayabildik kendimizi, şimdi kalp atışına vajinal muayene etmez diyodum, senin yazdıklarını okuyunca gene vajinal bakar herhalde diye düşündüm :KK70: yaklaşık 4 aydır tedaviden dolayı hep vajinal muayene ediyordu, hamile kaldığımda keseyi vajinal muayenede gördük, hep takılıyorum vajinal muayeneden kurtulamadım bi diyerek :KK53::KK53: Senin dediğin gibi vajinal muayeneyle düşüğün hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum, tabiki burda doktor faktörü giriyor...

geçmiş olsun, hamilelik dönemimiz boyunca zehirlenmelere, mikroplara, hastalıklara karşı daha açığız, o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor. Mümkünse dışarda yeşillik, salata hatta güvenmediğiniz yerlerde dışarda yemek yememek gerekiyor. Çok aşırı sıcak duş falan da alma bu dönem, geçmiş olsun.

Canım doktoruna güveniyorsun biliyorum da senin yerinde olsam Fransa'da en iyilerden başka bir hekime daha gözükürdüm... Biliyorum çok zor ama moralini yüksek tut, bol bol dua et, dualarımız seninle... Rabbim gönlüne göre versin....

Ben araştırıyorum hamile yogası, doktoruma soracağım izin verirse başlarım. Şu an yavaş tempolu yürüyüş yapıyorum doktorum izin verdi, bazen de evde leslie... Tabi benim spor geçmişim var, ama düşük tehlikeniz yoksa kısa yürüyüşler yapabilirsin, kabızlığa da çok iyi geliyor, yürüyüş sonrası paso wcdeyim :KK70:

Ben gece erkenden yatıyorum da sabah erkenden gözlerimi açıyorum, bir de hiç rüya görmezdim bu aralar saçma sapan rüyalar görüyorum, uykum çok bölünüyor vs...Demişlerdi zaten deliksiz uykuyu unutun diyerek:KK70:
Benimde spor gecmisim var:) evde de hep egzersiz yapardim.dusuk riskim yok ama egzersiz yapmiyorum.zaten mekikte cekemem.ani hareketlerde rahimde bisiler aciyor.hafif yuruyus yapiyorum arada ama bende gittigimde sorucam ne sporu yapiyim diye.birde tatile gidiyim mi diye sorcam.yuzme de cok iyiymis ve d vitamini almak.aynen kabizliga iyi gelir bende pek olmuyor ama eskisi kadar da iyi degil bazen:KK72:

Back
X