• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel çıkacak sonuçların. Hiiiiç kafana takma. Tosununu da germe. :anneadayı: Nedendir bilinmez içime erkek gibi doğdu seninki. Oğlunu germe yazacaktım bi an elim gitti. :)

Ahahahahahah kuzucumm alıştım ben herkes bana öyle diyor oğlun olcak diyor :) Alıştım valla artık, önceden kız istiyordum oğlum fikrine de alıştım :))

Zahidemmm canim Rabbim sabrini artirsin nolur cok yipratma kendini.Uzulmemek elde degil ama umutsuz olma.Bende gecen sene haziranda kimyasal gebelik yasadim..Kac kez doktora gittim.ilac icin yada asilama yapın yada tup bebege baslamak.istiyorum dedim.Yasin genc bekle bi kez hamile kalmissin yine kalirsin diyip durdular...Hamile kaldigim ay klomen kullandim ama Rabbim nasip etmese hepsi bos.ALLAH sana saglikli hayirli evlatlar nasip edicek canim ben inaniyorum...Simdi biraz vucudun dinlensin bi kac ay sonra guzel haberlerini alicaz:KK74:
Allah razı olsun canimmm hiç kolay değil Allahım kimsenin başına vermsin inşallah bida hamile kalabilirim hemen doktorundan haftaya rdv aldım tüp e karar vermiştik böyle olunca iptal etmiştik şimdi yine tüp istiycem ,bekliyemem tekrar 3 sene daha hayırlısı zaten şu ramazan ayı bi geçsin haftaya bakalım ne diycek doktorum :KK61:

Cnm sen cuma günü tam 11+0 oluyorsun ya ogun yapar yada 1 hafta sonra gel der belli olmaz ultrason tarihin önden gidiyormu peki yoksa sat la aynimi ona görede belirliyorlar

Bacımm ya sen yada ben yanlış hesaplıyoruz :-) Doktorun dediğine göre +1 önde gidiyordum üstünden 1 ay geçecek cuma günü :) Her şey değişmiştir ileri yada geri fikrim yok.

10+3 Benim bildiğim şöyle: 10 hafta bitiyor 11 haftanın, 3 gününü yaşıyoruz :)
İmzama bak ordada, 11.hafta diyor. Aklımı karıştırdın benimde. Öbür türlü imzada da 10 hafta demez mi. :-):-):-)

Canımm benimm, rabbime sığın elbet bir bildiği vardır senin için en hayırlısını böyle yazmıştır. Eminim kolay değil yaşadığın durum, tez zamanda kolay atlatırsın inşallah çalışmalara ara verme, kimyasal ve boş gebeliklerden sonra, vucüt tekrardan kendisini hazırlıyormuş gebelik oluşturmak için. Şükret genede, hamile kalabildiğin için, önümüzdeki aylar senin için güzel haberler getirsin inşallah canımmm.. Bol bol dua et allaha, hayırlısını iste. :KK43:
Çok sağol canım moral verdin inşallah adetim düzene girsin Allahin izniyle Hamile kalırım çok gecikmez çok şükür kendilinden kaldım evet oda önemli dualarınızdn eksik etmeyin

Kızlar buraya nasıl üye olcaz bende yenı geldım aranıza hanı yazıyor ya bebegın dogacagı tarıh dıye bulamıyorum :)

Çok sağol canım moral verdin inşallah adetim düzene girsin Allahin izniyle Hamile kalırım çok gecikmez çok şükür kendilinden kaldım evet oda önemli dualarınızdn eksik etmeyin
Canım şimdi okudum yazdıklarını. Rabbim tekrar yaşatmasın sana bunu.. Sağlıkla kucağına aldığın günleri basip etsin inşallah.. Bence kafanı rahatlattıktan sonra denenelisin.. Lütfen kendini yıpratma

C
Kızlar buraya nasıl üye olcaz bende yenı geldım aranıza hanı yazıyor ya bebegın dogacagı tarıh dıye bulamıyorum :)
anım hoşgeldin :) benim hamilelik takvimimin en altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor en altta, ona tıkla muhtemel doğum tarihini öğren ekle oluşur :)

Bacımm ya sen yada ben yanlış hesaplıyoruz :-) Doktorun dediğine göre +1 önde gidiyordum üstünden 1 ay geçecek cuma günü :) Her şey değişmiştir ileri yada geri fikrim yok.

10+3 Benim bildiğim şöyle: 10 hafta bitiyor 11 haftanın, 3 gününü yaşıyoruz :)
İmzama bak ordada, 11.hafta diyor. Aklımı karıştırdın benimde. Öbür türlü imzada da 10 hafta demez mi. :-):-):-)
Hayır şekerim 10+3 dediğin gibi 10 bitti 11 haftanın icindesin demek yani 11 den 3 aldın demek sen bu cuma tam 11+0 oluyorsun yani 11 bitiyor 12 den gün almaya baslayacaksin.....1 gün önden gittiğine göre cuma günü 11+1 oluyorsun yani imzand 12.haftanın içinde yazacak ama sen henüz 11 hafta 1 günlük hamiş olacaksın :KK49: ikili testi yapar belki benide 11+3 te gitmiş olcagim

Allah razı olsun canimmm hiç kolay değil Allahım kimsenin başına vermsin inşallah bida hamile kalabilirim hemen doktorundan haftaya rdv aldım tüp e karar vermiştik böyle olunca iptal etmiştik şimdi yine tüp istiycem ,bekliyemem tekrar 3 sene daha hayırlısı zaten şu ramazan ayı bi geçsin haftaya bakalım ne diycek doktorum :KK61:
Peki sen simdi kurtajmi olucaksin canim.Hani kurtajdan sonra braz beklemek gerekiyorya hem o arada kafanda dagilir insallah guzel sonuclar alirsin..

C

anım hoşgeldin :) benim hamilelik takvimimin en altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor en altta, ona tıkla muhtemel doğum tarihini öğren ekle oluşur :)
Sana da teşekkür ederim kuzum ::)) hoşbulduk Allahım sağsalim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

selam millet ..bu cumartesı doktora gittik bebişimin kalp sesını duyamadım ama kalbini gördük ,atışını gördük. onumuzdekı cumartesı cok buyuk olasılık kalp atısınıda duyacagınz dedı doktor . bu arada bulantılar arttı biraz. midem bulanıo ama bitaraftanda sürekli kendimi aç hissedıorum . bişey yesemmı yemesemmı ikilemdeyim sürekli :)

Back
X