- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #12.021
halınden memnunsun sanırım :=)benim umudum 9. ayda canım![]()
doktor 4. aya kesılır dedı
bakalım inşalllah
9 ay cok uzun. :=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halınden memnunsun sanırım :=)benim umudum 9. ayda canım![]()
dün gece geldıler bana yarım saat bulantı cektıkten sonra kustum.Ayyy bugun bende çok fenayım uzanıyorum içim sıkılıyor midem kotu ya
memnun mu? ölüyorum hergün canım yaaa... gebelik reflüsü yüzünden yiyip içemiyorum...3 kilo verdim...doktor ilaç verdi ama ben kullanmıyorum şüphe yüzünden...neyse kaldı 7 ay...ya sabır çeicez hepimiz...umarım sende 4 te kurtulursunhalınden memnunsun sanırım :=)
doktor 4. aya kesılır dedı
bakalım inşalllah
9 ay cok uzun. :=)
doktoruna güven ilacını içmemnun mu? ölüyorum hergün canım yaaa... gebelik reflüsü yüzünden yiyip içemiyorum...3 kilo verdim...doktor ilaç verdi ama ben kullanmıyorum şüphe yüzünden...neyse kaldı 7 ay...ya sabır çeicez hepimiz...umarım sende 4 te kurtulursun![]()
benım ara sıra sancı gırıyor :=) hassasıyet azalmaz sanırımGöğüs hassasiyeti azalan yada biten?
bir iki bişey okudum nette o yüzden içmiyorum ancak çok kötüleşirsem alıyorum canım napıyım içinde bi can olunca minicik bi şüphe bile yetiyo...ooffff offfffffffff bizi bizden başka kim anlardoktoruna güven ilacını iç
inşallah kurtuluruz
cok sıkıldım
Aman bunada şukur önceden gözümuzu acamıyordukdün gece geldıler bana yarım saat bulantı cektıkten sonra kustum.
şimdi de bulantı var işte
bulantı ılacı mı verdıbir iki bişey okudum nette o yüzden içmiyorum ancak çok kötüleşirsem alıyorum canım napıyım içinde bi can olunca minicik bi şüphe bile yetiyo...ooffff offfffffffff bizi bizden başka kim anlar
Benim eski acısı yok da pimpirikleniyorumbenım ara sıra sancı gırıyor :=) hassasıyet azalmaz sanırım
sonucta süt doluyorlar ya![]()
artmadı canım ama azalma olacağını da sanmamGöğüs hassasiyeti azalan yada biten?
bak orası dogruAman bunada şukur önceden gözümuzu acamıyorduk![]()
mide koruyucu verdi nexium....diğer verdikleri işe yaramamıştıbulantı ılacı mı verdı
hangısı o?
saga sola uzun sure yatıncaBenim eski acısı yok da pimpirikleniyorum![]()
Benim 10 gün falan oldu azalalı önceden çok hassastıGöğüs hassasiyeti azalan yada biten?
işe yaramadıysa kullanma tabii. mıde bulantımı söylemıstımmide koruyucu verdi nexium....diğer verdikleri işe yaramamıştı
Canım dolgunluk var ama önceden dokunduğumda acırdı sanki o acısı gitti gibi geliyo yada 2 gün önce pembe lekelenmem oldu doktora gittik bebişi gördük şükür iyiydi ama o lekelenmeden beri evham yapıyorum hep belirti takip ediyorum zaten çok aşırı mide bulantım hiç olmadı onu baz alamıyorum göğüs ağrısını da çok hissetmeyince korktumartmadı canım ama azalma olacağını da sanmam
benimkide çekeceksin yapıcak bişey yok dediişe yaramadıysa kullanma tabii. mıde bulantımı söylemıstım
ılacı sordu
bende onun bır işe yaramadıgını, hormonlardan dolayı mecbur cekılcegını söyledım
aynen öyle dedı doktorum![]()
elleyınce hasaslıgı anlasılıyorBenim 10 gün falan oldu azalalı önceden çok hassastı