- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.681
Günaydın herkese.sınava giren herkes iyi haberlerle döner umarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 11+ 3 tüm canımKızlar ikili taramalarınızı bebiş nekadarken yaptınız 11.haftadan itibaren yapılıyo evet ama 12. Haftayı beklemeye gerek varmi yada 11+da giden varmı? Karışık oldu azcık ama![]()
canim once ultrasonda bakio zaten ultrasonda normal cikinca kanda bisincikmio sonra 1 tup kan veriosun. degerler icin surrenderin gorumceside demis degisio kiza erkege gore dun bizim gelinde dedi doktor yegenimin erkek olacagni ense kalinligndan demis bana denk gelmediki ole doktor illa 16.hafta soyliceklerBide ense kalınlığı kızlarda belli bi aralıkta erkeklerde belli bi aralıkta mı çıkıyor? Ne çok soru biriktirmiş im![]()
gunaydinnnnn guzel hamislerr kpssye gireceklere allah zihin acikligi versin diyoruz bizde melegimleee :) bugun ananedeyiz artik anane biz guzel bi kaffalti hazirlar sonrada azcik miss gbi deniz havasi almaya cikariz![]()
Ben sporcu tarzı kulaniyorum 9. Haftadan beri cok rahatimGunaydin herkese, benim bir sorum var size
Büyüyen goguslerinize bu yaz günlerinde nasıl bir sutyen seçimi yaptınız? Acaba penye tarzı ya da sporcu tarzı mi kullanmak lazim, eski sutyenler beni bunaltmaya başladı da
Peki kıyafetlerden nasil gorunuyor, belli oluyor muBen sporcu tarzı kulaniyorum 9. Haftadan beri cok rahatim
Canım içinde normal sutyenler de bulunan süngerimsi bişey var dışardan normal sütyen gibi duruyor hiçbir şey belli değilPeki kıyafetlerden nasil gorunuyor, belli oluyor mu
Bende sporcu alayım bari çok rahatsız oluyorumBen sporcu tarzı kulaniyorum 9. Haftadan beri cok rahatim
canim atlayin feribota gelin sizde :))Oh ohh ohh ohhh keyfe bakın hele çok kıskandık bizde annanemize gidiyoruz![]()