- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.661
öff midem başladı yıne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seviyorum ama başarılı olacağini düşünmüyorum. Benim ki holding batıran cinsten
Koç Holding'i teslim et. 3. gün iflas bayrağını çeker.
Aslında düşündüm de stüdyoma onu hiç ortak etmiyim. Evde gazete okusun,kahvede pişbirik oynasın emekli olunca![]()
Benim sabahtan beri yemediğim şey kalmadı geçmesi için.öff midem başladı yıne
nasıl ne olabilir? ınsanın her hamılelıgı aynı olmazArkadaşlar benim kızın 7 sene önceki ikili testine baktım 47 çıkmış şimdiki 157.0 anlamadım sizce ne olabilir
yıyınce de davul gıbı oluyorsun ve rahatsız edıyor dımı?Benim sabahtan beri yemediğim şey kalmadı geçmesi için.
Yine de hem bulantı hem açlık hissi var. Anlamadım gittii
Aynen öyle. 100 kiloyla tamamlarım galiba 9 ayı :)yıyınce de davul gıbı oluyorsun ve rahatsız edıyor dımı?
Arkadaşım bende biliyorum her hamileliğin aynı olmadığını amaç tahmin almak bilmiyosanda cevap yazmanasıl ne olabilir? ınsanın her hamılelıgı aynı olmaz
:=)
nasıl ne olabilir? ınsanın her hamılelıgı aynı olmaz
:=)
fazla da yeme kusarsınAynen öyle. 100 kiloyla tamamlarım galiba 9 ayı :)
cümlenı tamamlamamıssın ki senArkadaşım bende biliyorum her hamileliğin aynı olmadığını amaç tahmin almak bilmiyosanda cevap yazma
Yani cinsiyet konusunda sormak istedim kızımda 50 den düşüktü şimdiki 157.0 çıktı cinsiyeti ne olabilir bunda bişey yokkicümlenı tamamlamamıssın ki sen
nasıl ne olabilir? dıye soru soruyorum
nıye hemen saldırıya gecıyorsun?
tersledın ama..Yani cinsiyet konusunda sormak istedim kızımda 50 den düşüktü şimdiki 157.0 çıktı cinsiyeti ne olabilir bunda bişey yokki
öyle deme. nazar deger :=) ben de gectı sandım 3 gun öncesıne kadar :=)Sizler ne durumdasınız hamiş ler kıyafet hususunda ?ya şu bulantının geçmesi mucize resmen.Ohhh dunya varmış diyesim geliyor insanın
36 beden pantolonlarım biraz sıkıyor artık. Gömlek ve tuniklerim üzerime tam oturuyor. Ama tunikler 38.Sizler ne durumdasınız hamiş ler kıyafet hususunda ?ya şu bulantının geçmesi mucize resmen.Ohhh dunya varmış diyesim geliyor insanın
aslında harıka bişi :=) sen işlerini hallederken bebiş kendı kendıne sallanırKızlar bugün bu anakucağını gördüm valla ilk 6 ay resmen Kurtarıcı gb geldi bana... Ben yatağını alacağım açaba birde bundan da alsam mı sizce nasıl? Birde çok mu elektronık diye düşündüm bebek için sorun olur mu acaba bilemedim siz ne düşüyorsunuz