- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.841
Kemal aliPekiiii sizce kemal ali mi güzel deniz ali mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemal aliPekiiii sizce kemal ali mi güzel deniz ali mi?![]()
Sıpalar nasılda hayatımıza burunlarını soktular dimi yerim ben onları. Hele bi doğsunlar nasıl özledim abur cubur yemeyi![]()
Canım imkansız gibi bişey Antalya'da klimasiz yaşamak. Inşallah bir şey olmaz.cok acmamaya calis canim valla hasta olma. ben haftasnu carpildim ruzgardan bogazim batio
Benim annemde de şeker var canım mesela o acıktığında çok kötü oluyo. Bende öyle oluyorum. Kalp atışlarım hızlanıyo ter basıyo elim ayağım kesiliyo hatta sabah yataktan kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen süreye tahammülüm yok. Bir de şeker yüklemesi yapılana kadar gebelik şekeri varsa eğer şeker ölçüm cihazında değerim yüksek mi çıkar? Annemin cihazıyla ölçeyim bariKendinizi sınayın. Mesela Şekerim çıkınca beni ateş basıyo Gözlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo ve ağzım kuruyo sürekli kaçamak yaptığımda![]()
Bende çok tiryakiydim canım günde 3 tane içerdim hamilelikten önce ama sonra araştırdım hatta doktorum günde 1 taneye izin verdi ama içmiyorum haftada 1 anca. Çünkü bebeğin plasentası kafeinin zararlı etkilerini tölere edemiyomuş. Ve okuduğum bi yazıda kafeinin her miligramı bebeğin kilosundan çalar yazıyodu etkilendim bende. İnsan içmeyince alışıyo önceleri burnumda tüterdi resmenYaa ben hergün mutlaka türk kahvesi içiyorum doktorum bir taneden birşey olmaz dedi. Zararı var mı ki?
en ufak bir iş yaptıgında mı agrıyor, yoksa durduk yere mi?
Burda bişi var dediyse erkek olduğunu ima etmişİşin kötüsü tahmin de etmedi, çok ısrarla sordum bari neye benziyo onu söyleyin tahmin edin dedim. Şuan hiçbirşey söyleyemem dedi güldü sonra da bak burda birşey var emin değilim birşey diyemem dedi, ya pipisiydi ya da göbek bağı :))
Kızlarr yaa bıgün eşimle bebeğimiz için oda baktık çok tatlı bi oda bulduk onu alıcaz sanırımmm ama kararsızlığım var büyüyebilen yataktan mı alsam normal 3-4yaşa kadar kullanılabilen yataktan mı alsam bilemedim siz ne yapcaksınız??bir de en başlarda bizim yanımızda yatması için ne alsak onu da bilemedim tecrubeli annelerden öneri bekliorummm :))
Di mi ya gelsin hamburgerler gitsin şekerpareler gelsin colalar cipsler gitsin bitter çukularaynen canım bende abur cuburu özledim senin gibi :))) ilk işim cips kola almak baharatlı baharatlı yemek :)))
Gün içinde herhangi bir belirti yaşıyomusun ama çok yedikten sonra açken değilBenim annemde de şeker var canım mesela o acıktığında çok kötü oluyo. Bende öyle oluyorum. Kalp atışlarım hızlanıyo ter basıyo elim ayağım kesiliyo hatta sabah yataktan kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen süreye tahammülüm yok. Bir de şeker yüklemesi yapılana kadar gebelik şekeri varsa eğer şeker ölçüm cihazında değerim yüksek mi çıkar? Annemin cihazıyla ölçeyim bari![]()
Bunun adı park yatak mı kız eli kolu sıkışmazmı o tahta aralarınaEki Görüntüle 1597643 emdiği sürece bunda yatacak :) beşik olarak park yatak türü bir şey düşünüyorum
yok, bu anne yanı beşik :=) park yatak başka :=)Bunun adı park yatak mı kız eli kolu sıkışmazmı o tahta aralarına
ben ara sıra dorıtos yıyorum vallaaynen canım bende abur cuburu özledim senin gibi :))) ilk işim cips kola almak baharatlı baharatlı yemek :)))
Gezdiğimdeen ufak bir iş yaptıgında mı agrıyor, yoksa durduk yere mi?![]()
Ne çok Beşik çeşidi varmışyok, bu anne yanı beşik :=) park yatak başka :=)
yok canım bır yerı sıkısmaz bebişin
nerden sıkıscak kı?yanlarda da bişiler var.
hem olmasaydı bıle bişi olacagını sanmıyorum.
bana verdıgı demir hapını galıba kullanmayacagım, dün kullandım bin pişman oldumGezdiğimdeAma ben abartıyorum şu gezme işini galiba. Dün çok ağrıdı mesela ama 3te bi çıktım evden döndüğümde 9du arada 1-2 saat oturmuş olsam 4-5 saat gezmişim işte
![]()
Bazen uyku basıyo çok yediğimde ama bu onunla alakalı bi belirtimidir bilmiyorum. Bi esneme bi esnemeGün içinde herhangi bir belirti yaşıyomusun ama çok yedikten sonra açken değil