• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım deme böyle şeyler bende aynı durumdayım biliyorsun üstelik eşim şubede kalıyor akşam yemeği çıkmıyormuş dışarıda yese korkuyorum.biz ne zaman gideceğiz yanına meçhul.oğlumla bir başımıza kaldık babaya çok düşkün bir de.demba ba şarkısını dön baba diye söylüyordu bugün.rabbim yardımcıları olsun inşallah uzme kendinide bebeginide.
Oyy kiyamam yaa :(
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.Bizlerede onlara Rabbim güç kuvvet versin,evlerine donsunler sag salim insallah canim.
Sizde tez zamanda yeni yerinize gidersiniz umarim kuzum

Ani hareket mi yaptın canım acaba ben pek dikkatli değilimdir hamile değilim gibi hareket ediyorum bazen karnım kasilinca dank ediyor.gece uyusuyor her yerimiz genelde baska yone döneyim derken ani kramp girebiliyor canım.
Anlad canim belkide uyustugu icin oldu...peki ayrintili ultrason icin ne dusunuyosun sirasi geliyorda

Anlad canim belkide uyustugu icin oldu...peki ayrintili ultrason icin ne dusunuyosun sirasi geliyorda
Ayrıntılı ultrason genelde kadın doğum doktoru dışında başka bir hekimin bütün organlara tek tek bakması canım.yaptırın tabiki radyologlar daha uzman bu konuda tabiki kadın doğum genelde boyunu posunu olc kalp atışına bak o kadar

Ayrıntılı ultrason genelde kadın doğum doktoru dışında başka bir hekimin bütün organlara tek tek bakması canım.yaptırın tabiki radyologlar daha uzman bu konuda tabiki kadın doğum genelde boyunu posunu olc kalp atışına bak o kadar
Peki Allah korusun diyelimki bi problem var anne karninda mudahele yok dimi?
Yani arastirdim ama pek bisey bulamadim.2li test iyi cikinca 3lu ve 4lu teste gerek kalmadigi soylendi ama ayrintili ultrasona girersin dedi kendi doktorum degilde baska doktor ailemin yaninda oldugum için.Sürekli doktor degistrdm

Peki Allah korusun diyelimki bi problem var anne karninda mudahele yok dimi?
Yani arastirdim ama pek bisey bulamadim.2li test iyi cikinca 3lu ve 4lu teste gerek kalmadigi soylendi ama ayrintili ultrasona girersin dedi kendi doktorum degilde baska doktor ailemin yaninda oldugum için.Sürekli doktor degistrdm
Durumuna bağlı canım anne karnında bebeğe ameliyat yapılan durumlarda var Allah korusun getirme aklına öyle şeyler en fazla bobrekte genişleme çıkabilir o da dogumdan sonra zamanla geciyor zaten

devlette yaptırcam ayrıntılıyı. randevu alırken kadın dogum diyecegım dımı, yani başka bişi dememe gerek var mı?

Back
X