• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar günaydın ya cok sıcak hava klima desen çarpıyor dün ishal bulantı midemi üşütmüşm klimadan bi de buzdan sanırım
Nasıl dayanıyosunuz perişan oldum ben ya :KK43:
Hepsi ben de de var, ama Antalyadayım klimasiz olmuyor malesef, bütün gün hatta gece bile. Sıcaklar geçsin diye dua ediyorum artık..

Hepsi ben de de var, ama Antalyadayım klimasiz olmuyor malesef, bütün gün hatta gece bile. Sıcaklar geçsin diye dua ediyorum artık..
off ben de urfadayım. :(

Günaydınlar cümleten.

ben 15.haftadayım ama o göbek acısı iki gündür bende de başladı. burada okumadan evvel birşeyim yoktu. benimki kıskandı herhal. :KK70:
kıskanmamış da erken zamanı gelmiş ağrıların. :D

belki sendede vardir canim enf birde bebege zarari var dedi aile hekimi korktum bende cok su iciyorum ama niye gecmedi anlamadim.Akintimda hep var. Yarin doktora gidiyorum ilac vericek belkide.
canim bende gidince dicem akıntı m ole cok yok bazen 2 3 gun hic olmuo bazen cok oluo. su içiyorum ama bakim dr a derim insallah sennkide hemen geçer

Günaydınn annişlerr terleyerek uyanmaktan bıktık yaaa neredeyse kış gelsin dicem valla :-)

Canim bulundugu yer tehlikeli baya.Acik acik yazamiyorum burda ama diken ustunde oda bende kisaca.Rabbimden isteğim saglikla evladimi kucagima almak ve evladimi babasiz buyutmemek :KK43:
canim benimde aklimdasnda burda sormak istemedim haberleri izleyemiorm. esime bile anlattim Allah ordaki herkesin yardmcisi olsun. gecen gun silopide bombalanan yer esimin 2 yil once gorev yaptigi yer o bile kotu oldu. Allah im kimsenin yavrusunu babasiz bırakması n

Oğlum lunaparka gidelim deyip duruyor ama inanın korkuyorum çıkmaya Malatyadayiz oğlumla olay falan da olmaz burada sorunsuz bir şehir ama çok korkuyorum yine de çocuk patladı evde.
canim okudukca kahroluyorm ne hallere dusurduler insanlari pislikler. diyecek okdr lafm varki ama Allah a havale ediyorum. kucucuk cocugun gunahi ne dogmamislarn gunahi. Allah in belalari... sorun diip diip duruyolar. kendileri enik gibi 15 tane 20 tane dogurdugundan deger mi kaliyor. bizler ne hale dusuyoruz. hadi buralarda rahatiz sizler oralarda mahvoluosunuz. doguymus.. toprakmis... iyice bitleri kanlandi.. kurt turk sorunuymus. nerde. sehitler kurt degil mi. bunlar ermeni dolu. soyuda kurumuyor. allah im hepinizin yrdmcisi olsn. o lojmanlardakilerinde sanki esleri mi kaldi coktan gitmistir ne bosaltmiolr misafrhanede kalsn erkeklerde ama yokkk bizim millet ceker geriden geleni dusunmez ben cektm oda ceksin der. adam olamayacagiz biz

Back
X