- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.181
amin :)Saglıklı olma işi kayınpederim de var 75 yasında ama annemden saglıklı masallahı var herşeye karışmayı cok sever :)))Allah uzun ömür versin ikisine de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin :)Saglıklı olma işi kayınpederim de var 75 yasında ama annemden saglıklı masallahı var herşeye karışmayı cok sever :)))Allah uzun ömür versin ikisine de
ay olabilir. hanfendi diyim bundan sonra siz anlayın :))bence sen ondan yemedın
bdv de o kelimeyı ben dahıl o kadar cok kullanan var ki..
sen bence kadın yerıne k.rı dedın ya ondan gıttın
sen öyle deay olabilir. hanfendi diyim bundan sonra siz anlayın :))
Diyor cnm demiz mi ama çağıran yok biz akşam 7.30 da evde oluyoruz onlar 5 de yiyip akşama iyiymiş kocan tutturmuyomu akşam yemeklerini beraber yiyelim diye. nazar değmesin :)
Bana canım banazeynep sana ben demir degerlerimin fotosunu gnderecekmiydim yoksaMusmutlu22 yemi gonderecektim acaba
Benim demirim 15 çıkmıştı demir hapı vermişti canımdemirin 15 ti demir hapi mi vermemisti dr bisi vardi ama unuttum ben yaa eve gidince atarim demistim ama ustunden gun gecince unuttum![]()
aaa ne degisik yapmissin ben hic boyle yapmadm yemedimde.edeyım canım :=)
buzlukta tavuk pırzola vardı hemen dudukluye attım 1 tane. piştikten sonra tavukları dıdıkledım ve mınık bır tencereye azcık tereyag ve un kavurdum, sonra suyuyla bırlıkte ıcıne atıp, içine çok az pirinç attım.
yarım yemek kasıgı yogurdu sulandırıp, azcıkta lımon sıkıp corbaya attım
hepsı bu kadar :=)
o nası kiz benm buzlukta enginar var yenmeyi beklio yapim bari evdeki yemekler bitincdakşam için de patateslı engınar yemegı yapcam.
basit şeylerı yapıyorum
mutfakta zaman harcamamak için.
biber salininca kotu olmuomu. benimde kayinvalidem bahceden domates getrdi tohumuda organik mis gbi kokuo robottan gecirip buzluga attim kısa lazim olurhaftaya bölüyorum sebzelerı, dısarda yedıgımız zamanlar olunca çürümesin diye temızleyıp iç içe gecırıp buzluga atıyorum :=)
ama buyuk rahatlık oluyor
sen inegole gelince aksam ugra bize sana manti acayimbenimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorumYakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari
hahahaaa tobe tobe domz deme kizz melekler kacarbenımkı de 55 domuz gıbı maşallah![]()
bende gecen dr a kizip saydirdim yemem insallah. seni ozaman biri ispikledi heralde bulup dovelimay olabilir. hanfendi diyim bundan sonra siz anlayın :))
evet, değişik değişik yaparım. en önemli şey damak tadıaaa ne degisik yapmissin ben hic boyle yapmadm yemedimde.ametist80 kiz gel benim dolap yemek dolu saolsun kayonvalidem yapip gitti. acik menu veririm o derece
benden sana kolay tavuk corbasi tarifi. tavugu hasla tencereye yagi koy unla kavur uzerine tavuk suyunu koy snra az ya tel ya arpa sehriye at tavuguda did ohh buda miss gbi oluo. hele koy tavuguysa uzerinde 3 parmakta yagi oluo tadindan yenmio
kararmadı mı buzlukta?o nası kiz benm buzlukta enginar var yenmeyi beklio yapim bari evdeki yemekler bitincd
hiç olmadı. 2. atısım bu :=)biber salininca kotu olmuomu. benimde kayinvalidem bahceden domates getrdi tohumuda organik mis gbi kokuo robottan gecirip buzluga attim kısa lazim olur
kız yoksa sen mı kıbledın ametıst ihahahaaa tobe tobe domz deme kizz melekler kacar![]()
buldum seniiiiBenim demirim 15 çıkmıştı demir hapı vermişti canım
askolsunnnnnnn kustum bak simdi hihhhkız yoksa sen mı kıbledın ametıst i![]()