• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

edeyım canım :=)
buzlukta tavuk pırzola vardı hemen dudukluye attım 1 tane. piştikten sonra tavukları dıdıkledım ve mınık bır tencereye azcık tereyag ve un kavurdum, sonra suyuyla bırlıkte ıcıne atıp, içine çok az pirinç attım.
yarım yemek kasıgı yogurdu sulandırıp, azcıkta lımon sıkıp corbaya attım
hepsı bu kadar :=)
aaa ne degisik yapmissin ben hic boyle yapmadm yemedimde. ametist80 ametist80 kiz gel benim dolap yemek dolu saolsun kayonvalidem yapip gitti. acik menu veririm o derece ;) benden sana kolay tavuk corbasi tarifi. tavugu hasla tencereye yagi koy unla kavur uzerine tavuk suyunu koy snra az ya tel ya arpa sehriye at tavuguda did ohh buda miss gbi oluo. hele koy tavuguysa uzerinde 3 parmakta yagi oluo tadindan yenmio

haftaya bölüyorum sebzelerı, dısarda yedıgımız zamanlar olunca çürümesin diye temızleyıp iç içe gecırıp buzluga atıyorum :=)
ama buyuk rahatlık oluyor
biber salininca kotu olmuomu. benimde kayinvalidem bahceden domates getrdi tohumuda organik mis gbi kokuo robottan gecirip buzluga attim kısa lazim olur

benimkide 65 yaşında ama çok sağlıklı benden sağlıklıdır valla. Ama biraz pis o Yüzden yaptığı yemekleri yemiyorum :KK48: Yakınmışsınız anlaşabiliyonuz mu bari
sen inegole gelince aksam ugra bize sana manti acayim ;) gecen anneme actrdim attim difirize ama bitti :( yine gidince actircam. markette var burda ev yapimi ii oluo gidip alioz temizde eti filan

aaa ne degisik yapmissin ben hic boyle yapmadm yemedimde. ametist80 ametist80 kiz gel benim dolap yemek dolu saolsun kayonvalidem yapip gitti. acik menu veririm o derece :KK66: benden sana kolay tavuk corbasi tarifi. tavugu hasla tencereye yagi koy unla kavur uzerine tavuk suyunu koy snra az ya tel ya arpa sehriye at tavuguda did ohh buda miss gbi oluo. hele koy tavuguysa uzerinde 3 parmakta yagi oluo tadindan yenmio
evet, değişik değişik yaparım. en önemli şey damak tadı
yoksa yemem :KK53:

o nası kiz benm buzlukta enginar var yenmeyi beklio yapim bari evdeki yemekler bitincd
kararmadı mı buzlukta?
patates, sogan, havuc, engınarı dogruyorsun
içine zeytınyagı da atabılırsın ama ben azıcık tereyag ve sıvıyag koyuyorum
kavrulunca cok az su eklıyorsun. çok lezzetlı oluyor.
ve en önemlisi bezelye de atıyorsun
bak unutuyordum bezelyeyı koymayı ıcıne :D

Benim demirim 15 çıkmıştı demir hapı vermişti canım
buldum seniiii:KK19::KK50: hemen yukluyorum bu dr benm bu ay demirime bakmamis gecen ay bakmis nasi yolmayayim ben bunu.idrar tahlilinin oldugu bu ay yapilan canin

Eklentiler

• 20150808_201540.webp
    20150808_201540.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20150808_201512.webp
    20150808_201512.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 60
kız yoksa sen mı kıbledın ametıst i:KK53:
askolsunnnnnnn kustum bak simdi hihhh :KK12::eek: ben onun nasi yapilacagini bile bilmiyorum. enginari denicem bakalim. suyuylaa atinca hicbisi olmuo canim. bide bana kaynvalidem bahceden getirio onlarda enginarin yesil hali ama kucuk dolmalik biber kadr oluo. onlarin icine dolmalik harc yapip dolduruyorum pisiyor tek tek yapraklrini siyirarak yiyoruz en sonundadada enfes enginarin kalbini ohhh canim istedi ;)

Back
X