2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.

Aaa düdüklüde balık pişiyo muu, hiç duymamıştımm :KK48: ama içindekilere bakınca lezzetli gibi görünüyoo, 20 dk çok uzun diil mi pekii, somon çabuk pişer diye biliyorum, bir de bütün bütün mü atıyosun düdüklüye?

Ayn
Ben balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.
Ayni sek8lde ben firina veriyorum somonu harika bir lezzet oluyor

sebzeli balık isterseniz fırında yapın çok lezzetlı oluyor hanımlar.
sogan, bol havucu rendelıyorsunuz, kekik ve tuz. harıka oluyor.

düdüklüde balık ilk defa duydum :=)

Kızlar ben bu kızım için park yatak alicam inşallah ilkine mobilya beşik aldım çok memnunum ama hala onda yatıyor o yüzden ikinciye park almam lazım ama park yataklar hakkında bi fikrim yok alan olursa fiyay ve marka yazarsanız sevinirim

benımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz demek ki oglan anneleri ogullarini paylasamiyorlar resmen kiskaniyorlar buradaki oglu olacak anne adaylari aman siz boyle olmayin diyelim

ara öğünlere gel :KK53:

Bir günlük örnek besin listesi
SABAH

* 1 su bardağı süt
* 2 dilim az yağlı beyaz peynir
* 1 adet yumurta
* 4 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı bal/reçel/pekmez
* 5 adet zeytin
* Çiğ sebze (domates, salatalık)

ARA ÖĞÜN

* 2 porsiyon meyve
* 1 çay bardağı süt veya yoğurt veya 1 su bardağı ayran

ÖĞLE

* 1 kase çorba
* 1 porsiyon sebze yemeği veya salata
* 1 su bardağı az yağlı yoğurt
* 2 dilim ekmek

ARA ÖĞÜN

* 2 porsiyon meyve
* 1 çay bardağı süt veya yoğurt veya 1 su bardağı ayran

AKŞAM

* 3 köfte büyüklüğünde (90 g) kırmızı et (Tavuk, hindi veya balık eti 4
köfte kadar tüketebilirsiniz)
* 1 porsiyon sebze yemeği veya salata
* 1 kase çorba
* 1 su bardağı az yağlı yoğurt
* 2 ince dilim ekmek

GECE

* 2 porsiyon meyve
* 1 su bardağı az yağlı süt veya yoğurt
Öğünlerde 1 dilim ekmek yerine şunları da tüketebilirsiniz: 2 yemek kaşığı pilav veya 2 yemek kaşığı makarna veya 1 kepçe çorba veya 4 yemek kaşığı kuru baklagil veya 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır veya 1 küçük boy patates veya yarım paket form bisküvi.

:KK53:

benımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
Degılsın tabı kuzum ben de sendenim benım kocam da ole bende yenı evlı olmama ragmen cok zor gunler gecırdım Ama sabredıcez artık bebişlerimiz için

kendileri annelerine sinirliyken yandaş ararlar yanlarına
o zaman ne dersen de batmaz gözlerıne. ama her şey normalken öyle genel konusma yapılıyorsa hayatta laf yok.
hemen çemkirmeler gelıyor :KK53:

Back
X