2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten bu yazı beni özetlemiş.Çalışan hamileler sizde mi benim gibisiniz?

Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!

Üfürükten Prenses'ten alıntı..

bende.. :)
zaten bu sabah midem bulanıyor. sadece süt içtim. gece kaşınmaktan uyuyamadım.. elimde sabundan dolayı, ilk kez başıma geliyor, alerji oluştu. bu gece çok kaşındılar. gecede uyku hali tutamıyorum kendimi. hep kaşıdım durdum.

bende.. :)
zaten bu sabah midem bulanıyor. sadece süt içtim. gece kaşınmaktan uyuyamadım.. elimde sabundan dolayı, ilk kez başıma geliyor, alerji oluştu. bu gece çok kaşındılar. gecede uyku hali tutamıyorum kendimi. hep kaşıdım durdum.

bulantı bende de var ama süt daha çok bulandırır sanki. ben açma yedim :KK45: o iyi geliyor nedense.. ilacı var onların hemen al geçer bişi kalmaz.daha kötüsü olmuyor ya ona dua edelim canım.düşününce cidden zor iş vücutlarımızda neler oluyor biz uyurken gezerken oturur kalkarken:KK55:

ooooyyyyyy canlarım yaaa. senin heyecanın bizden farklıdır sanki.hareket daha çok hissedersin. çok şanslısın bence.
Yaaa evet sanki herseyi iki kati yasiyorum.hareketleride su anlik cok degil arada pit pitlar aliyorum.ama gece yatarken ne tarafa yatacagimi bilmiyorum iste iki tarafimda sıkıştırıyo sanki.seninkide kiz di dimi canim.yanlis hatirlamiyosam.

Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!

Ben ben aynı ben:) Saat 10 dedi mi uyuyorum hiç kalkmak işe gelmek istemiyorum.. Geçecek zamanla inşAllah:)

Kesinliklee, ben de aynıı bu durumdayımm, işe sürünerek geliyorum vee akşama kadar resmen dakikaları sayıyorum eve gitmek için :(

bulantı bende de var ama süt daha çok bulandırır sanki. ben açma yedim :KK45: o iyi geliyor nedense.. ilacı var onların hemen al geçer bişi kalmaz.daha kötüsü olmuyor ya ona dua edelim canım.düşününce cidden zor iş vücutlarımızda neler oluyor biz uyurken gezerken oturur kalkarken:KK55:

sabah sabah gazımda var sağolsun oda mideme vuruyor. az ekmek de yedim de, sütü bari içeyim dedim de, gaz üstüne hepten gaz yapmaz İnşaallah bak...
şimdi de yandaki cafeden kokular geliyor.. oyyy.. midem daha fena oluyor..
aynen. bu yaşıma kadar çeşit çeşit sabun kullandım hiç alerji nedir bilmedim. şimdi elimi görseniz korkarsınız var ya.. :D

sabah sabah gazımda var sağolsun oda mideme vuruyor. az ekmek de yedim de, sütü bari içeyim dedim de, gaz üstüne hepten gaz yapmaz İnşaallah bak...
şimdi de yandaki cafeden kokular geliyor.. oyyy.. midem daha fena oluyor..
aynen. bu yaşıma kadar çeşit çeşit sabun kullandım hiç alerji nedir bilmedim. şimdi elimi görseniz korkarsınız var ya.. :KK70:

soğuk süt yapar gaz canım ya.ama sütte içmemiz lazım bu sıcakta da sıcak süt içilmez ki ııyyy.düşündüm bi an midem kalktı.. bence işyerinde sıvı sabunla yıkamamalısın.

gunaydin kizlarrr bizimde bugun ayrintili ultrasonumuz var.oglusmu 1 gun arayla gorucem tekrardan. dun hic hareketini hissetmedim korkuyorum insallah kotu birsey olmamistir. alah korusun.
Yok kuzum merak etme bisiy olmamistir. Oyle hergun kipir kipir olnuyorlar.is zaten. Oyle gergun.oynadiklari zamanlar 24 2t haftadan sonra baaliyormus

Canım ben öyle değilim. Evde oturup kalmanın stresini sıkıntısını yaşadım.. Evet çalışmak zor ama hareket etmek güzel, zaman geçiveriyo. Evde inan zaman geçmiyo. Ütü browni bir yere kadar yani :) doğumdan sonra zaten evde olacağız ya temelli yada bir müddet. Bence çalışmanın hareketli kalmanın keyfini çıkaralım... :)

Yaaa evet sanki herseyi iki kati yasiyorum.hareketleride su anlik cok degil arada pit pitlar aliyorum.ama gece yatarken ne tarafa yatacagimi bilmiyorum iste iki tarafimda sıkıştırıyo sanki.seninkide kiz di dimi canim.yanlis hatirlamiyosam.

hareketler tam başlayınca senin kimbilir neler olcak :KK68: evet canım benimki de kız :KK30: babasının sevgilisi benim aykadaşım :KK28:

esimde oyle dedi ama bu sabahta hissedemedim genelde sola yatinca cok hareket ederdi. gecen gun biyerde okumustum buyurken hareket etmezler diye yarin 21. haftaya giricez belkide buyuodur bebisim. birazdan gorucem bakalim :) ben seker yuklemesini sordum dr a aclik seker tahlili istedi ozamaan tokum die almadilr bugun ayrintiliyada gidecegim icin bugun vericem kani birazdan belki sizinkide oyle yapabilir
hadi güzel haberlerle gel :))

soğuk süt yapar gaz canım ya.ama sütte içmemiz lazım bu sıcakta da sıcak süt içilmez ki ııyyy.düşündüm bi an midem kalktı.. bence işyerinde sıvı sabunla yıkamamalısın.
soğuktu süt... :(((
katı sabun aldım onunla yıkıyorum. geçiyor gibi. eskiden bu kadar kaşınmazlardı. şimdi belki geçiyor diye bu kadar kaşıyor ya da ben kendimi kandırıyorum. :)))

Back
X