- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.701
benımde annem normal dıye çok akıl verıyor. neymıs komsusunun gelınını 20 gün öncesınden sezeryana almıslar, bebegın kalbınde sorun cıkmıs.Benim kaynanada normal olsun diyo bir sürü örnek veriyor, bende hani şartlar ne gösterir ama normal olması en iyi diyorum yok yok ne olursa olsun normal olsun diyo:)) Birde şeker yüklemesiyle cebelleşiyorum, zaten normalde şekerim biraz yüksek aslında yaptırmam lazım ona da karışıyor sakın yaptırma, canan karatay bile ne diyo, sen çocuğu tehlikeye sokuyorsun doktorlar bilmiyor, herkese aynı şeyi yapıyorlar falan filan deyip duruyor çıldırtıyor insanı :)))
yahu bundan sorun cıkar mı hiç? dedim.
ama kız çok büyük konusmus sanırım. erkek bebek cok ıstıyormus ve ''kız kesin'' dıyenlere bıle '' sakın öyle demeyın, erkek olacak'' tarzında buyuk konusmus hep
ve allahın her günü doktora gıtmıs. hatta doktoru kovmus bunu
'' bana gelme kıme gıdersen gıt'' demiş.
neyse işte annemde kızın bu hareketlerıne degıl de zsezeryana verıyor bebeğin kap durumunu.
o çok büyük konusmus, önce saglıklısını istememıs
dedim.
öffff basımda kaynanadan beter valla, kaynanama bile dogum şeklimi söyledıgım de bi gün olsun normal yap demedı. ama annem normal deyıp büyük konusturuyor benı.