2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kaynanada normal olsun diyo bir sürü örnek veriyor, bende hani şartlar ne gösterir ama normal olması en iyi diyorum yok yok ne olursa olsun normal olsun diyo:)) Birde şeker yüklemesiyle cebelleşiyorum, zaten normalde şekerim biraz yüksek aslında yaptırmam lazım ona da karışıyor sakın yaptırma, canan karatay bile ne diyo, sen çocuğu tehlikeye sokuyorsun doktorlar bilmiyor, herkese aynı şeyi yapıyorlar falan filan deyip duruyor çıldırtıyor insanı :)))
benımde annem normal dıye çok akıl verıyor. neymıs komsusunun gelınını 20 gün öncesınden sezeryana almıslar, bebegın kalbınde sorun cıkmıs.
yahu bundan sorun cıkar mı hiç? dedim.
ama kız çok büyük konusmus sanırım. erkek bebek cok ıstıyormus ve ''kız kesin'' dıyenlere bıle '' sakın öyle demeyın, erkek olacak'' tarzında buyuk konusmus hep
ve allahın her günü doktora gıtmıs. hatta doktoru kovmus bunu
'' bana gelme kıme gıdersen gıt'' demiş.
neyse işte annemde kızın bu hareketlerıne degıl de zsezeryana verıyor bebeğin kap durumunu.
o çok büyük konusmus, önce saglıklısını istememıs
dedim.
öffff basımda kaynanadan beter valla, kaynanama bile dogum şeklimi söyledıgım de bi gün olsun normal yap demedı. ama annem normal deyıp büyük konusturuyor benı.

O zaman ben yinede 5 aylık deyim, sonra beklenen doğum tarihi geçerse falan daha doğuramadın mı ne oldu falan filan demesinler arkadan gideyim:)))

Tabi canım 5 aylık oluyoruz zaten dolu dolu, 6. ayın içindeyiz ama 6'ya yeni girdik daha, yani bu 1 yaşını doldurur doldurmaz 2 yaşında demek gibi bişey olur :KK48:

benımde annem normal dıye çok akıl verıyor. neymıs komsusunun gelınını 20 gün öncesınden sezeryana almıslar, bebegın kalbınde sorun cıkmıs.
yahu bundan sorun cıkar mı hiç? dedim.
ama kız çok büyük konusmus sanırım. erkek bebek cok ıstıyormus ve ''kız kesin'' dıyenlere bıle '' sakın öyle demeyın, erkek olacak'' tarzında buyuk konusmus hep
ve allahın her günü doktora gıtmıs. hatta doktoru kovmus bunu
'' bana gelme kıme gıdersen gıt'' demiş.
neyse işte annemde kızın bu hareketlerıne degıl de zsezeryana verıyor bebeğin kap durumunu.
o çok büyük konusmus, önce saglıklısını istememıs
dedim.
öffff basımda kaynanadan beter valla, kaynanama bile dogum şeklimi söyledıgım de bi gün olsun normal yap demedı. ama annem normal deyıp büyük konusturuyor benı.
Her ne olursa olsun üzüldüm kıza... Rabbim yardımcısı olsun... her bebek kalbi delik doğabiliyormuş sonradan kapanıyormuş acaba öyle birşey mi ki?
Her zaman için sağlıklı, hayırlı evlat dilemek en güzeli kız erkek hiç farketmez...
İşte bazen büyüklere bazı şeyleri anlatamıyorsun yani anlamak istemiyorlar.. Kv ni tebrik ederim canım benim bu arada.. Sen yinede hayırlısı zaman ne gösterir bilemeyiz de boşver...

Tabi canım 5 aylık oluyoruz zaten dolu dolu, 6. ayın içindeyiz ama 6'ya yeni girdik daha, yani bu 1 yaşını doldurur doldurmaz 2 yaşında demek gibi bişey olur :KK48:
Aynen zaten haftaya soranlara 5 aylık dicektim öyle hesaplamıştım ki doğruymuş hesabım... 6. ayımızdan gün almış oluyoruz:)

Her ne olursa olsun üzüldüm kıza... Rabbim yardımcısı olsun... her bebek kalbi delik doğabiliyormuş sonradan kapanıyormuş acaba öyle birşey mi ki?
Her zaman için sağlıklı, hayırlı evlat dilemek en güzeli kız erkek hiç farketmez...
İşte bazen büyüklere bazı şeyleri anlatamıyorsun yani anlamak istemiyorlar.. Kv ni tebrik ederim canım benim bu arada.. Sen yinede hayırlısı zaman ne gösterir bilemeyiz de boşver...
her gün iğne yapılıyormus bebege. tabıı kı çok zor bır durum
allah yardımcısı olsun. ama annem bunu sezeryana baglıyor
ona gıcık oluyorum ben .ne alaka yahu..

önce her seyın hayırlısını dıleyeceksın aynen. inşallah hepımızın hakkında hayırlısı olur

her gün iğne yapılıyormus bebege. tabıı kı çok zor bır durum
allah yardımcısı olsun. ama annem bunu sezeryana baglıyor
ona gıcık oluyorum ben .ne alaka yahu..

önce her seyın hayırlısını dıleyeceksın aynen. inşallah hepımızın hakkında hayırlısı olur
Acaba 20 gün önce aldılar kalbi gelişmedi falan diye mi düşünüyor ki?
Amin canım İnşAllah...

Canavar gibi oldu ayaklarım valla :)) Normalde de uzun yolculaklarda şişerdi daha şimdiden başladı allahtan yarın doktor kontrolüm var bilgisi olur en azından :)
Benimde normalde yazin ve yolculuklarda şişerdi simdi cok sukur hic sisme olmadi.aksamlari tuzlu suyada kou iyi gelir.ama en dogrusunu doktorun bilir tabi canim

hiç keyif almıyorum şu ortamdan ya evimde olmak istiyorum. evimi çok özlüyorum ki ben evde durmayı sevmezdim pek :mad: nerdeyse işimden nefret edicem :rolleyes:
Tüm kalbimle katılıyorum. Bazen öyle oluyorum ki şeytan diyor bas git su işyerinden. Sonra ya sabir deyip devam ediyorum:-) bitsede gitsek

Kızlarrr memlekete gidiyorum bir kaç günlüğüne. Bol bol anne yemeği yiiicem biraz da stok yaptırıp yanımda götürcem özellikle sarma ve içli köfte. Deli gibi canım çekiyor affedin beni. :confused:

Oh oh afiyetler olsun ikinize de simdiden.. ben de 5 hafta sonra Turkiyeye gidecem yicem yicem kilo alacam :kk77::KK48: haha cok tatli bidurum yaa

Ben geçen sayfayı açık bırakmışım benimki baktı bu ne ya dedi bir sürü bebek ve popo :KK48: dedim sen anlamazsın kapa hemen. Açelya diye bi üyenin yorumu vardı o an ekranda açelya kim sen misin diyo ne alaka deli misin dedim. E senin üye adın ne peki napıyosun burda diyor. Senin dedikodunu yapıyorum dedim. Kapadı bu ne ya diyerek. :KK70: :KK70:
benimkide onu aldatıyom mu erkeklerle chat yapıyom mu diye ben yazışırken sizlerle bakıyo bende kovuyom yanımdan :KK70:

Canım ben öyle değilim. Evde oturup kalmanın stresini sıkıntısını yaşadım.. Evet çalışmak zor ama hareket etmek güzel, zaman geçiveriyo. Evde inan zaman geçmiyo. Ütü browni bir yere kadar yani :) doğumdan sonra zaten evde olacağız ya temelli yada bir müddet. Bence çalışmanın hareketli kalmanın keyfini çıkaralım... :)
Hareketli bir iş olsa amennah. Ben sabahtan akşama kadar masa basindayim. Bacaklar davul gibi sisiyor. Bazen öyle oluyorki ahhhhh diye bagirasim geliyor sıcak ve sıkıntıdan :-) mesela su anda isteyim geldiler yine bana

Back
X