2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amınnnnnnnnnnn :KK200::KK200::nazar: kütüğüm benım nazlı yarim :KK70:

benmkıde dayıo canım bugun sık sık bıde ayagımı kolumu gobek delıgımın ustunu ıttırıp duruo canım acıo ama mutluda edıo benı :)

canm bosver almasınlar memur ne dusunuosun mecbur alıcaklar. eşimde senın gıbı okdr yogunkı yırttı kendını bırını alın dıe en sonnda dedıler 3 personel alınacak yanına. bugun odasında sureklı uyuklayan ıs yapmayan adamı alıp baska odaya koymuslar ıslerı yurusun aksatmasn dıe de yanına yardımcı vermısler bıde taseron o adam. esıme deıdm yapma ne yapıosn bırak ne hallerı varsa gorsunler. sen memursun atsalar atamazlar. adama bı yardımcı veremedıler koca gun uyuyana yardımcı verdıler adaletsız dunya :KK62: dedım ben rapora cıkttmmı sende al 15 gun ızın. snra 10 gun dgm ıznı sonra yıne 15 gun ızın burunları surtsun 45 gun dedım tamm dedı..sende acıma valla al gıtsn raporu naparlarsa yapsınlar

haklısın valla ya bi taraflarımızı yırtıyoruz ama adamlar rahat, doğru valla ne düşünüyoruz izne çıkınca mecbur kalıcaklar

Geçen gece tuttum kocamı kolundan fırlattım yatağa. Üstüne çıktım. Bu yataktan çıkmayacaksın dedim :KK70: :KK70: çok ormantik gibi görünüyor dimi(5 dk önce annesi gil kapıyı suratıma kapatıp koalisyon kurup beni çekiştirirken telefonla aradım ve ilacımı getirir misin dedim)
Kiz kaynanan gtmedi mi senin
evet canım ben bu sene için düşünmüştüm hatta yorgancıya gittim yarın alıcam bugün dikicek ve hatta yastık falan diktiriyorum anam boşa mı oldu şimdi :))))
Canim bulabildinmi orayi dedigim fiyatmiymis

Ben de hiç bilmiyorum ki ilk işe başladığımda para yatmıştı hemen deli gibi mutlu olmuştum.... Şimdi onu çalışmadık diye geri alırsalar üç ay almış olacağız. Benim virde 40 gün yıllık iznim var omuda kullanıcam 6 hafta falan yapıyor.... Sonra fakirlik iznibiz seninle burda ne planlar yapıyorduk 37 ye kadar çalışırız diye.... Ama nerde valla 37 ye kadar dayanabileni ayakta alkışlayacağım artık kolay bişi zannediyordum.

yok canım emeklilikte son aylığı almıcaz :)) hakkaten ya 37'ye kadar çalışırız diyorduk nerdeeee, 32 bile gelmiyor resmen gelse de çıksak ya :)) ama son anlarda fena vurdu hamilelik bizi canım ağırlaştık artık resmen, ozamanlar gene iyiydik hey gidi günler :)))

Benim poğaça yanaklı minnoş kızım :)

Eklentiler

• 20151031_122305.webp
    20151031_122305.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 111
Tişikkirler Sipirminn :KK48: Çok mutlu ettin beni döneriz diii mi ama ya :KK43:

Oy mminnoşumm o senin güzelliğin :KK52:

Bacılarım seks neydi. Öyle bir şey hatırlamıyorum unutmuşum gördünüz mü. Bizim ki hiç yanaşmıyor bile bana anne kokuyorsun sen olmaz vaz geçtim ben diyor manyak herif .

Donucez tabi kuzum .sen kafani onlara takma simdi boylede cok guzelsin :)

Back
X