2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca
Aynısından bende de var hem de her gecen gün daha belirgin oluo ya

Ben! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...
Tşk ederim cvpladığın için. Öle bi durum olursa yani hemen gidelim hastaneye

Ben! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...
çektin mi bilmiyorum ama böbrek sancısından kötü mü? :KK53:

:KK70: ben 1 hafta kafama göre takıldım, düzen bozuldu ondan bence bu bazı sancılarım.
hayatta bırakmam artık .
ben eşime sürdürüyorum yagı, o yuzden ıyı oluyor :KK70:
ben de bu ara ilaçlar konusunda öyleym decaviti falan düzensz içiorum agrılar geldi baksana gerçi zamanı da gelıo herkes Normal olur dio kimse önemsemio ya :KK12:

Eşine sürdürme fikrini de tuttum az işe yarasınlar:rolleyes:

ben de bu ara ilaçlar konusunda öyleym decaviti falan düzensz içiorum agrılar geldi baksana gerçi zamanı da gelıo herkes Normal olur dio kimse önemsemio ya :KK12:

Eşine sürdürme fikrini de tuttum az işe yarasınlar:rolleyes:
yag kullandıgım için ellerim sürdükten sonra pamuk gibi oluyor
en sevmedıgım sey o.
o yuzden ona sürdürüyorum :KK53:

Back
X