2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o açıdan değil kuzum cumartesi hastanede pek kimse bulunmaz pazar çıkışım yapılmaz pazartesiye kadar bekle falan ne bileim bunları düşünüorum :)
Yok yapılır. Doktorlar cumartesi oluyorlar hep. Çıkış işlemleri için biz bayramda şeker yüklemesi yapıyorduk,birinci günü olmasına rağmen her işlem yapılıyordu.

ben yine cahilane bir soru ile geldim :KK70: kapi susunu asmak icin kapida bi yer oluyo mu hastane odalarindaa :KK70: yoksa tulle mi asmak lazim. Oyle asmak lazimsa nasil olacak o ya :KK70:
Bi de bebek sekerini mevlutte mi vereceksiniz? Mevlut ne zaman olur nasil olur? Ay ben hicbi sey bilmiyorum :S

canım kapıda asmak ıcın bı yer olmuyor genelde . ya tülle yada çift taraflı yapıskan bantlarla yapıstırıyorsun .
bebek sekerını tamamen senın tercıhın bazıları hastane ve mevlut ıcın ayrı ayrı yaptırıyor . hastanede dagıtanlarda var, mevlutte dagıtanlarda var,
mevlütüde şahsen ben dogumdan 2 ay sonra gibi yapmayı dusunuyorum .hem ben biraz toparlamıs olurum hemde bebısım, bıde bebegı okadar kucukken kalabalıga sokmak ıstemıyorum , arkadasımın cocugu insanlardan enfeksıyon kaptı mevlutunde Allah korusun bide kış bebegı bizimkiler ,kışın mevlüte nezlelı gripli gelen olur ,cocuga fln gecerse ortalıgı yıkarım :D

yaa beyaz kot seksi değil ki ametist seksi bence ben sevdiğim için istiyorum böyle çizmelerle filan şık duruyo zaten penguen gibi oldu yürüyüşüm :KK61::KK61:
iyide nasıl giyeceksin, ametis normal beden olanları giyiyor sanırım, sen hamile modelini mi arıyon, sakın ben de kilo almadım çok fitim falan deme düşüp bayılcem :KK12:

iyide nasıl giyeceksin, ametis normal beden olanları giyiyor sanırım, sen hamile modelini mi arıyon, sakın ben de kilo almadım çok fitim falan deme düşüp bayılcem :KK12:
hahayt yaklaşık 15 kilo aldım kuzucum fıçıdan halliceyim, hamile için olanları da var. ametist80 ametist80 in de göbeği çıkmıştır kesin canım hiç mi çıkmadı?

kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)
canım ben de hamileliğimden beri içiyorum coraspirin 100 olanı bu hafta sonu kontroluüm var doktorum içme demedi daha önceki kontrolümde ama ilacın prospektüsüne bakarsan hamimeliğin son üç ayında içilmemelidir yazıyo ben onu iki gün önce okudum ve bıraktım içmeyi hafta sonu sorucam doktoruma ben de 31 haftanın içindeyim.bi doktoruna danış istersen

canım kapıda asmak ıcın bı yer olmuyor genelde . ya tülle yada çift taraflı yapıskan bantlarla yapıstırıyorsun .
bebek sekerını tamamen senın tercıhın bazıları hastane ve mevlut ıcın ayrı ayrı yaptırıyor . hastanede dagıtanlarda var, mevlutte dagıtanlarda var,
mevlütüde şahsen ben dogumdan 2 ay sonra gibi yapmayı dusunuyorum .hem ben biraz toparlamıs olurum hemde bebısım, bıde bebegı okadar kucukken kalabalıga sokmak ıstemıyorum , arkadasımın cocugu insanlardan enfeksıyon kaptı mevlutunde Allah korusun bide kış bebegı bizimkiler ,kışın mevlüte nezlelı gripli gelen olur ,cocuga fln gecerse ortalıgı yıkarım :KK70:
Yok artık hangi gerizekâlı gripken bebege yaklaşır parçalarım :KK4:

kızlar bir gün girmedim anam sayfalar gitmiş resmen :))) dün bebek arabası ve karyolasını aldık hatta eve geldiler, ama karyolanın bikaç şeyini eksik getirmişler,onu da getirsinler silip yerleştiricem fotosunu çekerim, çok güzel bir duygu ya :)) bebek arabasını görmemişler gibi evde sürüyorum resmen :))) eşim bana dehşetle ve ibretle bakıyor :))
Gule gule kullansin insallah bebisin ilk heves ilk heyecablar gercejten cok guzel bebek arabasini hangi marka model aldiniz

Yok artık hangi gerizekâlı gripken bebege yaklaşır parçalarım :KK4:

valla kuzum arkadasımın basına geldı cocugu oksıjen aletlerıne fln bagladılar.yoksa kımseden cocugumu kacırmam ama böyle durumlarda hassasım :) aman zaten mevlüt kacmıyo ya ılla 40ında yapılcak dıye bı kural yok , canımız nezaman ısterse ozaman yaparız :)

Back
X