- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.401
günaydın güzel ve mutlu hamişler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy ben bunu yerim yaaa nasi guzel birseydir buuuuu gule gule kullanin canim. Bende bunu butikbebede görmüştum kahvesini esime demistim alsakmi oglana die :)Bende kızıma bunu aldımEki Görüntüle 1686082
Hehhehehheh :) adamlar uyanık yagüldürdün canım ya :)) o görevde şimdi canım ama çok korkuyor o düdüklü tencereden hatta düdüklü ocaktayken ocağa yanaşmaz normalde :))
Canım sanırım benim sol taraf artık nasır tuttu ağrısı hafiflediiyi geceler arkadaşlar benim gibi sola yatmaktan artık bıkmış usanmış sağına yatınca daha rahat uyuyan var mı? ben sağ tarafta uykuya dalabiliyorum ancak ama vicdanım da rahat olmuyo bebeğim rahat edemiyosa diye![]()
Çok mu yedin kızGünaydın herkese... Balık yiyebiliyorum diye tiskinmedim diye her hafta balık yiyiyoruzx esimle ama dun aksam yediğim balık midemi bulandırdı... Aksamdan beri geri geliyo sanki çok rahatsız etti beni... Balığa biraz ara vermem lazım... Kız sonunda yeter anne dedi heralde...
Oyyy ben bunu yerim yaaa nasi guzel birseydir buuuuu gule gule kullanin canim. Bende bunu butikbebede görmüştum kahvesini esime demistim alsakmi oglana die :)
Cok dogru soyluyorsun canim. Bende biyerde korkulardan insanlar zor doguruyor hayvanlarda o korku olmadgndan vücutları nasi dogum yapacagini bilio die okumustum. En iisi akisina birakmak. Basimda bisuru tecrubeli insan olucak Allah in da izniyle atlatiriz. Analik kolay deil cekicez elbet acilari. Benim annem yazk beni 10. Aya girerken dogurmus drlar anlamamis yasida kucukmus tam 1 gun boyunca dogurmaya calismis gelen drlar birakmis ölüyor bisi yapamyiz die. Saolsn ebe bi kiracimiz varms o demis yanindayim dogurucaksin die dogdugumda mosmormusum. Annemde cok zorlanmis. Smdi anliyorum onu. Annelik kolay deil evlat icin cog tavuk yenir derler bzde analik vazifemizi en guzelinden yapicaz insallahCanim sen yine de akışına bırak mecbur kalirsan zaten sezeryan olursun ama keyfi isteme normal doğum kadınların yaşaması gereken bi deneyimmis hep öyle diyorlar ve tabi en dogali bi yerde okumuştum yabancı meşhur bi ebe yazmış bir inegin sezeryan şansı yok hiç düşünmez bebek ters mi düz mu nasıl doguracagim diye hayvanlar her koşulda doguracaklari için daha rahatlar biz kadınları yıllarca hep korkuttular sezeryan yapmak için şimdi en doğal yaşadığımız olaydan korkar olduk korktukca da zor geçti ve sezaryen yaygınlaştı demişti korku politikasıyla doğal doğumdan uzaklastirildik diyordu
Günadınnnn:)O koku zaten zor cikar belli deil aricaklar bakalim :)
Oooo gecmis olsun canim. Bana hep 7 nin alti risk dedikleri icin sanki 4lere dustugunde olcekmisim kan kaybndan die dusunuodum demekki ölünmuyormus :) insallah canim yaaa ozaman korkmama gerenkkkkk yok artik
ben de düşünmedim değil acaba bunun erkek modeli var mıdır diye
![]()
Canim bende 32+1de aldim isyerinde 4 gn bekledi rapor en son kizdimda gotrduler muhasebeye. Ama dr un yanndaki kiz raporu kendi islerken sgkya isliomus. Muh o kontrol amacli veriliomus galibaGünaydın kızlar
Ay sonunda çalışabilir raporu alacağım ama burdan okuduğum kadarıyla herkes tam 32+0 da almış raporu ama benım doktorum benı 31+5 de çağırdı.Erken olmaz mı illa benim 32+0 da mı almam lazım hemen muhasebeye o gün vermeli miyim yanlışlık olur da 1 günüm bile boşa gider diye korkuyorum açıkcası
Doğrudur. Bende bikere kardiyologa gtmistm carpintm var die 5.3 e dusmus megerse sen nasıl yasiosun demisti bana.:) kadin dogmcuda kanin hep dusuk oldugu icin artik vucudun senin o dusuk kana alisio normal gelio demisti. Ama senn ole sorunun olmadgndan zorlamistir seni. Bide smdi benm durumumuda biliolar ona gore tedbirli olurlar diorum ama yinede iste insann icine acabalar dusuyorGünadınnnn:)
Yani tabiki de kolay atlattığım bi süreç değildi. Ve kanın 4 e düşmesi de çabucacık düzene girmiyo ki zaten sen Allahın izniyle o durumlara gelmezsin ama hiç korkma diye anlattım :):) ben sonrasında gittiğim doktorlara söylediğimde onlar bile inanamıyo![]()
Ne nöbeti 24. haftadan sonra nöbet tutamazsinizgünaydın kızlar, sabah sabah moralim bozuldu... 36. haftama nöbet yazmışlar ne kadar saçma bir sistem... ben mi yanlış hesaplıyorum şu izne ayrılma süresini bildiren bi site vardı onun adresini bulamıyorum hangi siteydi acaba?
Ya yasa o kadar ucu açık ki, gece nöbeti deniyor 24. haftadan sonra.. Ama biz gece nöbeti tutmuyoruz o yüzden bize yutturmaya çalışıyorlar işte... Nöbette doğururum artık heralde...Ne nöbeti 24. haftadan sonra nöbet tutamazsiniz
Bende bugun gidicem oraya habgi magazan aldin canimHavuzluhan dan her rengi vardı ben mora bayıldım
32+1 de alabildiğine eminmisin tatlım ama en son 32+0 da almış olman gerekiyor dediler?Canim benim de seninle aynı gün görünüyor doğum bende 32+1de alacağım cumartesi günü yani gerçi ben çalışabilir raporu almayi düşünüyorum doğum sonrası 5 hafta daha kullanabileyim diye
Canim bende 32+1de aldim isyerinde 4 gn bekledi rapor en son kizdimda gotrduler muhasebeye. Ama dr un yanndaki kiz raporu kendi islerken sgkya isliomus. Muh o kontrol amacli veriliomus galiba
benim pek acı olmuyor yani eskisine göre aynı değişiklik yok bilemedimayy ben 2 haftada 1 hep kuaföre giderdim ağda için şimdi nerdeyse ayda 1 gidiyorum kıpkırmızı oluyo canım çok acıyo kızcağız bile terliyo darlanıyo bana ağda yaparken. doktora da soramadım utandım derimiz hassaslaşıyo ondandır heralde dimi?![]()
peki raporu tam olarak ne zman almak gerekiyor 31+ 6 32+0 32+ 1 hangisindedediğim gibi bir günüm bile boşa gitsin istemiyorum da
hahahhh :) laciveri falan vr kuzum bunlarınben de düşünmedim değil acaba bunun erkek modeli var mıdır diye
![]()
bana da 32+0 da son dediler
Canim bende 32+1de aldim isyerinde 4 gn bekledi rapor en son kizdimda gotrduler muhasebeye. Ama dr un yanndaki kiz raporu kendi islerken sgkya isliomus. Muh o kontrol amacli veriliomus galiba
az önce 32 + 1 de olup olmadığına eminmisn demiştim ama arkadaşlar oluyor demişlerCanim benim de seninle aynı gün görünüyor doğum bende 32+1de alacağım cumartesi günü yani gerçi ben çalışabilir raporu almayi düşünüyorum doğum sonrası 5 hafta daha kullanabileyim diye