2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ben dün iğneleri oldum biri sağlık ocağında diğeri devlette kalçadan yaptılar. Dün bişey yoktu bugün bi halsizlik var üstümde gözlerimde bulanıklık falan oldu ama geçti halsizlik var hala.dediğin gibi hareketlerde azalma oldu . Ama yine kıpırdamaya çalışıyo yavrum.sorum sendede oldumu böyle şeyler ve midem sabahtan beri yanıyo :KK43:
Canım ben zaten igneleri vurunduğum zaman evde yatıyodum. Olsa bile fatketmemisimdir.
Mide yanmasi da hep var bende reflüm var ondan

yazdiklarinin hepsi de cok tatli yaa :) ela elya benm en cok hosuma gitti. ben kizim olsa sera katcaktm oy oy,olsun katcm ins. bu isim konusnda cidden boyle anlasmazlik hos olmuyor,aman onun bunun isminde diretilmesin de bu sekil kararsizlik yine iyidr! :/
Kimse karismiyor bize o yonden rahatiz.benim koca hepsine bedel zaten.duymadigi isimler ona gore yabanci isimler gibi.Allah sanada bir kiz versin ilerde insallahh

kızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen
ben ilk gebeliğimde o kadar çok yürüyüş yapıp hareketliydim ki normal doğurayım diye.neler yapmadım neler.. gel gör ki bebiş kanala bile yerleşmmedi ve benim aşırı isteğime dayanamayan drum suni sancı takmaya karar verdi 5 saat takıldı dahada yukarı çıktı bizim sıpa.mecburen sezaryen oldum.ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye :( kendimi çok sartlandırmışım o zaman anladım.ama bu sefer bebek kanala yerleşir ve dr un verdiği tarihten önce sancılarım başlarsa (ki başlamasa bile hurmayı dayayacam kendime :) hemen hastaneye gitmicem yoksa sezaryene alır biliyorum.artık dayanamaz hale gelince gidip normal doğurmayı planlıyorum tabi bunlar benim hayalim inşallah gerçek olur ssvd diye bişey var sonuçta.iki doğumum arasında 33 ay olmuş olacak kısmet olursa.ne dolmuşum meger :) sağlıkla doğururuz inşallah

kızlar bısı sorucam. bu erken dogum rıskıne karsı aranız da adalat kullanan varmıydı... bı tanıdıgım kullanıoda o ıshal olmus acaba hap mı yaptı dedı bu konuyla ılgılı bılenınız varmııııı
Ben kullaniyorum.yaklasik 4 5 haftadir hic oyle bir sey yapmadi.ama tansiyon dusuklugu yapiyor.

Dıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmiş :KK70: fena gaza gelmişler.

E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyoz :KK70: sitenin girisi arkada bizim dolanmam gerekiyor yol uzuyor falan :KK70:

Boyacı kaynanama kızdı bu evin hali ne 5 sene temizlik yapilmasa bu kadat pis olmazdı yine bi de gelin var diyo gelinin dairesi bi de :KK70: kaynana da actı ağzını saydırdı bizde sans yok anası ablası böyle değil bizw bu denk geldi diyirum temizle yapmiyo napalim falan ah vah :KK70: eltj de ben banyoya gircem dedi gitti daha yerler alcı toz boya içinde :KK70:

Aaa adama bak mahalleyi dusurur birbirine :KK70:

Bir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.

Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa :KK43:

O ne be hem et hem baklagil.hem sebze yemegi hem cig sebze.sabahtan aksama kadar yemek yapmak lazim once :-) ben ya et ya da sebze yemegi yiyorum.diger kisimlar hemen hemen var ama..tabi canim istemese de illa iki bardak sut icicem demiyorum.bazen de evde kalmamis oluyor.su cok iciyorum ama..

kızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen

Hicbisey yapmiyorum.o an dr ne derse onu yaapsan yeter.

ben almadım valla. aslında doğumdan önce hastaneye gidip ebelerle görüşüp ona göre hazırlamak lazım çantayı. her hastane farklı uyguluyor. hele benim hastanemin her şeyi şahsına münhasır :KK70:

Bende yarin konuscam. Ama bunun verilcegini sammiyorum.verselerde yuksek ucretli olur herhalde

Kizlar 2 haftadir dergi kokusu aseriyorum :KK45: anormalmiyim neyim. Yanimda surekli dergi bulunduruyorum kokluyorum surekli.. Ayy delirdim galiba yaa
Ilginc benim bir arkadasimda tahta kemiriyordu. Degisik seylerin asermesi bir vitamin mi hormin mu ne ondan oluyormus.

Back
X