- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh yaaa valla kendime en yakın seni buldum
benım kilolalar da göbek ve altı
kıyamam ya bulantı çok kötü allah yardımcın olsunselam kızlar, napıyonuz?
ben bi halt etmıyorum. kabusum bulantılardan dolayı![]()
Kac kilo aldin?bugün bende aynada ilk çatlaklarımı gördüm![]()
berbat bişikıyamam ya bulantı çok kötü allah yardımcın olsun![]()
göbek mi?bugün bende aynada ilk çatlaklarımı gördüm![]()
valla bunların içi süt dolar inşallah dolmazsa yandıkRekor bendedir herhalde 90di 110![]()
hadi sende at bi foto senin göbüşü de sevelimOhh yaaa valla kendime en yakın seni buldumBizde böyle tatlıyız arkadaş MaşAllah...
![]()
18 de benimkızlar, naparsanız yapın
en çok ben aldım19 olmusum
göbüşün çıkmadı mı nası yani. fotoğraf istiyoruzz :)benım kilolalar da göbek ve altı
üstte sorun yok gibi.
64 le başladım 70 oldum.Kac kilo aldin?![]()
He ya benimde aklima geliyo bide sut olmazsa tam yandikvalla bunların içi süt dolar inşallah dolmazsa yandık![]()
Bebişler bir dogsun bütün kiloları veririz, ben çok takilmiyorum kiloya, kilolu başlamış olsam bile cok takmazdim.. kac kere hamile kalacaz ki :) kilo almanın keyfini çıkarıyorumAyy ne bileyim yandan sivri gibi duruyor benimki daha yayvan çünkü :)))) MaşAllah zayıfmış başlamışsın sanırım.. Bende 13 kilo aldım... 73 kiloyummm![]()
Benim deeeAy ne guzel gobekleriniz var ya, benim memelerden gobegim kucuk duruyo![]()
çıkmaz olur mugöbüşün çıkmadı mı nası yani. fotoğraf istiyoruzz :)
azcik kilo almissin ne guzel64 le başladım 70 oldum.
65.5 başladım 10 kilo aldımson bir haftada 2 kilo almışım, sanırım 32. haftaya kadar ben de 17 kilo almış olurum :)
49 ile başladım 62yim.