2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kilosu fln iyims bu hafta birktirir sanada kiyamam aynen bende oleyim okadar acı cekiom ki bazen diom doğum yapsam anlar miym:KK66:)
aynen ağrım olunca kasılınca falan diyorum bu miyomdan mı yoksa doğurcammı :KK22: artık görcez bakalım neler yaşıyacağımızı Allah hepimizin yardımcısı olsun

bunların hepsı ayrı cins :KK53:
ayak şişmesi, karında toplanmayı söyledım. olur onlar normaldır dedı:KK48:
rahat kadın
Benimkide rahat. Bende soyledim bi yerde toplaniyo karnim diye, 15 gun sonra bakariz sancina dedi, bastan beri her sikayetimde olur oyle diyo.. Bebegin boynunda 2 tur kordonu var, yinede sezaryen yapicam demiyo. Alistim artik midem bulaniyo falan, soylemiyorum bende :KK48: doktor degistirmiyeyim dedim, doktorunda hastane degistiresi tuttu bide, yeni gittgi hastaneninde odalari kucucuk. 8 sene calistigi hastaneyi degistiresi tuttu insallah baska terslik olmaz artik o_O

selam :=)
2350 g olmuş zilli
her sey yolunda. yalnız yine gün vermedı :KK70:
sordum '' 4 hafta sonra bakarız'' dedı. '' 4 hafta sonra ya sancılanırsam ?'' dedim
-gelırsın o zaman dedi.
e tabıı ben fikrimi söyledım 2-3 hafta için falan
2 hafta sonra cagırdı '' o zaman konusuruz'' dedi

idrarda iltihap cıktı yine hap verdi
ben zaten anlamıstım geçmediğini enfeksıyonun. akıntıdan bellıydı.
Ay kusura bakma ama senin dr da çok uyuzmuş. Bi de özele gidiyordun değil mi

Benimkide rahat. Bende soyledim bi yerde toplaniyo karnim diye, 15 gun sonra bakariz sancina dedi, bastan beri her sikayetimde olur oyle diyo.. Bebegin boynunda 2 tur kordonu var, yinede sezaryen yapicam demiyo. Alistim artik midem bulaniyo falan, soylemiyorum bende :KK48: doktor degistirmiyeyim dedim, doktorunda hastane degistiresi tuttu bide, yeni gittgi hastaneninde odalari kucucuk. 8 sene calistigi hastaneyi degistiresi tuttu insallah baska terslik olmaz artik o_O
pimpirikli biri olsaydım bu doktorla asla olmazdı sanırım. her seye normal diyor :KK53:
istiyor kı yumurta kapıya dayansın
ondan sonra konusulsun her sey :KK53: ee tabii ben cekıcem o cekmeyecek

Ay kusura bakma ama senin dr da çok uyuzmuş. Bi de özele gidiyordun değil mi
evet özel. fazla rahat bir tip. aslında bu sekılde düşünmesi güzel bişi
özellerde genelde dırekt sezeryana yonlendırme yaparlar, ama bu yapmıyor
inat mı ettı
bana mı garezı var bılmıyorum :D:KK53:
illa buyuk konusturcak yaa

pimpirikli biri olsaydım bu doktorla asla olmazdı sanırım. her seye normal diyor :KK53:
istiyor kı yumurta kapıya dayansın
ondan sonra konusulsun her sey :KK53: ee tabii ben cekıcem o cekmeyecek
dimi o yumurta kapiya dayanincada suni sanci falan teklif etmesinlerde... Ya o yasal olarak zorunlulukmu biliyomusun hic? Gozum cok korkuyo. artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, biraz daha sabredebiliriz sanirim. Bide senin akinti nasil? Benim beyaz renkte bi tahlil de benmi yaptirsam acaba ya ama ilk hamile kaldigimdan bu yana ayni hep, beyaz ve cok az, ona da normal dedigi icin malum...

valla gecelik almadım bn canım bnce yüzde yüz gerekli diye bişi yok.
ben de almayacaktım ama hastanemde 2 ayrı hemşireyle hastane çantası için görüştüğümde ilk gecelik dediler. zorunlu mu dedim, doğum için geldiğinde odana yerleştirip gecelik giydirtip açılmana bakacağız altında çamaşırsız olarak dediler.

dimi o yumurta kapiya dayanincada suni sanci falan teklif etmesinlerde... Ya o yasal olarak zorunlulukmu biliyomusun hic? Gozum cok korkuyo. artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, biraz daha sabredebiliriz sanirim. Bide senin akinti nasil? Benim beyaz renkte bi tahlil de benmi yaptirsam acaba ya ama ilk hamile kaldigimdan bu yana ayni hep, beyaz ve cok az, ona da normal dedigi icin malum...
ben baskıyı çişin gelmiş gibi sanıyordum
oyle deyınce tahlıl ıstedı. demeden ıstemeyecektı zaten.. benım hep beyazdı
ilk tahlılde cıkmamıştı hatta.
sunı sancı mı yasal zorunluluk mu?

valla gecelik almadım bn canım bnce yüzde yüz gerekli diye bişi yok.
canim sezeryan da çok gerekli deiilmiş sadece tuvalete falan çıkarken kolaylık olurmuş ama normal doğumda açılma kontrolü olduğu için sürekli pijama altı çıkarman zor olur dediler de ben de o yüzden kararsız kaldim normal doğum istiyorum da o yüzden gerçi ne olacak belli değil ama

Back
X