2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yapabilirmiyiz bilmiyorum eşim beni çiğner yine götürür çocuğu bide böle ilgili davraniyolar ya sınır oluyon arayıp nasılsn demekle ilgili olunmaz ayy beni aradı koli yemek gondercem dedi çocuk gibi sevndm annemn yaptıkları bitmsti ne oldu biliyo musun gonderememis ve oturp sulalece yemişler ve bunu bana anlattı ay pturdm agladm ben iyi olsam kimseye muhtaç olmam çok iyi pastamida yaparm cocugumada bakarım bana diyodu bebeği alanlar bi babaanne bunu der mi kilosu zayıf diorm yoo kilolu dio bak 2yi geçmiş diyo ama kendi kardeşi cocuklarna Ole değil bi anne gelini sevmeyeblr anlarm ama oğlunu torununuda mi sevmez bana daha 3aylikken sen nie sezaryana larsisin sezaryan ol dedi butun millete duyurmuş normal istediğimi şimdi ters diye sevinio olsun ben sezaryan istiyordum diyo onun isteği daha önemli haklı tabi doktor bana dedi 5cm acikligm var bebek dönse pat diye doğar doktorum bile üzüldü düşünsene daha çok para alacagna rağmen ahhh kiyamam sizde bizim gibisinz
Göndericem dıyıp,oturup yemek neyin nesi ay şaka gibi,boğazlarında kalmamış mı,insan ayırmaz mı,birde gonderıcem dıye soylemışsin yani,insan ne yapar eder gönderir.Hamilesin birde,normal insana bıle soyleyıp gondermessen tuhaf olur.Boşver canım Allah bilsin,nerede oturuyosun bu arada merak ettim,ist değildin herhalde oyle hatırlıyorum.Benim bildiğim kv. sezeryan yapan gelin istemez,küçümser,doğuramadı canı kıymetli felan der,seninki gerçekden bi cinsmiş.Aman boşver herkes ettiğini bulur,kendi kızı varsa onunda başına gelir,Allah n adaleti buyuk ama senin adına üzüldüm.Sabret az kaldı,ol sezeryanını kalk ayağa inş sağsağlim.

Benim hayvan gibi oldu memisler, ben bile korkuyorum ya gelmezse diye, dusunsene butun memeler gitmis mahvolmus hicbisey giyemiyorum, ve hicbiseye yaramiyo... Kuzenim dogum yaptiginda ergen kiz gibiydi oluk oluk geliyodu valla hic korkmayin. Allah korusun ya bol sutlerimiz olsu hepimizin insallah :KK28:
Aayyy degisiyo demek canim bunye meselesi bez parasi derken bide basimiza mam cikmasin :p

göğsümün hiç büyüdüğünü sanmıyorum..sıvı falanda gelmeye başlamadı. sütüm olmazsa diye cok korkuyorum. oysaki rüyaalrımda bile bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi.doktora sormayı düşünüyorum bu konuyu.

aranızda soran var mı?

Valla bende senin gibiyim tik yok bende de daha once sormustum burda onceden sutu gelmeyen sonradan bol olanlar olmus ins bizimde olur

Göğüs büyüklüğünün sütle alakası yok kızlar. Takmayin kafanıza. Ne büyük gogusluler gördüm emziremiyor bebeğini süt gelmiyor. Tamamen kişiden kişiye değişiyor. Hatta küçük goguslulerin sutlerinin daha çok yaradigi bile söyleniyor.

Aynen canım, sayılı pek çabuk geçti umarım evde beklerken de bu kadar çabuk geçer.. Ama dediğin gibi evdeki hazırlıklar da bir hayli fazla hepsini sonraya bırakmıştım çünkü.. Artık bebiş gelmeden hepsini halledebilirim umarım.. Bu erken doğumlar gözümü korkuttu açıkcası :KK53::KK53:
Seninde az kalmış sık dişini verme canını :KK53::KK53::KK53:
İşler evin içindeyse hallolur canım,benim misal hala 2 ay olmasına rağmen bebek odası takımımız gelmdi,her gün eşimin kafasını tırmalıyorum,özel yapım işi olsun,ölçülerimize gore olsun dedik,başımıza bela aldık.Marangou,ustaı telefonlara bakmıyolarlar,getireceğiz şu gün diyolar getirmiyorlar.İzne çıkınca artık doğuma 5 kala oturur evde boya kokusu koklarım :mad: Yıkama utuleme,yerleştirme bır suru hazırlık var,düşündükçe gözümde buyuyor.Bu haftasonu turup kapı süsünü halledicem,dip köşede temizlik var,zaten şıp diye akşam oluyor,sar baştan pazartesi işe...:cry:

İşler evin içindeyse hallolur canım,benim misal hala 2 ay olmasına rağmen bebek odası takımımız gelmdi,her gün eşimin kafasını tırmalıyorum,özel yapım işi olsun,ölçülerimize gore olsun dedik,başımıza bela aldık.Marangou,ustaı telefonlara bakmıyolarlar,getireceğiz şu gün diyolar getirmiyorlar.İzne çıkınca artık doğuma 5 kala oturur evde boya kokusu koklarım :mad: Yıkama utuleme,yerleştirme bır suru hazırlık var,düşündükçe gözümde buyuyor.Bu haftasonu turup kapı süsünü halledicem,dip köşede temizlik var,zaten şıp diye akşam oluyor,sar baştan pazartesi işe...:cry:
Boya kokusu dayanilacak gibi degil, hamileligin basinda is yerini boyadilar yagli boyayla. bana inat bende gunde 5 kere kusuyodum. Olmazsa boyamadan yerlestirin sonra boyarsiniz cekilcek cile degil valla :cry:

bişey sorucam. Bu günlerde çok stresliyim. Herşeye sinirleniyorum. Bu durum son zamanlarda herkeste var mı yoksa benim karşımdaki insanlar gerçekten gerizekalı mı ? Boşu boşuna suçluluk duygusu çekmeyim yani..

Ooo canım senin işin benimkisinden de çokmuş :KK48::KK48: odanızda en kısa zamanda gelir İnşAllah, beklemek ne kadar sıkıcıdır şimdi, temizleyip yerleştirmiştin gelseydi.. Neyse strese sokma kendini canım...

kızlar englısh home dan gelıyorum şimdi,bebekler için kafa cepli kulaklu banyo kundak havluları 10 tl ye düşmüş,kaçırmayın.Ben almıştım aslında ama fıyatı gorunce havlusunu ikiledim,yazın havuz keyfısı yaparsak cok lazım olur havlusu :) Beyaz üzerine kızlar ıcın pembe,erkekler için mavı biyeli ve kulaklı.

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Gozun aydin canim.Allah saglikla anali babali buyutsunn.:KK68:

Ayy bende cok korkuyorum canm.9 gunum kaldi stres basti.senin gibi tez zamanda saglikla kurtaririz insallah hepbirlikte
Hiç korkma sağlıkla alacaksın kuzulari inş :KK45:bende hayırlısıyla alabilsem kucagima inş.....çok kolay olacak emin ol azcık usuceksin sonra uyucaksin :KK53:

kızlar englısh home dan gelıyorum şimdi,bebekler için kafa cepli kulaklu banyo kundak havluları 10 tl ye düşmüş,kaçırmayın.Ben almıştım aslında ama fıyatı gorunce havlusunu ikiledim,yazın havuz keyfısı yaparsak cok lazım olur havlusu :) Beyaz üzerine kızlar ıcın pembe,erkekler için mavı biyeli ve kulaklı.

Internet sitesinden baktım ama göremedim acaba sadece mağazada mı indirim var

Göndericem dıyıp,oturup yemek neyin nesi ay şaka gibi,boğazlarında kalmamış mı,insan ayırmaz mı,birde gonderıcem dıye soylemışsin yani,insan ne yapar eder gönderir.Hamilesin birde,normal insana bıle soyleyıp gondermessen tuhaf olur.Boşver canım Allah bilsin,nerede oturuyosun bu arada merak ettim,ist değildin herhalde oyle hatırlıyorum.Benim bildiğim kv. sezeryan yapan gelin istemez,küçümser,doğuramadı canı kıymetli felan der,seninki gerçekden bi cinsmiş.Aman boşver herkes ettiğini bulur,kendi kızı varsa onunda başına gelir,Allah n adaleti buyuk ama senin adına üzüldüm.Sabret az kaldı,ol sezeryanını kalk ayağa inş sağsağlim.
Elazigda oturuyorum canım onlar 1sa uzaklıkta farklı şehirde sorma çok uzuldm oturup yemişler ya solemeseydin barı..kaynanam zaten bilerek yapiyo ben esimle sevgikiyken bi kadın var eşimn akrabası 38de sezaryan yapcakti AA dedim normal doğum niye yapmiyo şimdiki gelinler cins dedi bizim gibi değiller hemen kolaya kaciyolar dedi valla böle dedim simdide bana böle dio arlamdan kim bilir ne diecek bide arkadasn konuşma huyu çok yanı..keşke donseydide normal yapsaydm muhtaç olmasaydm kimseye mor olsaydı anneme diom arayıp solucem herşeyi esimle hep tartisiyrm cnku dünden beri agliyrm annem dio hiç arayıp soleme değmez boşver diyo içimde kalsn istemiyom ama sanrm doğuma kadar telefnlarna cevap vermemeliym bebegmn sağlığı icin

Internet sitesinden baktım ama göremedim acaba sadece mağazada mı indirim var
Olabılır canım,mesela halı ve kılımlerdekı ındırım sadece net satıslarında,mağazalrda yok bizzat sordum.Magaza ve net satıları farklı oluyomuş indirim gunlerınde.Benim ofıs tam englısh home karşısında herşeyden haberım oluyo :KK49:Her hafta bişey almadan geçemiyorum önünden.

Elazigda oturuyorum canım onlar 1sa uzaklıkta farklı şehirde sorma çok uzuldm oturup yemişler ya solemeseydin barı..kaynanam zaten bilerek yapiyo ben esimle sevgikiyken bi kadın var eşimn akrabası 38de sezaryan yapcakti AA dedim normal doğum niye yapmiyo şimdiki gelinler cins dedi bizim gibi değiller hemen kolaya kaciyolar dedi valla böle dedim simdide bana böle dio arlamdan kim bilir ne diecek bide arkadasn konuşma huyu çok yanı..keşke donseydide normal yapsaydm muhtaç olmasaydm kimseye mor olsaydı anneme diom arayıp solucem herşeyi esimle hep tartisiyrm cnku dünden beri agliyrm annem dio hiç arayıp soleme değmez boşver diyo içimde kalsn istemiyom ama sanrm doğuma kadar telefnlarna cevap vermemeliym bebegmn sağlığı icin
aynen canım,konuşma madem,eşinden alsınlar haberleri çok merak ederlerse.

Back
X