- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.341
Göndericem dıyıp,oturup yemek neyin nesi ay şaka gibi,boğazlarında kalmamış mı,insan ayırmaz mı,birde gonderıcem dıye soylemışsin yani,insan ne yapar eder gönderir.Hamilesin birde,normal insana bıle soyleyıp gondermessen tuhaf olur.Boşver canım Allah bilsin,nerede oturuyosun bu arada merak ettim,ist değildin herhalde oyle hatırlıyorum.Benim bildiğim kv. sezeryan yapan gelin istemez,küçümser,doğuramadı canı kıymetli felan der,seninki gerçekden bi cinsmiş.Aman boşver herkes ettiğini bulur,kendi kızı varsa onunda başına gelir,Allah n adaleti buyuk ama senin adına üzüldüm.Sabret az kaldı,ol sezeryanını kalk ayağa inş sağsağlim.Canım yapabilirmiyiz bilmiyorum eşim beni çiğner yine götürür çocuğu bide böle ilgili davraniyolar ya sınır oluyon arayıp nasılsn demekle ilgili olunmaz ayy beni aradı koli yemek gondercem dedi çocuk gibi sevndm annemn yaptıkları bitmsti ne oldu biliyo musun gonderememis ve oturp sulalece yemişler ve bunu bana anlattı ay pturdm agladm ben iyi olsam kimseye muhtaç olmam çok iyi pastamida yaparm cocugumada bakarım bana diyodu bebeği alanlar bi babaanne bunu der mi kilosu zayıf diorm yoo kilolu dio bak 2yi geçmiş diyo ama kendi kardeşi cocuklarna Ole değil bi anne gelini sevmeyeblr anlarm ama oğlunu torununuda mi sevmez bana daha 3aylikken sen nie sezaryana larsisin sezaryan ol dedi butun millete duyurmuş normal istediğimi şimdi ters diye sevinio olsun ben sezaryan istiyordum diyo onun isteği daha önemli haklı tabi doktor bana dedi 5cm acikligm var bebek dönse pat diye doğar doktorum bile üzüldü düşünsene daha çok para alacagna rağmen ahhh kiyamam sizde bizim gibisinz