2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım gerçekten psikoloji bozuldu normal yaparsam kalkarm demstm ama sanırım yine muhtaç olcam
Ben zaten sezeryan olacagim icin kendimi hep ona adapte ettim sanirim, hastaneden cikana kadar insallah toparlariz diye dusunuyorum. Bebekle ilgilensek yeter zaten, yemek falan yapmaya annem gelcek insallah. 15 gun idare etseler yeter, sonra bakariz basimizin caresine :) seninde annen gelir belki hic degilse 1-2 hftligina. Bebeklerde bizde saglikli olalimda hepsi cozulur canim ya moralini yuksek tut. Bebisler etkilenmesinler, mutlu huzurlu olsunlar insallah.

2015 mart annesi olarak kızlar bikaç tavsiyem var... sezeryanla doğum yaptım sütün gelmesini artıran şeylerden biri hastaneden çıkınca doktor zaten duş alabilirisiniz dio sıcak suyu gögsunuze tutun zaten ayakta duş alacaksınız bıkaç hafta ... buhar tutun gogsunuze sıcak kompres yapın inanın faydasını göreceksiniz... rezene için bol bol ... bugunlerınızın tadını çıkarın uyuyabildiğiniz kadar uyuyun :D sezeryan olacaklar en az iki tane gecelik olsun yanınızda ... hiç stres yapmayın sütüm gelmio die sütü artıran şey uyku su ve güzel düşüncedir... tatlı şeylere yuklenmeyin yukleniosanızda medine hurması yiyin bol bol... aç kalacak die bebiş biberon vermeyin gögsunuzu tutmaz denenmiştir bu vereceksınız kaşıkla verin... hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun bebeklerinize sağlıklı uzun ve hayırlı ömürler...

Hiç korkma sağlıkla alacaksın kuzulari inş :KK45:bende hayırlısıyla alabilsem kucagima inş.....çok kolay olacak emin ol azcık usuceksin sonra uyucaksin :KK53:
Spinal olacam canimm.bayilmakta ayri bir korku benim icin.sende saglikla tez zamanda alirsin insallah oglusunu.buyuk yolu kat ettin artik.

2015 mart annesi olarak kızlar bikaç tavsiyem var... sezeryanla doğum yaptım sütün gelmesini artıran şeylerden biri hastaneden çıkınca doktor zaten duş alabilirisiniz dio sıcak suyu gögsunuze tutun zaten ayakta duş alacaksınız bıkaç hafta ... buhar tutun gogsunuze sıcak kompres yapın inanın faydasını göreceksiniz... rezene için bol bol ... bugunlerınızın tadını çıkarın uyuyabildiğiniz kadar uyuyun :KK70: sezeryan olacaklar en az iki tane gecelik olsun yanınızda ... hiç stres yapmayın sütüm gelmio die sütü artıran şey uyku su ve güzel düşüncedir... tatlı şeylere yuklenmeyin yukleniosanızda medine hurması yiyin bol bol... aç kalacak die bebiş biberon vermeyin gögsunuzu tutmaz denenmiştir bu vereceksınız kaşıkla verin... hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun bebeklerinize sağlıklı uzun ve hayırlı ömürler...
Sagol canim nekadar dusuncelisin.Allaah saglikla buyutsun yavrunu

Evet canım zaten herkese atar yaptm kimse bana bakmio DİE esimle dünden beri tartsyrm annen gelmiyo DİE herkesin düzeni var diyo bana sen git diyo ben bu halde nasıl şehir degstreym çok sinirlym çok annem hafta sonları gelebilyo oda babamla otobüsle geliolar kiyamam ama kaynanamlarn arabaları var gelebilirler ama arayp sadece 2sa konusuyo nasıl oldun..
ah canım hepimiz bu tarz şeyler yaşıyoruz.bende ailemden uzağım sanırım bu kadar alıngan olmamızın nedeni zor geçen hamileliğiz ve son dönemlerinde artık sabrımızxın azalması.bebişleri kucağımıza alalım Allahın izniyle herşey değişecek.Rabbim çektiğimiz sıkıntıların karşılığında hayırlı evlatlar nasip etsin.Bebekkende uyku düzenleri olursa çok iyi olur :KK70:

Güzel Anneler
Şükürler olsun meleğimin sarılığı geçti eve gidiyoruz bugün biz.Çok mutluyuz.
Annelik çok güzel çok özelmis mutluluktan uçuyor insan sadece onu düşünüyorsun eşimi de bir görseniz içine sokacak sanki.Rabbim herkese bu güzel duyguyu tatirsin insallah
Ayyy canim neguzel bir haberr.Allah saglikla anali babali buyutsunn.bizim yerimizede koklaa bi guzell.ohh missss

Güzel Anneler
Annelik çok güzel çok özelmis mutluluktan uçuyor insan sadece onu düşünüyorsun eşimi de bir görseniz içine sokacak sanki.Rabbim herkese bu güzel duyguyu tatirsin insallah
gözün aydın canım minnoşu bizim yerimizede kokla cennet kokuluyu

Canim miyomlarin alinmayacakmi dogumda
yok doktorum almayacak.rahim çok kanlı olduğu için hamilelikte riske atmaya değmez.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.kanama durmazsa rahmi almak zorunda kalıyorlar.int araştırdım doktorlar hepaynı şeyi söylüyor.Doğum nasıl olacak bilmiyorum.normalde olabilir sezeryan da göreceğiz dedi

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)

Ciddimisin aynı hafta ve günde olmuş bebislerimiz...ama benimki küvez de suan.....tebrik ederim sağlıkla büyüsün inş ☺

Anammm birkaç gün girmedim doğuran doğurana :KK48: Hayırlı olsun kızlar, cimcim16 cimcim16 İnşallah bir an evvel alırsın bebişini kucağına, oyy ne tatlılardır kim bilir :KK68:

Ben de az daha doğuruyodum Salı günü, doğum sancılarım başladı, rahimde kısalma olmuş, serum fln taktılar da durdurdular çok şükür, evde yatıyorum kaç gündür, en azından 1 hafta daha içerde tutmaya çalışalım dedi doktor.. Allah yardımcımız olsun, hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıkla gelsin İnşallah..

Güzel Anneler

ayyy benim de içimi kıpırdattı yazdıkların ...çok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün. darısı kolayca biizmde başımıza

Ayyy canim neguzel bir haberr.Allah saglikla anali babali buyutsunn.bizim yerimizede koklaa bi guzell.ohh missss
dün hastanede birbuçuk yaşlarında birbirinin aynısı ikiz kız bebekler gördüm.
annelerinin yanında ayakta duruyorlardı.
ne kadar güzellerdi maşallah.
sen geldin canım aklıma...
seni katmerli bir mutluluk bekliyor :)
az kalmış kavuşmanıza...

kızlar englısh home dan gelıyorum şimdi,bebekler için kafa cepli kulaklu banyo kundak havluları 10 tl ye düşmüş,kaçırmayın.Ben almıştım aslında ama fıyatı gorunce havlusunu ikiledim,yazın havuz keyfısı yaparsak cok lazım olur havlusu :) Beyaz üzerine kızlar ıcın pembe,erkekler için mavı biyeli ve kulaklı.

Tüh ben de yeni almıştım 25 TL'ye :(

Alt açma minderlerinde de indirim var mıydı?

Kızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu

Olabılır canım,mesela halı ve kılımlerdekı ındırım sadece net satıslarında,mağazalrda yok bizzat sordum.Magaza ve net satıları farklı oluyomuş indirim gunlerınde.Benim ofıs tam englısh home karşısında herşeyden haberım oluyo :KK49:Her hafta bişey almadan geçemiyorum önünden.

Her magazada aynı ındırım oluyor dımı bende cıkısta bakım dıyorum

Güzel Anneler

Senin adına çok sevindim Rabbim bizlerede tattırsın inşallah:D

Güzel Anneler
Çok sevindim cnm darısı bize inşallah

yok doktorum almayacak.rahim çok kanlı olduğu için hamilelikte riske atmaya değmez.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.kanama durmazsa rahmi almak zorunda kalıyorlar.int araştırdım doktorlar hepaynı şeyi söylüyor.Doğum nasıl olacak bilmiyorum.normalde olabilir sezeryan da göreceğiz dedi
Yaa benimki 1 tane ama benim doktorda hic umursamiyo ben demesem bakmiyo.ve sonrasinda kuculur zarari olmaz dedi.oda ayni sekilde rahim zaten yeterinde kanayacak pek tercih etmiyoz demisti.bide benim 2 kati kanar 2 benek 2 plesenta.benimkide alinmayacak heralde

Back
X