2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de çok üşeniyorum, aklıma da gelmiyor.
Sulu yemek sevmezdim sirf usengenlikten sevmeye basladim, etli nohut, kuru fasulye yapıyorum ama 2 günlük mesela, ikinci gün yemek yapmaya gerek kalmıyor, salata yapıyorum o kadar :) baya kurtarıcı oluyor.
Haftada 1 akşam, kahvaltilik tarzı hazırlıyorum ya da tost. Hafta da 1 dışarda yiyoruz, öyle öyle geçiyor günler. Bebek dogunca daha da usengec olmam inşallah

2 gun once biz d napcagmzi sasirdk bn d cok useniyorum ve hic halim olmuyor da :/ kalktik en son kahvaltılık hazirladk patat falan :) valla en guzel yemekten daha tatli geldi:KK48:

2 gun once biz d napcagmzi sasirdk bn d cok useniyorum ve hic halim olmuyor da :/ kalktik en son kahvaltılık hazirladk patat falan :) valla en guzel yemekten daha tatli geldi:KK48:
:KK59: adam açken akşama ne yicez demeyin ....kahvaltıdan sonra ne yicaz dedim,aman makarna yoğurtlarız kariş dedi :KK70: zaten ya çorba ya makarna olduk bizde...arada balık :kk77:

Annecikler Nasılsıniz :) ne çabuk ilerlemeye başladı sayfa..artık son haftalar. Var mı doğuran falan meraktayim ? ben hala çalıştığım için takip etmekte zorlanıyorum..bi de ne dicem :) yahu benim bıcırık kızım aşırı hareketli normal mi acaba ya?

Bende oyle diyorum esim guveniyo baya, sen yaparsin, sen halledersin 10 numara anne olur senden :KK76: baya gaz veriyo yani, bakalim nasil ana olacaz :KK76: bi bebegi ucuklu aziyla opmus anasi cocuk olmus baktinizmi o habere. Onu gordugumden beri opturmem diyorum kimseye kendimde :KK43:

ayyy evet gördüm yaaa çok üzücü : ( sakınan göze çöp batar her uçuklu öpünce ölecek diye bişey yok ne pis şartlarda büyüyen çocuklar var ama göz göre göre hastayken uçukluyken de öpülmez yani bunu herkesin düşünebilmesi lazım

amin inşallah. sen daha şanslısın bence
sezeryan olsan bile ocakta olmus olacak :=) bizimkisi muamma
ve yılın son ayı
Seninle günlermiz aynıı doktor bana 5i ya da 7 sinde alırız dedi 39 dolsun bekleyelim dedi. Bence senin doktor da bekleme niyetlisiyse sen de bekle şartları zorla 2016 model olsunlar:):):)

ayyy evet gördüm yaaa çok üzücü : ( sakınan göze çöp batar her uçuklu öpünce ölecek diye bişey yok ne pis şartlarda büyüyen çocuklar var ama göz göre göre hastayken uçukluyken de öpülmez yani bunu herkesin düşünebilmesi lazım
Dimi sokakta yalinayak dolaniyolar hicbiseyde olmuyo valla. Allah korusun bebeklerimizi :KK46:

geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?
Benim öyle çıktı cnm ama kaşınıyorum hep ılık duş alıp krem sürüyorum her yerime

:KK59: adam açken akşama ne yicez demeyin ....kahvaltıdan sonra ne yicaz dedim,aman makarna yoğurtlarız kariş dedi :KK70: zaten ya çorba ya makarna olduk bizde...arada balık :kk77:

hahhaah bnmki karni doyup ise gidince dio ki aksama hafif biseler yap askm.. sadec corba yeter.tmm diyorum.sonra bikac saat sonra sen soyle etli metli agir biseler yap die yazio haha..bn zorlansam da hala yapiom yemekleri degisik degisik ya. baliga useniyoduk koku yaoio fln ben ugrasmak istemiodum bi suredir yemeye basladik.. oyle yaa yine her is bizde yaäaa:KK47::110:

Annecikler Nasılsıniz :) ne çabuk ilerlemeye başladı sayfa..artık son haftalar. Var mı doğuran falan meraktayim ? ben hala çalıştığım için takip etmekte zorlanıyorum..bi de ne dicem :) yahu benim bıcırık kızım aşırı hareketli normal mi acaba ya?

ben bnim firlamadan neler cekiyorum neler ohooo:KK70: saglikli ve keyifli ondan dio doktor..endiselenme demisti:KK71:

Seninle günlermiz aynıı doktor bana 5i ya da 7 sinde alırız dedi 39 dolsun bekleyelim dedi. Bence senin doktor da bekleme niyetlisiyse sen de bekle şartları zorla 2016 model olsunlar:):):)
benımkıde aynı o tarıhleri bekliyor bellı.
işte ben dogum sancısı başlar öyle gıderım dıye korkuyorum :D

geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?

ben 4 5 gundur deli gibi kasiniyorum. g
karnim ve goguslerm.. bgn bi ara bacaklar da kasindi korktum yani .. ama test yaoyrmadm ondan sorunu bilmiorum. gerilio ona verdik nedenii de gidince soylicem ebeye

kızlar kapı süsü alan veya yapan varmı ?hastane odasının kapısını süsleyecekmisiniz
Ben yaptırıyorum keçeden :) henüz elime geçmedi ama :) aşağıdaki fotodakinin mavi beyazlı olanı:) inşallah güzel olmuştur. Bir de bugün Bebek drajelerim geldi. Üzeri bebeğimin ismi yazılı ;) yarın Türkiye'ye yolculuk var. Bana dua edin kızlar. 4 saat +1 saat uçak yolculuğu yapıcam... Ankara'dan yazarım..
image.webp
image.webp

Ben yaptırıyorum keçeden :) henüz elime geçmedi ama :) aşağıdaki fotodakinin mavi beyazlı olanı:) inşallah güzel olmuştur. Bir de bugün Bebek drajelerim geldi. Üzeri bebeğimin ismi yazılı :KK66: yarın Türkiye'ye yolculuk var. Bana dua edin kızlar. 4 saat +1 saat uçak yolculuğu yapıcam... Ankara'dan yazarım..Eki Görüntüle 1707989 Eki Görüntüle 1707991
Drajeleri nerde yaptırdın? Herşey çok güzelll iyi günlerde kullanmak yemek nasip olur inşallahhh:)

benımkıde aynı o tarıhleri bekliyor bellı.
işte ben dogum sancısı başlar öyle gıderım dıye korkuyorum :KK70:
Şimdi hepimiz sabırsız davranıyoruz ama sonradan okul için falan bi yıl kaybetmiş gibi olacak içini ferah tut sancı gelmicek diye düşün:) zaten sancı da öyle lap diye girmiyo az az kramp gibi karın ağrısı gibi oluyo. Son iki hafta dinlenelim bol bol

Back
X