2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yirim yirimm cok degil kararinda yirim senin icin:KK48: ee kolay mi onca yil burda yasadin yedin simdi de hatirlattm sana :anneadayı: ben pek denedim burda yemegi,kibbeling cok hos sosuyla ozellikle hem de balik sonucta :) genelde boyle turk yemekleri takiliom hehe
Evet :) Turk yemekleri de cok seviyorum ama dedigin gibi orda ki seylere de alisiyorsun onca sene, yoklugu belli oluyor baya. Kibbeling de guzeldir evet, agzinin tadini biliyosun :kk77:
Bol bol ye, icimden bir ses bebekler dogunca o tempoyla baya kilo verecez diyor :)

Ya kızlar moralim çok bozuk akSam kızım saçma sapan bişey yüzünden ağlama krizine girdi sokak ortasında yattı yere ağla ağla sakinlestiremedim zorla eve getirdim bende ağladım ay napcam bilmiyorum cildirdik resmen ikimizde gerçi bende biraz sert davrandım herseyi ağlayarak istemesine tahammül edemiyorum o yüzden gönlünü yapmak yerine cekistirdim eve gelmesi için ama her akşam ağlayacak bişey buluyor offf bebek stresi mi yapıyor yoksa beraber vakit mi geciremiyoruz anlamadim

Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü .. :KK61: paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..:cry:

Evet :) Turk yemekleri de cok seviyorum ama dedigin gibi orda ki seylere de alisiyorsun onca sene, yoklugu belli oluyor baya. Kibbeling de guzeldir evet, agzinin tadini biliyosun :kk77:
Bol bol ye, icimden bir ses bebekler dogunca o tempoyla baya kilo verecez diyor :)

evet ins cnm verelim yaaa :) hem tempo hem emzirmek ins emziririz guzel guzel :) tekiz ya bi de bak onu unuttum:KK48:

Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
ben üniversiteye ilk başladığımda 21 gün şaka gibi ama yapamadım.. acillik oldum.. :KK70: hap vermişti bana .. bide demişti ki bol bol su iç ve kuru kayısı lifli gıdalarla beslen demişti.. ama benim ki psikolojikti canım .. sende bu dediklerini yap.. olmadı zeytinyağı iç.

Kızlar hepimiz çok gerginiz ya ben dünden beri ağlıyorum 1bucuk kilo vermisim kızım hareketsiz oda üzüldü sanrm ama dönmeye de niyeti yok cadinin..neyse benim aklıma fikir geldi en iyisi toplanıp kaynanami dovelim koca gobeklerimizle:KK70::KK70:
Valla senin su kayinvaldeyi bir dovsek ibretlik yani.... her seye de karisilmaz ki..... aaa bu ne canim boyle:_(allah kolaylik versin nevrotik kadina

Surrender Surrender sana fark ettirmeden,hissettirmeden,yavaastaaannn yavastaannn,alttaan alttaaaann normal doguma mi goturuo nedir doktorun:cool: bi bakarsin beklemissin birden sancin geldi ve kolayca yaptin dogumu.. ay hic belli olmaz hani:KK71::-)
aynen hiç belli olmaz. ya zaten ınsan neyı ıstemezse o gelır basına :KK70:ondan korkuyorum

Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü .. :KK61: paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..:cry:

canim benimmm Allah icimizdeki korkulari hafifletsn ins.. basin sagolsun kaybin icin.ben de kotu hissettgmde acaba bebek iyi mi diye düşünüyorum ama sonra oynuyor ben de rahatliyorum. anneyiz biz anne,guzel seyler dusun yaz rahatla hatta biz hep dinleriz..:nazar::KK200:

canim benimmm Allah icimizdeki korkulari hafifletsn ins.. basin sagolsun kaybin icin.ben de kotu hissettgmde acaba bebek iyi mi diye düşünüyorum ama sonra oynuyor ben de rahatliyorum. anneyiz biz anne,guzel seyler dusun yaz rahatla hatta biz hep dinleriz..:nazar::KK200:
saol tatlım... :KK15: arada geliolar bana :KK42:

Back
X