- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.141
iyi bişi değil o zaman :=)Benim var iki gün hastanede yatrdi doktpr o yuzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bişi değil o zaman :=)Benim var iki gün hastanede yatrdi doktpr o yuzden.
Bende yapiyorum canim seninle gunumuz ayni ins ocak ayini beklerlerBen yapabiliyorum
İki bacagımıda denedim,kanala girince bacak kalkmıyomuş yani,ilginç![]()
Normal şartlarda koymazmaz. Ama annede gebelik şekerinden dolayı erken haftalarda yada bebek bu kadar kiloluysa, ama kilo şeker kaynaklıysa koyulabilir, çünkü gebelik şekeri biraz geç gelişmesine neden ciğerlerin.Kızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Yavaş yavaş öğrenecek annesi, bizimki de öyle şuan.. Biberon vermeye çalışıyolar çabucak yoruluyo minnak çenesi :)İnş cnm bebişime emmeyi oğretmeye çalışıyorlar beceremiyor henüz
Ben dalan aldim cok memnunun 15 dk programda bile hic oyle prob olmadiHiç yıkamamış gıbıydı,içime sınmedi sabunlar erımeyınce.Tekrrdan açtım,bakalım yıkanıyo suan,sabunu normal deterjan kdr koydum belki daha az koymm lzmdı ondanda olmuş olabilir.Bı daha zaten dalın sıvı alıcam
oyy o cisliye bi de yastik mi alcaz ozelllyan yatirip arkasina destekkatarm minnosa ben popisini yedigimn
![]()
Gözün aydın. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Tam olarak kaç haftada doğum yaptın. Nasıl oldu.... Müsaitsen anlatırmısın.2900 gösterdi usg doğuma girerken ama doktor güvenme demişti, 2310 gram doğdu. 44 cm :) allahtan 1 hafta önden gidiyordu. Ciğer geliştirici iğnenin büyük faydasını gördük. Küvöze girmedi. Ama ben spinal sezeryan sırasında çok kötü hissettim kendimi. Çok soğuktu ameliyathane. Uyutun dedim ama karnım toktu. Uyutmadılar son dakika olunca. Ama doğduğu andaki sesi duymak herşeye değdi. Sonrasında da hemen topladım kendimi. Ayaklarım açılınca hemen kalkıp yürüdüm. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Biz evimizdeyiz. Göğüslerim şişti ağrıyo, sağıyorum arada bir. Lansinoh krem sürüyorum bol bol. Kremleri stoklayın bence ve bol bol uyuyun :)
Gecmis olsun tatlim neden oyle olmus kiKizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim![]()
Ben yan yatış yastığı aldım. Uyurken yada uyaninca kusma durumunda yan durması önemli boğulma ihtimaline karşı.kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyeehadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii
Saol canım. Valla iyiki burası var konuşuyoruz da paylaşıyoruzK
Kuzum hiç korkma benim ilk bebişim ciğer geliştirici yapılmadan doğdu nefes alabiliyorlar merak etme küveze girdi ama o da bizim sıkıntımız olduğu içindi hiç küveze girmeyen bebişler var kendini strese sokma
Sagol canim bilmiyorumki bizim minnosun keyfine oyle geldi heralde. Artik son ay degisik seyler yasicaz gibi duruyo. Bu hafta kontrole gidicem bi kesin ne durumda ozaman daha net anlariz.Gecmis olsun tatlim neden oyle olmus ki
Ben de bel fıtığı var. Skolyoz da var ama ileri derece değil. Bel fıtığı yüzünden epidurali tavsiye etmedi iki dokturda.Kızlar aranızda skolyoz olup epidural olmuş olacak olan var mı?
Ben kendilerine aldigim yastigi, yastik kullanma zamanlarina kadar arkalarina destek olarak kullanacam.bence ozellikle yedirildikden sonra duz yatirilmamalikızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyeehadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii
Belki önceki gün çok kudurmuştur. Ertesi günü tatil etmiştir annesi kendine.... Şu günler bencede hwmwn gwçsin hareketlerine çok alıştık, bir iki saat oynamasa bende aynı paniği yapıyorum.Sagol canim. Gercekten allah hicbirimize yasatmasin. Okadar korktumki anlatamam. Cok hareket ediyo annesini uyutmuyo hic diye soyleniyodum minigime bi gece cekti kendini hemen korkuttu bizi. Simdi kirsa parcalasa gikim cikmaz valla :)
Evet canim.calisirken de yapiliodu ama cekmece icleri aldi basini gidio. Bugun ananemiz geldi bu hafta herseyi bitirmeyi planlıyoruz zaman daraldi eger zamanini beklerse 3 hafta var beklrmezse daha da az. Benimde kasinio kaşımamaya calisiom ama snrada amannn diorim kasi gitsin :)) krampti kasilmaydi valla gr uyku yok. Sennde olur canmm artik az zamanimiz kaldi gelicek minnoslarevet dogrudur izne de ayrilinca hep is yapiyosundur:) ayy senin baya da az klmis artk kismrt ins guzel guzel gelir zamanin. o uykusuzluk smdiden bizde de var malesef,icimdeki velet de pek yaramaz benimkasilmalarm bnm de olmustu ilk kez ilac kullanmaya basladm degerlerm kotulemis.su an yok sukur.. sdce karnim kocaman oldu ve kasiniyo heh
![]()
Evet canim sanci yukseliyor arada bi oyuzden o regl gibi agrilar.iyi bişi değil o zaman :=)
L LiveYourLifeee naptın kuzum yok demi rh tan sıkıntı benim ikincideki etkileşimin sebebini öğrendim sonunda ilkinde anti d antikorunu ben ürettiğim için tüm rh + gebeliklerimde olurmuş yani iğneyle önlendiğinde diğerlerinde risk bu kadar olmuyomuş bizim ödemden dolayı gün belli değil her an doğum olabilir senin ne güzel günün belli olmuş bi de sezeryan olcan sanırım bi sorun mu oldu
38 de doğdu ama gelişim haftası 28 di yani ciğerleri tam olarak gelişmemişti kuzenim 35 te doğum yaptı ne solunum sıkıntısı oldu ne küveze girdi bebiş korkma allahın izniyle sapasağlam doğacak minnaklarımızSaol canım. Valla iyiki burası var konuşuyoruz da paylaşıyoruzKaç haftalık doğdu ilk bebeğin.
kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyeehadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii