- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.221
Amin hepimizin minok.minok minnoşları binsin...yazın cıbır cıbır bacakları ilehayırlı olsunnnnn
güle güle pinsin minnoşşunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizin minok.minok minnoşları binsin...yazın cıbır cıbır bacakları ilehayırlı olsunnnnn
güle güle pinsin minnoşşunn
Süpürme tamam..yerler silindi...şimdi rezene içip toz alucummBen iyice saldim, temizligi hak getire :)
biliyormTrip bana anakucağı gönderiyor şuan kargoda ..gelsin bi.inceliycem araştırıcam..bakalım olur gibi düşünürsemm aparat alocam takıcam
Olmadı oto koltuğumuz işte harka harka![]()
Bu saydiklarini en son ne zaman yaptığını bile unuttum:))Süpürme tamam..yerler silindi...şimdi rezene içip toz alucumm
Yavaş yavaş ...![]()
puhahhaKocamda yok sayfaları abuk sıbuk medcezir fikirlerim.ve düşüncelerimle doldurucam
Bohu yediniz![]()
Gobek calisamazsin. Cardio yapabilirsin canim bildigim kadariyla, run semaa run![]()
Kızammm...o zaman çift yönlü araba alcan ...biliyormotokoltuğunda hayırlı olsun
gelince incele mutlaka son durumu bildir olur mu
bende almayı düşünüyorum çünkü
bana doğru bakması önemli bir husus![]()
Bide çikin göbek hem çizgili ve mayalı gödek hamuru gibi...Ya ben bu göveği nasıl eritcem sadece göbek olsa iyi basenler de var. Duvara vurcam artık vaktidir![]()
Eşyam.yok,ki,cokBu saydiklarini en son ne zaman yaptığını bile unuttum:))
Masallah sana
Bizim 3 lu asi oldu ates cikmadi.rahat atlattik.herkeste ates olacak diye bisey yokatlet üzerine uzun kol giydirdim..indiridim köşesinden..tamamen cıkmadı kol...uyuyordu kolda pek anlayamadı ...Allah yardımcın olsun..kuzuş inşallah rahat atlatır..
![]()
Otri bebe serum kullan.burnu acilir.sende nar portakal ihlamur ic.Kızlar oğlum grip oldu bende oldum burnu tıkalı oksuruyor hapsuruyor.doktora goturduk çok küçük olduğu için ilaç kullandirmiyorlar. Ne yapabilirim acil yardim
Iki yasindan once viks yasak recetesinde bile yaxiyo*Burun aspiratörü ve serum fizyolojik ile burnunu açabilirsin.
* Göğsüne ılık zeytinyağı dür sıcak havlu koy.
* Ayağına azıcık viks dürüp socak çorabını giydir.
* Ben öksürük için sekrol verdim beş gün. Dr tavsiye etmişti.
* Bir de odada ketıl kaynat, buhar yapsın.
Bunlar benım yaptıklarımdı. Çok geçmiş olsun.
Delisin yabak karşılıklı atışıyoruz ama![]()
Bende yaptirmadim sadece bi isik tutup bakiyorlarmis. Benimki cok iyi takip ediyo doktor da goz muayenesinden bahsetmedi bilemaşallah diyeyım de benımkı çok değişik bir bebek.
hatta gören genelde şaşırıyor bazı hareketlerıne. gözler fel fecir okuyor zaten. dediğin şekildeyse yaptırmayayım o zaman. göz takibi falan çok iyi. kim konussa gözler o tarafa kayıyor . hem doktora gıttıgımızde bişi olsa anlardı.
Yengem yapardi onu biz kucukken dehset dolu gozlerle bakardim, 74den 58e dustum ama hic kilo vermis gibi durmuyorum niyeyseYa ben bu göveği nasıl eritcem sadece göbek olsa iyi basenler de var. Duvara vurcam artık vaktidir![]()