2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana
nasıl anlatsam; nefesını hızla içine çekiyor. onu takıp edıcem dıye gec yattım.

0+6 aylık zeka kartları varmıs nette gördüm.
yazıcıdan cıkarıp mınnoşa göstercem.
Zeka kartları ? Nasıl birşey ki birde ne ise yariyormus o_O

yok ben senın kadar degılım :KK70:
Benim kadar olamazsın zaten oglumdan hatıra bel fıtığım var ayakta emiyordu sadece oturduğumu nasıl anlıyorsaydı sıpa. Aslında büyük cesaret öyle bir çocuktan sonra tekrar çocuk istemek helal olsun bana :KK45:

dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?

benimki ta da senin bu iletini okurken o dediğin sesi çıkardı uykusunda
hep yapıyor bunu
garip sesler çıkartmakta üzerine yok

Ankara'da oturan annecikler umarım sizler, aileleriniz ve sevdikleriniz iyi durumdadırlar. Daha dün patlamaları ölümleri konuşurken bugün bir acı haber daha. Bakalım kaç aileye Ateş düşecek. :KK17: Gözümüz gibi baktığımız, ne emekle büyüttüğümüz ki yolun çok başındayız evlatlara kıyamazken

MerhabA pampers 5-9 kilo kullaniyorm kakaaz yapmasina ragmen beline cikiyor.kizim 6 kilo civarinda .hango bezi ve kac numara kullamam lazim cevap için teşekkürler

MerhabA pampers 5-9 kilo kullaniyorm kakaaz yapmasina ragmen beline cikiyor.kizim 6 kilo civarinda .hango bezi ve kac numara kullamam lazim cevap için teşekkürler
ben pampers kullanıyorum. oğlum 6 kg civarı. 1-2 defa çok fazla yaptığında yanlara sıvı sızdı ama onun dışında gayet iyi. 3 numara kullanıyorum 4-9 kg olması lazım

Link link link:KK49:

Back
X