2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acep :KK17: benim duruyor galiba icerde daha

40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acep :KK17: benim duruyor galiba icerde daha
Bana ebe hap kullanamazsin emzirdigin icin dedi:110:

Canim hap emzirirken kullanilmaz diye biliyorum benm ilk bebis normaldi ilk oldugunda acimisti ama benm dikisler zaten acilmisti ondanda kaynaklaniyor olabilir

Hap kullanma birincisi emziriyorsun..İkincisi vücuduna hormon yüklüyor sun 3 yıl Yasmin kullandım Dr arkadaşım uyaran a kadar ki emzir mi yord um o dönem. .Kanser yapmıyor diyorlar Külliyen yalan ..batıda kullanım oranı yüksek orda rahim ve göğüs kanserinden ölümde yüksek neden acaba..bi de kullanırken tenin pürüzsüz saçların gür ve isiltili oluyor..bırakınca da tutam tutam dökülüyor saçların. .benden söylemesi arkadaşım. .

Hap kullanma birincisi emziriyorsun..İkincisi vücuduna hormon yüklüyor sun 3 yıl Yasmin kullandım Dr arkadaşım uyaran a kadar ki emzir mi yord um o dönem. .Kanser yapmıyor diyorlar Külliyen yalan ..batıda kullanım oranı yüksek orda rahim ve göğüs kanserinden ölümde yüksek neden acaba..bi de kullanırken tenin pürüzsüz saçların gür ve isiltili oluyor..bırakınca da tutam tutam dökülüyor saçların. .benden söylemesi arkadaşım. .
:KK57: ablam 8 yıldır kullaniğ :KK57:
Ben 8*24 kullanmıştım bi yıl kadar:KK57:

Ua kocamla tel değiştik...bu pörsümüş telefonla işim iş :KK34:
Çekmiyor.şarjı vitio.yazılmoo...:KK34:
Oğlanı cekitorum esmer çıkıo:KK70:

Ben 1 yillik evliyim basta uc ay kullanmistm aynen korka korka o hormonlardan dolayi.ne bilim cnm hemsire fln kullanabilirsin dedi,ebe de. Ona ragmen net de degildim de napcaz ya simdik :110:

Günaydın bile diyemeyecem kızlar anakaranın göbeğinde patlama oldu icimiz acıyor sonumuz ne olacak bilmiyoruz can güvenliğiniz rabbime emanet rabbim yardımcımız olsun
Kızkardeşim şimdi söyledi çalıştığı işyerinin orada emniyet şeridi cekiyormus bomba varmış ulusta çalışıyor polis yolları kapatmış allah cümlesini korusun inşallah..

Back
X