- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.441

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bizde de oldu bende opuldugunden sanmıştım ama anneme göre suyun yağlı yariyor hatta yuzunde sulu yara bile olabilir dedi önemli değil deyince bende sadece kendi losyonundan suruyorum gunasiri bu aralar azaldı sankiKızlar bebeğimin yanakları pütür pütür olmuş. . Kırmızı değil ama nasıl deyim sert yani.. Acaba nedir ki? Kimseye de diyemiyorum öpme diye en başta babası dinlemiyor. Bu yüzden olmuş olabilir mi? Hastaneye mi görürsem yoksa bir müddet sonra geçer mi?
Ne losyonu canım peki?Aynisi bizde de oldu bende opuldugunden sanmıştım ama anneme göre suyun yağlı yariyor hatta yuzunde sulu yara bile olabilir dedi önemli değil deyince bende sadece kendi losyonundan suruyorum gunasiri bu aralar azaldı sanki
Sebamed in vucut losyonu nemlendiriyor özellikle almadım kullanıyordum denedim nemlendirici olan bir bebek losyonu sanki işine yarar gibime geliyorNe losyonu canım peki?
Hmm anladım canım. Ben hicbirsey kullanmıyorum biraz bekleyim eğer gecmezse gotureyim bariSebamed in vucut losyonu nemlendiriyor özellikle almadım kullanıyordum denedim nemlendirici olan bir bebek losyonu sanki işine yarar gibime geliyor
Sabah sabah aç karna ciğara mı içilir
Canım benim çocuğumda da oldu bende senin gb düşünüyordum nasıl desemde öpmeseler diye sonra baktım çok sertleşti doktora gittim bebeklerde olur bunun kremi var ama reçeteye yazmayacağım şimdi kullanma cildini alıştırma ılık su ile sil dedi yazın daha çok karışılacaksın bu tür şeylerle o zaman yazarım kullanırsın dediKızlar bebeğimin yanakları pütür pütür olmuş. . Kırmızı değil ama nasıl deyim sert yani.. Acaba nedir ki? Kimseye de diyemiyorum öpme diye en başta babası dinlemiyor. Bu yüzden olmuş olabilir mi? Hastaneye mi görürsem yoksa bir müddet sonra geçer mi?
Karnimi doyurdum dostumSabah sabah aç karna ciğara mı içilir![]()
Hahaha en güzel kaynana benim ki gibi olmayan galiba.Karnimi doyurdum dostumyemegimi yaptim kaynanamla bile konustum ne diyon
![]()
Cok severim olmayan kaynanayiHahaha en güzel kaynana benim ki gibi olmayan galiba.
İnat ettim ..yataktan çıkmamak için saba sana elimi kakaya buladım..Karnimi doyurdum dostumyemegimi yaptim kaynanamla bile konustum ne diyon
![]()
Seninkinin yediği pohlar nehiç sevmem eşimede derim...
Aradığında sordugunda mutfaktayım dedirtirim ..
Artık sesini de duymak istemiyorum..
Evlendik..bana daha saç tokası almadığı gibi oğluma 2 parça lcw bile değil don poşetleyip gelmiş ..Seninkinin yediği pohlar ne![]()
Cok ayip etmis vallaEvlendik..bana daha saç tokası almadığı gibi oğluma 2 parça lcw bile değil don poşetleyip gelmiş ..
Oğluma çeyrek bile yok..
Babacığımı kaybedince hiçbişiyi görmezden gelmeyip alttan alamıyorum![]()