Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?

Kızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
21de de gidebilirsin kuzum sonuçları kendi doktorum bana da gönder dedi gelmeme gerek yok dedi bugün

Ben 21+4 gidecem canım perinatologa detaylıya , kendi doktorumda 24.hafta gel dedi tekrar

benim doktorum detaylidan 1 hafta once gel yanima dedi

Kızlar ben hareketlerini aşağıda hissediyorum yani resmen şeyimin üstünde. Sizinde öyle mi? Normalde evhamlı biri değilimdir ve bu da ikinci çocuğum ama unutmuşum sanırım normali mi buydu yoksa bir görünsem mi kararsız kaldım

Kızlar ben hareketlerini aşağıda hissediyorum yani resmen şeyimin üstünde. Sizinde öyle mi? Normalde evhamlı biri değilimdir ve bu da ikinci çocuğum ama unutmuşum sanırım normali mi buydu yoksa bir görünsem mi kararsız kaldım
18. Haftamda ben de öyle hissetmiştim şimdilerde göbek deliğimin hemen altından başlıyor aşağıya kadar nerden yakalarsa. İçin rahat etsin dersen görün canım

18. Haftamda ben de öyle hissetmiştim şimdilerde göbek deliğimin hemen altından başlıyor aşağıya kadar nerden yakalarsa. İçin rahat etsin dersen görün canım
Dün falan yukardaydı ama bugün hep aşağıda sürekli de tuvaletim geliyor oyuyor adeta oraları çıkışı mı arıyor napıyor😅

Dün falan yukardaydı ama bugün hep aşağıda sürekli de tuvaletim geliyor oyuyor adeta oraları çıkışı mı arıyor napıyor😅
Ben de sürekli tuvalete çıkmaktan acaba suyum mu çıkıyo diye korkmuştum😅😅 biraz gözlemle canım seni huzursuz ediyorsa görün doktora sorun yoktur ama en azından bebişini görürsün☺️☺️

benim de oyle canım sezeryan dikisinin orada hissediyorum genelde

Benim 1 haftadır öyle canım pozisyondan kaynakli galiba

Ama her zaman değil ya 😅 yani korede çok türk yemeği alternatifim olmuyor eşimin koreli olması sebebiyle. Gündüz türk akşam kore mutfağı takılıyoruz ama doktoruma özellikle yeme dediğiniz bişey varmı dediğimde yoo biz kısıtlamıyoruz istediğini yiyebilirsin acı oranına dikkat ederek demişti 😅biraz ona güveniyorum ama bu aralar iştahım çok açıldı normal değil yani 😅 bi ben iştahlı değilimdir dimi 😅
Yalnız değilsin merak etme, benim de 2. Trimester’a girdikten sonra açıldı iştahım. Keşke bu kadar açılmasaydı diyorum 🤣 bir ay yazlıktaydık, 4 kilo almışım bir ayda, şok oldum, inş ödemdir, yoldan gelince oluyo diyorlar ama dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra, tabii yapabilirsem 🤣 saydığın şeyleri ben de yedim hep, hiç kısıtlamadım, ilk gebeliğimde çok dikkat ettim, bunda daha rahatım.

Kızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorum 😞 nerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım😅😅
Bu dertten muzdaripim. Artık eski kıyafetlerimden hiçbiri olmuyor, aşırı ödem tuttum ve karnım baya büyüdü. Hm’den taytlı takım almıştım iki tane, onlar işime yaradı baya. Hatta bugün bazı ürünlerde yine indirim var, baktım sabah ama vaktim olmadı. İyi hatırlattın alayım bir kaç parça, dolaba baktıkça moralim bozuluyor çünkü

Back
X