- 10 Haziran 2024
- 1.415
- 1.613
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #20.461
yarende güzel hem abisinin ismine uyuyor diye yazdın galiba demiCanım ben Asel i çok istiyorum eşim istemiyor
İkimizin de içine sinmeli sonuçta
Yaren nasıl senin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarende güzel hem abisinin ismine uyuyor diye yazdın galiba demiCanım ben Asel i çok istiyorum eşim istemiyor
İkimizin de içine sinmeli sonuçta
Yaren nasıl senin için
kafam nasıl karışıyor şuanEylül ve ada çok güzelduruyu da çok beğeniyorum ama bu aralar çok duydum gibi etraftan o yüzden bilemedim
asel pek benlik değil
![]()
kız sen pınar mı koyardın erkek olsaydı seninki öyle bişey sezdimSen Pınar ı da bı düşün
Koymazdim benim adım Pınar hahahahakız sen pınar mı koyardın erkek olsaydı seninki öyle bişey sezdim![]()
21de de gidebilirsin kuzum sonuçları kendi doktorum bana da gönder dedi gelmeme gerek yok dedi bugünKızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
hahahahah ayy güldürdün beni kızKoymazdim benim adım Pınar hahahaha![]()
Ben 21+4 gidecem canım perinatologa detaylıya , kendi doktorumda 24.hafta gel dedi tekrarKızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
Bende 20 haftalık cumartesi günü gideceğimKızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
benim doktorum detaylidan 1 hafta once gel yanima dediKızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
18. Haftamda ben de öyle hissetmiştim şimdilerde göbek deliğimin hemen altından başlıyor aşağıya kadar nerden yakalarsa. İçin rahat etsin dersen görün canımKızlar ben hareketlerini aşağıda hissediyorum yani resmen şeyimin üstünde. Sizinde öyle mi? Normalde evhamlı biri değilimdir ve bu da ikinci çocuğum ama unutmuşum sanırım normali mi buydu yoksa bir görünsem mi kararsız kaldım
Dün falan yukardaydı ama bugün hep aşağıda sürekli de tuvaletim geliyor oyuyor adeta oraları çıkışı mı arıyor napıyor18. Haftamda ben de öyle hissetmiştim şimdilerde göbek deliğimin hemen altından başlıyor aşağıya kadar nerden yakalarsa. İçin rahat etsin dersen görün canım
Ben de sürekli tuvalete çıkmaktan acaba suyum mu çıkıyo diye korkmuştumDün falan yukardaydı ama bugün hep aşağıda sürekli de tuvaletim geliyor oyuyor adeta oraları çıkışı mı arıyor napıyor![]()
benim de oyle canım sezeryan dikisinin orada hissediyorum geneldeKızlar ben hareketlerini aşağıda hissediyorum yani resmen şeyimin üstünde. Sizinde öyle mi? Normalde evhamlı biri değilimdir ve bu da ikinci çocuğum ama unutmuşum sanırım normali mi buydu yoksa bir görünsem mi kararsız kaldım
Duruş açısındandır, mesaneye baskı yapıyor demek ki, muhtemelen ayakları aşağıdaDün falan yukardaydı ama bugün hep aşağıda sürekli de tuvaletim geliyor oyuyor adeta oraları çıkışı mı arıyor napıyor![]()
Benim 1 haftadır öyle canım pozisyondan kaynakli galibaKızlar ben hareketlerini aşağıda hissediyorum yani resmen şeyimin üstünde. Sizinde öyle mi? Normalde evhamlı biri değilimdir ve bu da ikinci çocuğum ama unutmuşum sanırım normali mi buydu yoksa bir görünsem mi kararsız kaldım
Yalnız değilsin merak etme, benim de 2. Trimester’a girdikten sonra açıldı iştahım. Keşke bu kadar açılmasaydı diyorumAma her zaman değil yayani korede çok türk yemeği alternatifim olmuyor eşimin koreli olması sebebiyle. Gündüz türk akşam kore mutfağı takılıyoruz ama doktoruma özellikle yeme dediğiniz bişey varmı dediğimde yoo biz kısıtlamıyoruz istediğini yiyebilirsin acı oranına dikkat ederek demişti
biraz ona güveniyorum ama bu aralar iştahım çok açıldı normal değil yani
bi ben iştahlı değilimdir dimi
![]()
Bu dertten muzdaripim. Artık eski kıyafetlerimden hiçbiri olmuyor, aşırı ödem tuttum ve karnım baya büyüdü. Hm’den taytlı takım almıştım iki tane, onlar işime yaradı baya. Hatta bugün bazı ürünlerde yine indirim var, baktım sabah ama vaktim olmadı. İyi hatırlattın alayım bir kaç parça, dolaba baktıkça moralim bozuluyor çünküKızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorumnerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım
![]()