2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Minnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyor :KK43: kayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim :KK12:

Minnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyor :KK43: kayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim :KK12:

Yine bnmki de o zaman yapmisti en son ama sanirm 1saat kadar once pirtlatti biraz..buyudukce kaka yapma araliklari uzuyor galiba canim. Gunde 1e dusmustu ama artik iki gune bir oluo cogu zaman

Yine bnmki de o zaman yapmisti en son ama sanirm 1saat kadar once pirtlatti biraz..buyudukce kaka yapma araliklari uzuyor galiba canim. Gunde 1e dusmustu ama artik iki gune bir oluo cogu zaman
Canım gaz çıkarıyor ama kivraniyor uyumuyor bugün zeytinyağı verdim masaj yaptım bacaklarına karnına yok bekliyorum

selam anneler,
hafif, kolay katlanan, sağlam, başına dert olmayacak araba ısteyen varsa bugun gelen arabam tavsıyemdır. alman patentlı
üstelık lınkını attıgım yerde fiyatı cok uygun diğer yerlere göre. cok memnun kaldık bız.
en önemlısı bagayı kaplamadı :KK53:
kargo ucretsız. komık bi fiyatı var kalıtesıne göre :=)

http://www.hepsiburada.com/brion-mira-bebek-arabasi-empire-mor-p-AILEWEEBR100-3

merhaba güzeller güzeli annişler. :)
benim oğluşda işe yarayan bir şeyi paylaşayım sizlerle.
onlarla konuşun. bende farkı var. ona bağlıyorum. eskisi kadar ağlamıyor yatağında falan. bırakabiliyorum.
benimki zaten bayılıyor laf dinlmeye. sanırım daha 5 günlükken yarım gün acilde geçirdiğinden. :KK70: :KK70:
bende konusuyorum
ama bı muddet sonra konuscak bişi kalmıyo:KK53:

Bn hala bebek arabasina bindirmedim. Doktr disinda bir kere kirk ucurmaya goturdum pusetle o kadar. Acaba fazla mi eve alistiriyorum kizimi?? Siz disari cikariyor musunuz?
anlamaz dıye düşünüyorum suan. biz haftada 1 cıkıyoruz. havalar ısınsın süreklı hava aldırcam bebikimi

bende konusuyorum
ama bı muddet sonra konuscak bişi kalmıyo:KK53:

Ben de oyle :) yani ben daha cok askimmm aglama,oglum sus ya noldu ki yaa,senin uykun varrdi ama uyuycaktiinn diyorum :)) tabi esim hep kiziyor bana,o masallah oglana her dk ayri hikaye anlatiyo. Bugun banyo sirasinda ve sonrasinda salladi yine bi tane,bizmki de fal tasi gbi acio gozler i de dinlio.. Baya bise anlatio saniodur ama adam markete gttm domates Patlican ,karpuz uzum aldim oglum diodu :KK70::KK70:

Ben de oyle :) yani ben daha cok askimmm aglama,oglum sus ya noldu ki yaa,senin uykun varrdi ama uyuycaktiinn diyorum :)) tabi esim hep kiziyor bana,o masallah oglana her dk ayri hikaye anlatiyo. Bugun banyo sirasinda ve sonrasinda salladi yine bi tane,bizmki de fal tasi gbi acio gozler i de dinlio.. Baya bise anlatio saniodur ama adam markete gttm domates Patlican ,karpuz uzum aldim oglum diodu :KK70::KK70:
belkıde masal kıtaplarından okumalıyız:KK48:

Endişe etme canım benimkinin beş gün yapmadığı da oluyor günde iki kez yaptığı da doktora sordum normal dedi tabi yapınca rahatlıyorlar orası da ayrı :KK66:

Back
X