- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.841
Kollarını sarıyor musunuz uyurken yani yarım kundak gibi. Elleriyle kendini uyandırıyor diye ben yapmaya basladim
Yapsam da sonra bi bakıyorum o kollar çıkmış dışarı bende yapmıyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kollarını sarıyor musunuz uyurken yani yarım kundak gibi. Elleriyle kendini uyandırıyor diye ben yapmaya basladim
Minnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyorkayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim
![]()
Canım gaz çıkarıyor ama kivraniyor uyumuyor bugün zeytinyağı verdim masaj yaptım bacaklarına karnına yok bekliyorumYine bnmki de o zaman yapmisti en son ama sanirm 1saat kadar once pirtlatti biraz..buyudukce kaka yapma araliklari uzuyor galiba canim. Gunde 1e dusmustu ama artik iki gune bir oluo cogu zaman
senınkı sadece anne sütü mü alıyordu?Minnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyorkayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim
![]()
ben yapıyorum, kollar cıktıkca sokuyorum ıcerı :)Yapsam da sonra bi bakıyorum o kollar çıkmış dışarı bende yapmıyorum artık
bende konusuyorummerhaba güzeller güzeli annişler. :)
benim oğluşda işe yarayan bir şeyi paylaşayım sizlerle.
onlarla konuşun. bende farkı var. ona bağlıyorum. eskisi kadar ağlamıyor yatağında falan. bırakabiliyorum.
benimki zaten bayılıyor laf dinlmeye. sanırım daha 5 günlükken yarım gün acilde geçirdiğinden.![]()
![]()
benımdekst06 surekli aklima geliosun,biz tek bebeyle boyle zorlaniyoruz sen napiosun diye..bi de ikiz istiodum olsa ben naparmisim acaba
@amorfati_ sen nasilsincnm, nasil gidiyor :)
anlamaz dıye düşünüyorum suan. biz haftada 1 cıkıyoruz. havalar ısınsın süreklı hava aldırcam bebikimiBn hala bebek arabasina bindirmedim. Doktr disinda bir kere kirk ucurmaya goturdum pusetle o kadar. Acaba fazla mi eve alistiriyorum kizimi?? Siz disari cikariyor musunuz?
Allah yardimcin oldun canim yaMinnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyorkayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim
![]()
kst06 ya hayranim valla facede geziyir kadin masallah.. Ben wc ye zor gidiyorum bunla
bende konusuyorum
ama bı muddet sonra konuscak bişi kalmıyo![]()
Canım gaz çıkarıyor ama kivraniyor uyumuyor bugün zeytinyağı verdim masaj yaptım bacaklarına karnına yok bekliyorum
belkıde masal kıtaplarından okumalıyızBen de oyle :) yani ben daha cok askimmm aglama,oglum sus ya noldu ki yaa,senin uykun varrdi ama uyuycaktiinn diyorum :)) tabi esim hep kiziyor bana,o masallah oglana her dk ayri hikaye anlatiyo. Bugun banyo sirasinda ve sonrasinda salladi yine bi tane,bizmki de fal tasi gbi acio gozler i de dinlio.. Baya bise anlatio saniodur ama adam markete gttm domates Patlican ,karpuz uzum aldim oglum diodu![]()
Minnosum kaka yapamıyor kızlar uyuyamiyor da kıvranıp duruyorkayısı incir zeytinyağı denedim yok en son çarşamba akşamı yaptı kızlar ne yapacak bilemedim
![]()