• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle acaba yanlışım bilmem her günde yıkarım
ne güzel.. keşke bende her gün yıkayabılsem.
haftada 3 kere yıkıyoruz. bence ıyı yapıyorsun misler gibi hissediyordur kendını minnoş
havalar bıraz düzelsın her gün yıkayacagım. zaten artık küvetınde yıkamıyorum banyoda kucagımda yıkıyorum
küvette artık eşim tutamıyor, durmuyor çünkü.

kızlar bakın süper 12744245_568578239967754_3722397843932102042_n.webp

Kızlar bu arada yaz tatili düşünen var mı Bebeklerimizi götürsek acaba yanlış mı yaparız şimdiden gideceğimiz yeri ayarlamak lazım ben kumsalla biraz yatırmak istiyorum kumun üzerine kucağımda denize sokmak istiyorum ama eşim çok erken diyor :KK43:
neden erken olsun ki.. bebekler suya bayılır

haftada 3 kere yıkıyoruz. bence ıyı yapıyorsun misler gibi hissediyordur kendını minnoş
havalar bıraz düzelsın her gün yıkayacagım. zaten artık küvetınde yıkamıyorum banyoda kucagımda yıkıyorum
Ben 15 günlükken kucağıma aldım girdim banyoya yıkadım çıktım küveti resmen boşa aldım

bizim yazlık var, o yüzden giderken beşiğide götürürüz.
yarın 3-4 günlüğüne şehirdısına çıkıyoruz ve beşiğide alıcaz sanırım. beşiksiz asla olmaz.
hem daha küçükler, biraz kendılerıne gelsınler kandırmak kolay olur
ama bu sekılde laftan anlamazlar.
Nasıl bir beşikki bu arabaya Nasıl sığacak

Obez
obez olmasindan iyidir bence
Valla benimkine mama veriyorum daha çok kilo alması lazım yok almıyor doktorda şaşırıyor çok az almasına ama bizim Bebek çok kusuyor doktor şimdi gittiğimizde yoğunlaştırıcı vereceğim sütle mamanın içine katarsın kusmasını durdurur sesi yediyorum çıkarıyor yediyorum çıkarıyor evde ne kanepe ne halı kalmadı hergün onunda benimde üstümü 4-5 kere değişiyorum o yetmiyor onları yıka ütüle üstüne yemek yap offff offf

Valla benimkine mama veriyorum daha çok kilo alması lazım yok almıyor doktorda şaşırıyor çok az almasına ama bizim Bebek çok kusuyor doktor şimdi gittiğimizde yoğunlaştırıcı vereceğim sütle mamanın içine katarsın kusmasını durdurur sesi yediyorum çıkarıyor yediyorum çıkarıyor evde ne kanepe ne halı kalmadı hergün onunda benimde üstümü 4-5 kere değişiyorum o yetmiyor onları yıka ütüle üstüne yemek yap offff offf
Canim cocugun ne kadarlik kac kg ki

Banyoda kucakta nasil yikiyorsun tarif edermisin acaba cunku kuvette artik hic durmuyor cok zorlaniyorum

Back
X