• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gecen ay annemi goturdum bu kez annem gelmem alış ilerde daha çok ağlayacak diyor :KK12:ben duramam ya kan alirken tutamadım elim Ayağım titredi her yer kan olmuştu :KK43:ben de cesaret sıfır nasıl normal doğum yaptım hala sasiriyorum kendime :KK49: simdi nasıl alp gece uyudu mu

Evet cnm kendilerine gelecekler daha cok anlayacaklar caninin yandigini ileride..alismamiz lazim anne hakli ;)
Masallah diyeyim gece iyi uyudu,10dan 2ye kadar uyudu uyandi,sonra sabah kdr 2kez daha 3er saatlik uyudu.. Sabahtan beri de kendi halinde uyuyup kalkiyor masallah iyi,atesi de normal seviyede. Atlattik gibi bakalim.. Darisi sana insallah ;)

Evet cnm kendilerine gelecekler daha cok anlayacaklar caninin yandigini ileride..alismamiz lazim anne hakli :KK66:
Masallah diyeyim gece iyi uyudu,10dan 2ye kadar uyudu uyandi,sonra sabah kdr 2kez daha 3er saatlik uyudu.. Sabahtan beri de kendi halinde uyuyup kalkiyor masallah iyi,atesi de normal seviyede. Atlattik gibi bakalim.. Darisi sana insallah :KK66:
Ayyy inşallah canım sevindim siz atlatmissiniz darısı bana inşallah :KK49:

QUOTE="neslihan3434, post: 45926549, member: 751099"]Cok tesekkur ederim arkadasim hemen deneyecegim allah razi olsun[/QUOTE]
Bol sutlerin olur insallah

Arkadaslar bu gunlerde bebislerinizi nasil giydiyoruz dogalgazi kapatiyor mususnuz
Evim güneybatı cephesi ve kendiliğinden 25 derece. Kısa kollu body, çorap, patikli alt, üstüne tulum şeklinde giydiriyorum. Tulum yerine alt ust takim da giydiriyorum bazen. Gunduz de gecede bu sekilde.

Back
X