• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

image.webp
Kızlar alıntı yapamadım ama sanırım @Surrender yazmıştı, bebeği kucakta yıkamak konusunu, ben de öyle yıkıyorum artık çünkü küvet tam bir eziyet, merasimle Bebek yıkıyorduk, şimdi artık duşta bir katlanır tabureye oturuyorum, kucağıma da küvet için aldığım süngeri koyuyorum. Böyle çok rahat ettik, hemen 5 dakikada yıkanıyor valla. Süngerin fotoğrafını da koyayım belki kullanmak isteyen olur. Böyle kucaktan kaymıyor, iyi oluyor.

Bebeği de doğal deniz süngeri ile yıkıyorum, Mustela katı sabunla köpürtüp heryerini bir güzel temizliyorum, neticede bebe yağı ile masaj yapılıyor vücuduna, sabunsuz arınmaz gibi geliyor bana, içime sinmez.

4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falan :eek: onun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
monoviti bende bıraktım. bir hafta ya vermişimdir yada vermemişimdir. ablam haberlere bile çıktı, zararlıymış dedi.
doktor soruyor kullanıyor musun diye, kafa sallıyorum yalan söylemiyim diye. :)))

bugünde misafirler geldi. su ver dediler. yok dedim sadece anne sütü, suya gerek yok. neymiş susuyorlarmış, onunkine vermiş nerdeyse bir bardak su içmiş. içi yanmışmış çocuğun.
gelen misafirin çocuğu, oğlumun oyuncağıyla oynamak istedi. vermedim. ablama diyorum da ne fenasın diyor bana. :D

Kilo konusunda
kusma aşıdan mı yani... bende çocuğu üşüttüm diye kendime kızıyordum.

oyy.. oyyy.. paşaya bakın hele.. :)

Kusma kesin aşıdan diyemem ama kendi bebeğimde gözlemlediğim o, aşı sonrası kusması arttı. Çünkü aşı sonrası huzursuzluğu arttı yavrucağın, sürekli eli kolu çırpınıyor, e öyle çok hareketli pır pır kelebek olunca da içtiği hemen ağzına geliyor. Yoksa fark ettim de hareketsiz iken kusma yok, gece uykuda besliyorum o Zaman kusmuyor.

Kilo konusunda

Kusma kesin aşıdan diyemem ama kendi bebeğimde gözlemlediğim o, aşı sonrası kusması arttı. Çünkü aşı sonrası huzursuzluğu arttı yavrucağın, sürekli eli kolu çırpınıyor, e öyle çok hareketli pır pır kelebek olunca da içtiği hemen ağzına geliyor. Yoksa fark ettim de hareketsiz iken kusma yok, gece uykuda besliyorum o Zaman kusmuyor.
sanırım benimki üşütmekten. çocuk soğuğa gelemiyor anası gibi. az bir soğuk görsün. gaz sancıları kusmalar..

image.webp Atom heart mother Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.

Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar e bebekte sabah 8 e kadar chicco oyuncak ve dönencelerde %50 indirim var ilgilenelere duyrulur

Eki Görüntüle 1809144 Atom heart mother Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.

Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende bunu kullanıyorum monovitte BHA var bu dogalmis...amazondan 15 güne geliyor...
Sen kaça aldın canım...ben 80 TL aldım...
Kızlar bu tek damla veriliyor 1 yıl gidiyor

:KK14: sana şerifleriniz hayr olsunn efenim ...
Naapıyonuz kadınlar .??
:KK70:
Sağ mememi emzirdim sol mememi sağdım..yumşacık oldum :KK70:
Hummalı bir iş içindeyim :KK14:
14 ü izmiiiiirrr yolcusuyuz nasipse :KK14:
Ev temiliği ütüsü akşam yemeği :KK14:
Bugün makarna vardı yanı yapacaktım..adam işten geldi kapıdan salona kadar barikatları zor aştı..vileda süpürge bez çöp e bebek kolileri:KK70:
Acıdıı ...
Pizza söledi :21:
Cola ile yidim :KK59:
Çıtır soğan halkası yumuşacıktı ...buharı ile ne hale gelmiş :KK14:
Yidik..:KK14:
Medeniyet görmemiş gibi izmire gidincede byrger kıing yicem :KK53:
Doooble boooiiiğğ:KK53:
Bobleeweee :rolleyes:
Nazillide de kısmet pideye gidicem :KK70:
Karşıyaka evim pastanesinden 3 tane torpil yicem :KK70:
Bornovadan heesaba boyoz alıcam 4 deneeeee de ondan :KK70:
Tüm e bebekwleri gezicem:KK70: