- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #81.041
Hala adet olmadım. Spiral taktirmak için adet olmak gerekiyor mu? Taktiranlar memnun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende içimde.tutamam kimseyi kirmam ama haksızlığa tahammül edememBen de aynısını dedim o soyleyenedi iste ben söyledim icimimi okudun diyoben de gozlerinden anladım dedim
tabi baska kim düşünur canim onlari 9 ay tasimak kolaymi
![]()
Bende içimde.tutamam kimseyi kirmam ama haksızlığa tahammül edemem
Merhabalarcis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz
hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda hicbisey olmadi" diyor. Acaba diyorum benim findiktada mi var besin alerjesi? Bu ara pek moda... Yarin asinin 14.gunu, 2-3 gun sonra gecmezse kakaya bi tahlil yaptirsammi acaba diyorum? Yoksa bu tuhaf kakalarin hepsi asi kaynaklimi? Doktor olabilir demisti bir hafta evvel. Kafayi bokla bozdum...
Bende gavur olusu gibi bi bebek arabasi var, satin almadim bedavaya geldi atladik ama kullanamadim daha hic. Basit hafif bi bebek arabasina ihtiyacim var. burda paylasilmisti mor renk bi araba vardi hafifce. Neydi markasi ya
Surrender canim sen paylasmistin galiba?
![]()
Çok güzel görünüyo canımkızlar bugün oyun halısı almak istiyorum
minnoşun eğleneceği hiç bir oyuncağı vs yok
dün biraz baktım da
fisher pricenin bi modelini buldum büyüdüğünde de kulanılıyomuş
kullanan var mı
![]()
ütü mü, oda ne?Kızlar bir şey soracağım,
Malum bebişler ortalama 3 aylık oldu, hala ütü yapıyor musunuz?
Ben bir türlü bırakamadım şu ütü alışkanlığını, o kadar işin arasında illa ki yapıyorum ütüyü ama ondan sonra da işte böyle gecenin 2 sinde duşa girecek enerjiyi bulabilmek adına kanepede yamuluyorum
Yorgunum, terliyim, uykum var, duşa girmem lazım ama küçük Toto'nun bütün kıyafetleri ütülü ve dizili ya,
MUTLUYUM![]()
Misafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burdaOfff ev temizliği yemek çamaşır utu misafirim gelecek yine bin parcayim üstelik yemeğepaşamın gaz yine çok fena kaka da yapamadı offf surda bir sigara iciyim daraldim
![]()
Merhabalarcis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz
hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda hicbisey olmadi" diyor. Acaba diyorum benim findiktada mi var besin alerjesi? Bu ara pek moda... Yarin asinin 14.gunu, 2-3 gun sonra gecmezse kakaya bi tahlil yaptirsammi acaba diyorum? Yoksa bu tuhaf kakalarin hepsi asi kaynaklimi? Doktor olabilir demisti bir hafta evvel. Kafayi bokla bozdum...
Bende gavur olusu gibi bi bebek arabasi var, satin almadim bedavaya geldi atladik ama kullanamadim daha hic. Basit hafif bi bebek arabasina ihtiyacim var. burda paylasilmisti mor renk bi araba vardi hafifce. Neydi markasi ya
![]()
kaka için dediklerinizi bebişleriniz aşıdan sonra mı yaptı?Bizde salı günü rotateq olduk 3 ay 1 haftalikti.salıdan beri Kakasi yeşil günde 1 2 kere kaka yapardı eskiden smdi her bezi batik.salıdan beri çok uyumak istiyor.kakasina uyaniyor.aşı resmen etkiledi yavrumu
Gerekmiyo canım.ben olmadan taktırdımHala adet olmadım. Spiral taktirmak için adet olmak gerekiyor mu? Taktiranlar memnun mu?
Yuhhh laynın gitmedi mi senin hala yaa?.. Ta ne zaman gelmişti.Misafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burda
Çocuğumla başbsşa kalmak istiyorum ben yaaaa![]()
Bunun linkini atar mısun? Ben de almayı düşünüyorum :)kızlar bugün oyun halısı almak istiyorum
minnoşun eğleneceği hiç bir oyuncağı vs yok
dün biraz baktım da
fisher pricenin bi modelini buldum büyüdüğünde de kulanılıyomuş
kullanan var mı
![]()
Bu çok güzelmiş canım fiyatı ne kadar ben de alaçam da karar vermedimkucağa çok alıştı paşam bu gelişimi için de çok faydalı görünüyor
![]()
Çok güzel görünüyo canım
Ben e bebekten disneyinkini aldım
Çok sevdi
150 den 100 e düşmüştü
Hangi modwl olursa olsun seviyo bebişler bence :)
Bu çok kullanışlı görünüyp
Fiyatı nasıl canım?
Bunun linkini atar mısun? Ben de almayı düşünüyorum :)
vallahi bende surun aldığından alacaktım ama görmediğim için cesaret edemedimMerhabalarcis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz
![]()
kadinib evinde erkekte neymis hic dusunmuyorlarmi benim babam bile kalmiyo kayinda neymis gi dusunce yok rahat edemez diye dusunmuyorkar hicMisafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burda
Çocuğumla başbsşa kalmak istiyorum ben yaaaa![]()
Allah korusun kakada kan olacakmi diye bakiyorum devamli. Sanirim besin alerjisinde en sonunda kakada kanda oluyormus... Sonunda bozdum zaten kafayi bokla dedigin gibiaşıdan sonra kaka ile ilgili değişimler çok normal.
kakayı unut, yoksa kafayı bozarsın
memede kaka yapma bence kötü bişi değil. benımkı dogdugundan bu yana ara sıra yapar.
bizde sırf o yüzden begendıgımızı degıl, kullanışlı olan arabayı tercıh ettık.
http://www.hepsiburada.com/brion-mi...um.genel.pla&gclid=CIfp_MbzkMwCFUko0wodpy0MWw
Doktor bunu uygun gordu, 3 ay 4 gunluktu ilk doz yapildiginda. Netten baktim prospektusune, ilk doz 16. Haftaya kadar yapilmalidir yaziyodu, bizimkine 14. Haftanin sonunda yapilmis olduAtom heart mother rotarix bildiğim kadarıyla 2 ve 5 ay arası.
rotateq 3, 5 , 7 ay.
seninki neden 3. ayda yapıldı? iyi arastırdın mı?
Evet rota asisindan sonra basladi. Benimki 2 aksam karin agrisindan kivrandi. Onun disinda masallah huysuzlugu yok benimkininde. Emmede biraz sikinti var ne zaman emmeye calissa kaka geliyo ikinma falan emme yalan oluyo.. Gece uykusuda masallah... Suan oyun halisinda cildiriyo findikkaka için dediklerinizi bebişleriniz aşıdan sonra mı yaptı?
iyi de benimkinde hep böyle kakalar. arada yeşil, yeşilimsi, köpüklü (gerçi bayadır köpüklü yapmıyor), gürültülü, emerken yapma falan.
mukuslu kakamızda oluyor.
ben mi çok gamsızım... ama çocuğum gayet sağlıklı. huysuz değil. ama bugün çok uyudu. hala uyuyor.
kakamızda bugün sessiz sakin çaktırmadan yapılıyor...
bir günü gününe tutmuyor yani..
9 gece 10 günYuhhh laynın gitmedi mi senin hala yaa?.. Ta ne zaman gelmişti.
Bebisin keyfi yerindeyse korkma canım.Evet rota asisindan sonra basladi. Benimki 2 aksam karin agrisindan kivrandi. Onun disinda masallah huysuzlugu yok benimkininde. Emmede biraz sikinti var ne zaman emmeye calissa kaka geliyo ikinma falan emme yalan oluyo.. Gece uykusuda masallah... Suan oyun halisinda cildiriyo findikvallahi annemde boyle gorunce cok takiliyosun cok pimpiriksin diyo
![]()