2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy inşallah sever cisrik . Ergo nun dışa dönük koyulabilen modeli de neredeyse yarım milyar anacım alamadım onu da. Bu da önde sana dönük, sırtta bi de yan tarafta sana dönük taşıyor. Ama yan taşımanın bağlantıları biraz karışık daha da önemlisi kendin yapamıyosun o bağlantıları yani zor.

Sorma ya cok pahali:110: kici kriik seye 200euro verdim ben de:110: evet o kisimlarda yardim sart,insallah sever bebis;)

Sorma ya cok pahali:110: kici kriik seye 200euro verdim ben de:110: evet o kisimlarda yardim sart,insallah sever bebis:KK66:

İnşallah yaa bu akşam otobüsle geldik annemlere durdu kanguruda tabii 10 dk sonra mızırdanmaya başladı ben şarkılar söyledim popişini tıpıklayarak durdu yani gelene kadar. Dediğin gibi arada duruyo arada sıkılıyo istemiyo belli olmuyo yani işi. İyice alışsa dursa fittir fittir gezerim artık :KK48:

Aptamil princli sutlu aldim cok sevmedi. Hakketen princ lapasi gibi. Uzerinde armut katabilir siniz yaziyor. Rendeledim bir kaseyi yiyor. Meyve katilabilir. Meyvelileri 6. Ay sonrasi. Ama onlar yogun meyveli
Ari mama aldim. Oda çağa uymus. Vitamin mineralli olmus. Kuytu kosesinde 6. Ay sonra yaziyor. Vermedim.
Şu aşamada meyve ile tatlandırarak vericez demek..hipin sütlaçını bayıla bayıla yedi valla sıfır damak tadı ne verirsen yer öyle alışır diyorlar alakası yok...yemiyo işte saman gibi olanı..kendim mantar corbası yaptım kaşığın ucu ile derdimde nasıl yedi ağladı bida verdim..:süslü:

Back
X