2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirirken o kadar rahatliyorum ki esim bile soruyor bana,nasil bi duygu? Nasil hissettiriyo? :KK66: cunku her defasinda benim gozler de gidiyor emzirirken,muhtesem gercekten..:KK200:
Gece...o sessizlik ve karanlıkta onun hızlı hızlı yutkunma sesi tattığım en tarifsiz duygu..:KK200:

Banada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim. :olamaz: Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi :KK11: iyi dayaniyolar bana :KK14:
Okurken soğudum senden :KK70:

csyrc csyrc
Cisrik..aslında meme reddi değil ( bana göre) dikkatleri belirli haftalardan sonra dağılıyor..etrafa aşırı bir ilgi var..zihni gelişimleri çok hızlı..bu dönemlerde sanırım kuzu kuzu emen bebek aksi bebeğe dönüyor hani diyoruz ya ayakta uyumaya çalışırken mayışınca emiyor o zaman alıyor yok gece emiyor sadece..ee hali ile gündüz emmeyince bizde ek gıdalara takviyelere geçiyoruz..
Dikkatli ol..öğlenleri sessiz ve sade bir odan varsa orada emzir.. Bakarsın alpişinde döngüsümü haftasımı kafa bulutlarımı ne olur ..benim nacizane tavsiyem..
Emmeyen cocuk gecede emmez..biz gündüz emmiyoruz gari:sinirli:

Ayyy aman canim masallah de bol bol oku. Bende cok emiyir diyordum sonra meme reddininnicinde buldum, 9 hft oldu hala emmiyor, emmeyen bebek ne zormus.
Istekli bi sekilde sapur supur emmidigi gunleri cok ozledim

Cnmne desemztn tersi oluyo ya o kadar masallah insallah sukur de dusmez dilimden,cok şomum herhalde ;) kismet artik ins uzun sure emer :)

csyrc csyrc
Cisrik..aslında meme reddi değil ( bana göre) dikkatleri belirli haftalardan sonra dağılıyor..etrafa aşırı bir ilgi var..zihni gelişimleri çok hızlı..bu dönemlerde sanırım kuzu kuzu emen bebek aksi bebeğe dönüyor hani diyoruz ya ayakta uyumaya çalışırken mayışınca emiyor o zaman alıyor yok gece emiyor sadece..ee hali ile gündüz emmeyince bizde ek gıdalara takviyelere geçiyoruz..
Dikkatli ol..öğlenleri sessiz ve sade bir odan varsa orada emzir.. Bakarsın alpişinde döngüsümü haftasımı kafa bulutlarımı ne olur ..benim nacizane tavsiyem..
Emmeyen cocuk gecede emmez..biz gündüz emmiyoruz gari:sinirli:

Kerataya bak sen :KK46: tabi cnm emmese hic emmez,ya zaten artik yavastan ek gidaya baslanilan zamanlara gelmisiz,boyle olmasi da cok garip degil hani.. doysunlar da sknti yok ;) bn d tikat idirimmm alpis beye,bi ara oldu oyle kisa kisa emmeler ama sonra eskiye dondu

Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye ki :110: uzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm:anne:
şükür benımkı emıyor canım. 24 saatte 2-3 kez mama verıyorum sadece.

:süslü: uyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Tam olarak istediğim bu değildi ..
Yatağında dönsün dursun ..bakınsın uyusun istiyorum:deli:
göğsünle yatagı nasıl salladın?:KK53:

Sabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivriler :sopa: sonra bir baktım göbek bölgemde fln da var :skandal: bu sivri olamaz, galiba pire :KK57: büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa:KK34:

Sabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivriler :sopa: sonra bir baktım göbek bölgemde fln da var :skandal: bu sivri olamaz, galiba pire :KK57: büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa:KK34:
aboooo hemen ilaçlamanız lazım
yoksa çoğalıyorlar

Banada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim. :olamaz: Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi :KK11: iyi dayaniyolar bana :KK14:
:duduk::KK62:

evet sürekli bi ortam polisi modundayım
Ayy hiç sevmem kaynanamin modu:KK67:

24 canım
Seninki
Bizim de 25 ocak

bişi dicem
adet oldum :KK53::spor:
Adet olunca süt azaliyomus diyola doğru mu

Hadi hayırlı olsun. Rahatlıyor insan. Ben de 14 Mayıs'ta olmuştum:)
:oha:Bi ayı geçmiş neden olmadım.
Yoksaaaa:rolleyes:
:anneadayı: hem de iki aylik:KK46:

Eve bir kedi alsan o pideleri üstüne toplar ;)
Pire nasıl ilaclanir ki?
Rahmetli babam "topal pire gecede 40 yorgan dolaşır" derdi.
Köyde öğretmenlik yaparken pire bit sorunumuz vardı. Bir kedi edindik. Sorun kısmen çözüldü.
Şaka maka fena kasinir pire isirigi, ve sıra sıra olur vücutta.

:KK11: git kız balkona
Pembe çocukluğuna inesim var

Evet hoşuma gitti cidden:KK53:
Zaten bunu daha öncede söylemişti ama uzun süre duymamistim:deli:
Esim benle evlendiginde patates kizartmasi disinda yemek yemezdi benim sayemde yiyor:hamarat: annesi tabi bi kere dedi benim yemeklerimi yemezdin elin kizi yapinca yiyon dedi:işsiz:ben altta kalor miyim .. Senin yaptiklarin guzel degilmis demekki ondan yemiyormus dedim:KK53:
Aynı biz

düşün işte ilk zamanlar ben uyumuyordum bebege ya bişi olur müdehale edemezsem dıye
her sey allahtan olacagı varsa olur. tedbir bizden takdır allahtan. ama aşırıya da kaçmamak gerek.
bebegı eşime verıyorum ve peşinde dolanıyorum, bin tane '' onu yapma, bunu etme'' dıyorum adam bıktı
görümcemı kınıyordum
onu da gectım.
Sur senin bu gorumceni çok merak ediyrm muma çevirmiş kv yi. Ne iş yapiyo

Back
X