2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebislerniz kacta yatryosnz benim oglan bizi bekliyo uyumak icin ya biz uyuyana kadar uyumuyo emzryrm yatirdigm an geri uyaniyo
Benimki de öyle canım. Uykusu olsa da emerken uyuklasa bile gözlerini açıyo etrafa bakıyo ışık var mı diye ses var mı diye dinliyo yatağımıza bakıyo babası yatıyo mu diye ona göre uyuyo sıpa yoksa kıyametleri koparıyo uykusundan inat ediyo yine de uyumuyo.

Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor muo_O
Benimkinin de ayakları çok terliyo sonra soğuyo buz gibi oluyo. Çorap giydirmiyorum önce soğuduğunda giydiriyorum sonra çıkrıyorum. Sürekli ayak kontrolü çorap giydir çıkar öyle uğraşıyoruz.

Benimki de öyle canım. Uykusu olsa da emerken uyuklasa bile gözlerini açıyo etrafa bakıyo ışık var mı diye ses var mı diye dinliyo yatağımıza bakıyo babası yatıyo mu diye ona göre uyuyo sıpa yoksa kıyametleri koparıyo uykusundan inat ediyo yine de uyumuyo.
Ya nasil duzene sokcaz olmaz ki byle kendim bi oturup tv izliyemicek miyim cay icemicek miyim

Ya nasil duzene sokcaz olmaz ki byle kendim bi oturup tv izliyemicek miyim cay icemicek miyim
Canım ilk zamanlar biraz zorlandım sonra iuyku saatini çözdüm. Aksan 9 gibi yatak odasına gideriz lambayı sonduryruz emmerek dalar. Bazen hemen bazen geç dalar. Sabaha kadar lambayı yakman ve konuşmam. Her uyandığında da emdirerek tekrar uyturum sabah 5.30-6.00 ya kadar. Yalnız son zamanlarda çok uyaniyo:duduk:

Survivor izleyen var mı?:KK59:
Yok onu sevmiyorum daa
Muge anli hastasiydim
Sezonu kapatti,bosluga dustum resmen

Kizlar bebislerniz kacta yatryosnz benim oglan bizi bekliyo uyumak icin ya biz uyuyana kadar uyumuyo emzryrm yatirdigm an geri uyaniyo
Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyor

Walla nesli ben de her ay o kadar para veremem doktora. Napcaz bilmiyorum inan.
Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederim

Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uyku

Yok onu sevmiyorum daa
Muge anli hastasiydim
Sezonu kapatti,bosluga dustum resmen

Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyor

Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederim

Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uyku
Yok canım yaa çocuk doktoru. Evet ankaradyım.

Canım orası özel mi ? Hastaneyle ve doktorunla ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misin rica etsem ?
29 mayis devlet hastanesi
Dikmende
Arzu kutlu yaman tecrubeli bir doktor. Cocuga ve bize yaklasimi guzel. Sorunumuzu dinler tedaviyi ona gore verir. Zaten takipli hastasi benim iki oglan da. Surekli ayni doktora gitmek hastaligin seyri takibi acisindan onemli. Biz memnunuz. Denemenizde yarar var derim dikmen civarinda ikamet ediyorsaniz.

Back
X