- 30 Ocak 2015
- 19.805
- 28.237
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.501
Kizlar bebislerniz kacta yatryosnz benim oglan bizi bekliyo uyumak icin ya biz uyuyana kadar uyumuyo emzryrm yatirdigm an geri uyaniyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla nesli ben de her ay o kadar para veremem doktora. Napcaz bilmiyorum inan.Canım ben doğumu memorial da yaptım oradaki doktorlarvcok iyi ücreti çok fazla 220 ydi muayene ücreti çok geliyor o da iyi bir doktor bulmak şart ama nasıl
Benimki de öyle canım. Uykusu olsa da emerken uyuklasa bile gözlerini açıyo etrafa bakıyo ışık var mı diye ses var mı diye dinliyo yatağımıza bakıyo babası yatıyo mu diye ona göre uyuyo sıpa yoksa kıyametleri koparıyo uykusundan inat ediyo yine de uyumuyo.Kizlar bebislerniz kacta yatryosnz benim oglan bizi bekliyo uyumak icin ya biz uyuyana kadar uyumuyo emzryrm yatirdigm an geri uyaniyo
Benimkinin de ayakları çok terliyo sonra soğuyo buz gibi oluyo. Çorap giydirmiyorum önce soğuduğunda giydiriyorum sonra çıkrıyorum. Sürekli ayak kontrolü çorap giydir çıkar öyle uğraşıyoruz.Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor mu![]()
Ya nasil duzene sokcaz olmaz ki byle kendim bi oturup tv izliyemicek miyim cay icemicek miyimBenimki de öyle canım. Uykusu olsa da emerken uyuklasa bile gözlerini açıyo etrafa bakıyo ışık var mı diye ses var mı diye dinliyo yatağımıza bakıyo babası yatıyo mu diye ona göre uyuyo sıpa yoksa kıyametleri koparıyo uykusundan inat ediyo yine de uyumuyo.
Neyse demek ki normalmis canimBenimkinin de ayakları çok terliyo sonra soğuyo buz gibi oluyo. Çorap giydirmiyorum önce soğuduğunda giydiriyorum sonra çıkrıyorum. Sürekli ayak kontrolü çorap giydir çıkar öyle uğraşıyoruz.
Ya nasil duzene sokcaz olmaz ki byle kendim bi oturup tv izliyemicek miyim cay icemicek miyim
Canım ilk zamanlar biraz zorlandım sonra iuyku saatini çözdüm. Aksan 9 gibi yatak odasına gideriz lambayı sonduryruz emmerek dalar. Bazen hemen bazen geç dalar. Sabaha kadar lambayı yakman ve konuşmam. Her uyandığında da emdirerek tekrar uyturum sabah 5.30-6.00 ya kadar. Yalnız son zamanlarda çok uyaniyoYa nasil duzene sokcaz olmaz ki byle kendim bi oturup tv izliyemicek miyim cay icemicek miyim
FıyPembe cuma mustan uçağa binicez ınş.![]()
Sorma sabiha gokcenden sonra hipermarketten köy dükkanına gider gibiFıy
Aman ne havalanıııı ne havaalanı..dikkat et kaybolma..kaçta binceniz![]()
Yok onu sevmiyorum daaSurvivor izleyen var mı?![]()
Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyorKizlar bebislerniz kacta yatryosnz benim oglan bizi bekliyo uyumak icin ya biz uyuyana kadar uyumuyo emzryrm yatirdigm an geri uyaniyo
Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederimWalla nesli ben de her ay o kadar para veremem doktora. Napcaz bilmiyorum inan.
Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uykuBenimki de öyle canım. Uykusu olsa da emerken uyuklasa bile gözlerini açıyo etrafa bakıyo ışık var mı diye ses var mı diye dinliyo yatağımıza bakıyo babası yatıyo mu diye ona göre uyuyo sıpa yoksa kıyametleri koparıyo uykusundan inat ediyo yine de uyumuyo.
Yok canım yaa çocuk doktoru. Evet ankaradyım.Yok onu sevmiyorum daa
Muge anli hastasiydim
Sezonu kapatti,bosluga dustum resmen
Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyor
Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederim
Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uyku
O zaman 29 mayis arzu kutlu. Bizim doktorumuz memnunuzYok canım yaa çocuk doktoru. Evet ankaradyım.
Canım orası özel mi ? Hastaneyle ve doktorunla ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misin rica etsem ?O zaman 29 mayis arzu kutlu. Bizim doktorumuz memnunuz
o kadar sevınme telımde netım var. gidecegım yerde de varOh be..
Az kafamız gözümüz dinlensin![]()
aynı sekılde...Benimkinin de ayakları çok terliyo sonra soğuyo buz gibi oluyo. Çorap giydirmiyorum önce soğuduğunda giydiriyorum sonra çıkrıyorum. Sürekli ayak kontrolü çorap giydir çıkar öyle uğraşıyoruz.
29 mayis devlet hastanesiCanım orası özel mi ? Hastaneyle ve doktorunla ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misin rica etsem ?