2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvalide geldi az önce 40dk indirmedi kucağından. .uyutcam diye aldım..deli oluyorum ya çocuğumu kucağına aldı mı..yaptığı da dizine dayamak. .ne anlıyosa. .alırsın 5dk sever koyarsın yerine..her seferinde de alma kucağına diyorum bi de..

Atom hatırlarsan benim kızım da çok ishal oldu ve kilo alamadi rotadan sonra. Ben 2. Dozu yaptirmadim basta hatta ama sonra tam son günü başka bir doktora daha götürdüm guvendigim şu memorialdaki Ercan bey ona da danistim ve 2. Dozu uyguladik rotanın. Ve hiç ishal olmadı bu sefer. Ercan bey denk gelmistir rotadan ishal olmamistir demisti
Banada 2 doktor rotadan kaynaklanmaz cunku 15-20 gun sonrasi, hemen sonrasi olsa rotadir ama cok gecmis uzerinden demislerdi, yine farkli 2 doktorda rota asisi sonrasi ishal oluyor dedi. Yani yine belli degil. Yakinda banyo suyunu bile kaynaticam cocugun nerdeyse :KK12: Malesef bu seferde ishal oldu yine tesaduf olamaz sanirim, buda rota asisi kaynakli bence. Ilkinde 15. Gun baslamisti bunda bisey olmadi diye seviniyodum 20. Gun basladi bu kez.

Kayınvalide geldi az önce 40dk indirmedi kucağından. .uyutcam diye aldım..deli oluyorum ya çocuğumu kucağına aldı mı..yaptığı da dizine dayamak. .ne anlıyosa. .alırsın 5dk sever koyarsın yerine..her seferinde de alma kucağına diyorum bi de..
Hic sevmem. Hele sicakta. Yapis yapis. Kendim bile almiyorum o istemedikce, cok terliyolar zaten onlarda bizlerde. Kendi ailem bile olunca uyariyorum ben, kizan kizabilir...

Hic sevmem. Hele sicakta. Yapis yapis. Kendim bile almiyorum o istemedikce, cok terliyolar zaten onlarda bizlerde. Kendi ailem bile olunca uyariyorum ben, kizan kizabilir...
Evet ben de almıyorum ağlamadıkça..yazık günah..benim annemler söz anlıyo da bunlar laftan anlamıyor. .eşimle küstük bişey deil ..

Bi rahatsızlık bulduklarında iyi doktor olduklarını sanıyolar bence. Bi bak da "Hay maşallah " de be adam:KK67:

Pembedon5 Pembedon5 senin MAŞALLAH napıyo:KK53:
:KK14: eksik.. Tam olarak Maşallah taştan
30 unda ziyaret edicez ..param ile oğlumu sevcek:deli:
Dr umun adı bile bana göre biçilmiş kaftan:KK70:

Pacifier-Solid-Food-Baby-emzik-font-b-Spoon-b-font-font-b-feeding-b-font-font.jpg

Back
X