2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiiki çok zor herşeyi evham yapıyoruz ah dese neyi var acba diye çabalıyoruz allah yardımcın olsun üzüldüm kuzucuğa :KK43:

Başında bekliyrm
Uyuyo
Tıkanır duymam falan:anne:[/QUOTE]
Ah annelik ne kadar muhteşem ve ne kadar zor bişey..
Yeterki yawrularımız iyi olsun..

ayvakabuguu ayvakabuguu ve biricikim
Kızlar gelmiş geçmiş olsun..gwçmiş olsınlrı görünce geri döndüm sayfalarda..
Off.gündüz sıcak gece soğuk..havalar bebeklerimizi yordu..sonuçta bahar nezlesi soğuk algınlığı kırıklığı kırgınlığı diye şeyler var..
Ee bide kulağımda anneannemin sesi üşüyenin üstüne kar yağar..
:110:
Bebeklerimizi korusun mevlam..
Kızlar sık kontrol ve ıhlamur falan verin..ayaklarını üşütmeyin..donunun içine sokun switlerini..varsın hoş durmasın..
Üzülüyorum ya böyle burda birinize bişi olunca..
Sırtınızı sıvazlamak ve sabret anne demek istiyorum..bebeişlerinizi de sizide seviyorum..:KK200:
Ya ne duygusal oldum..
Geçicek anniişler ..geçicek..öpüyorum:anne:

ayvakabuguu ayvakabuguu ve biricikim
Kızlar gelmiş geçmiş olsun..gwçmiş olsınlrı görünce geri döndüm sayfalarda..
Off.gündüz sıcak gece soğuk..havalar bebeklerimizi yordu..sonuçta bahar nezlesi soğuk algınlığı kırıklığı kırgınlığı diye şeyler var..
Ee bide kulağımda anneannemin sesi üşüyenin üstüne kar yağar..
Bebeklerimizi korusun mevlam..
Kızlar sık kontrol ve ıhlamur falan verin..ayaklarını üşütmeyin..donunun içine sokun switlerini..varsın hoş durmasın..
Üzülüyorum ya böyle burda birinize bişi olunca..
Sırtınızı sıvazlamak ve sabret anne demek istiyorum..bebeişlerinizi de sizide seviyorum..:KK200:
Ya ne duygusal oldum..
Geçicek anniişler ..geçicek..öpüyorum:anne:
Hamilesin o zaman

Bebeği rahatsız olan kizlar..
Bizimkinin burnu çok tıkalı
Oksuruyo
Ardından bir ki kez sanki boğazında balgam varmış da tikamis gibi yapıp ardindan kusuyor
Sizde de oldu ya bu kusma
Hastaneye mi görürsek

Burun tıkanıklığı
Ama ayağa kalktığında salya sümük şakır şakır...
Boğaz doluluğu
Öksürük
Hapşırık
Hepsi vardı...

Ama kusma olmadı

Belki Uzunca nefes alamayıp balgam tıkadıysa kusmuş olabilir...
Salladım...
Çünkü ne yapacaklarını bilmiyolar...
Ne sümkürebikiyolar ne de geri çekebiliyolar
Aynı şey balgam içinde geçerli...

Bekle canım..
Uyursun sonra.
Ben bekledim çünkü
Nefes alamadıkça hafifçe kucağıma aldım
Düzelince geri yatırdım
Yatarken tıkanıyolar

Biricik gecmis olsun sanada. Dikkat etsek te olabiliyor. Hava gunesli disari cikariyoruz esinti var hafifte. Emekledikleri icin alttan ben iki kat giydiriyirum. Yer soguk oluyor. Tulumlarida bir an once almak lazim ustlerini acip usurler. Sur keci biynuzu ozunu sordinmu. Ondan sabah bir kasik esimle biz yiyoruz. Yedigimizden beri soguk alginligini cok hafif atlattik. Akcigerlere cok iyi geliyor. Oksuruklere. Bu nedenle ogluma vermek isterim. Sigara icenlerede iyi geliyor.

Biricik balgam kusturuyordur. Balgami yutuyordur. Kakada balgam girebilirsin. Yanliş kacip akcigere giderse enfeksiyonda yapabilir. Dr a gitmende yarar var canim ne olur ne olmaz. Ne kadar surecek belli de degil.

Benimkide oyuncaklarla oynamiyor. Bide bir kac gun iki oyuncagi veriyirum ertesi gun baska sıkılıyor . Yeni oyuncagi anliyir hemen gülüp gülüp bakiyo bana. Pelus oyuncaklari ayıcik bilmem ne hic sevmiyo. Halkali oyuncaklar digerlerinide bende alayim . İnsallah oynar. Benimkine konusan insana benzeyen birsey alsam daha uygun. :işsiz:

Hiuf seninkininde uykusu az. Gunduz zaten azuyuyir oda en ufak sese kalkiyor hemen. Simdi zaten arada inluyir dusten . Ustten iki koca dus geliyor . Biri patladi.

Back
X