- 30 Ocak 2015
- 19.781
- 28.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.221
Ay bu oglusun gazi da kokmaya basladi artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlanın da sol gözü sanki içeri bakıyor gibi canım..bazen kafama takılıyor..ama resimlerde düz bakıyor ,Zeynep hanimi bi kontrol ettiriyim dedim,9 ay 6 gunluk. 10 kilo 71 cm. 44,5 kafa. Kuculmus bingildak olmasi gerektigi gibi dedi. Hala dis olmadigi icin ve zaten kisda geeldigi icin verdigim d vitaminini 2-3 gunde bir 2 damla verebilecegimi soyledi. Sag gozu sanki iceriye bakiyo saniyodum, goze de gittim muayeneye. Gitmez olaydim... yikildi hastane. Ne bir kan almada ne bir asida boyle aglamadi. Bisey yok dedi ama tekrarlansin 1 yasinda dedi. (Tovbeler olsun) basima agri girdi ya... dahada yasina kadar hicbir yete gitmem![]()
23.30 da yattı gece 10 da uyandı..Aynen canim dun aksam 10 bucukta yatrdm mesela normal de 9da uyumus oluyodu
Yeni diş geldiğinde böyle yaptı benimki pembe...Oğlan dişlerini birbirine sürtüyo
İncecik 2 diş minicik..yapma dedikçe gülüp yapıyoezmik veriyom ki almaz zati..
Bu ne ya geçici bişimi bu..kıt kıt sesi geliyo![]()
bence evinin düzenini bozma canım..yani kiraya felan verme...canın sıkıldığında ya da can sıkıntısı yaşadığın bir durumda evine gidebilesin..Saol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruzdun kayinvalideye gittik mesela, onada bahsettik biraz, bence olmaz yapamazsiniz dedi hemen
![]()
ben iş kadiniyim çünküsü![]()
Buyuklerin ikiside kusmaktan helak oldu benimkilerin bide nakinam bozulmustu hem cocuklarla ugras hem camasir yika bittimCocuklarimin ikiside hasta. Buyugu iki gundur atesten yaniyo. Kusma var. Kizlar dikkat edin salgin varmis. Kucugunde öksürük ve burun tıkanıklığı var. Hastaneye goturdum serum fizyolojik verdi sekrol ve prospan verdi. Geniz akintisi yok benim her yerim ağrıyor. Cocuklarima bakmaktan kendimi bile unuttum. Onlar iyi olursa ben de iyilesecegim. Allah onlarin agrisini sizisini dindirsin. Ben iyilesirim.
Bu arada cok gecmis olsun canimCocuklarimin ikiside hasta. Buyugu iki gundur atesten yaniyo. Kusma var. Kizlar dikkat edin salgin varmis. Kucugunde öksürük ve burun tıkanıklığı var. Hastaneye goturdum serum fizyolojik verdi sekrol ve prospan verdi. Geniz akintisi yok benim her yerim ağrıyor. Cocuklarima bakmaktan kendimi bile unuttum. Onlar iyi olursa ben de iyilesecegim. Allah onlarin agrisini sizisini dindirsin. Ben iyilesirim.
kıyamammmzor ya.. hatta cok zor, bi damla damlatiyolar 15 dk sonra bakiyolar bi cihazla, sonra o damlayi tekrar damlatiyolar goz bebeklerini inceliyo doktor. Ama o damlayi damlatana kadar, yikti butun hastaneyi. Inat tuttu, kasti kendini. Hic bu kadar katila katila agladigini bilmem yani...
Zeynep oglen iyi uyumadiginda 6-6.30 gibi cildiriyo mecbur uyutuyorum, aksam yatis saatini yarim saat gece cekiyorum. Gece 3de 4de gozlerini fal tasi gibi actigi oluyo, 1 saatte geri anca daliyo. He ayni seyi oglen iyi uyudugundada yapabiliyo, dun saat 5.30dan 6.30a kadar zor uyuttum sabah yine mama vermeye calistim onuda icmedi. Valla bizimde bi duzenimiz yok taaa 6 aydan beri. Kurdurtmuyor bi duzen...
Esyali verelim hem daha kolay daha iyi fiyata veririz dedim ama esim kiyamiyor. Hatta evi hic kiraya vermeyelim diyor bos kalsin. Sikilirsak gideriz.
oyle bir dusunce var ama bakalim, destekleyen oldu, yapamazsiniz diyen oldu..
cok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolardoktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim
amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten
![]()
maşallah...Hareketli ya, ben 56 kiloya dustum sayesinde :)
Kızlar siz sağlıkla doğurmuşsunuzdur inşallah. Ben de gebeyim şuan ve buhar odasına girdim. Bi sıkıntınız olmadı dimi ? Epey olmuş siz yazalı inşallah cevap verirsinizCanim kaplica tatilini brn de cok severim ama internette arastirdigim kadariyla onerilmiyor, girmedim. Bir sorun oldugunu sanmiyotum. Ama tehlikeli olmasi sanir hamileliktr havale riskinin yuksek olmasi. Yuksek isi bebrge, ama ondan da once anneye risk o acidan. 5-10 dk ile bir sey olmaz belki ama kendini zorlama farkinda bilr olmazsin Allah korusun. Tansiyonuna da cok dikkat et.
@Atom heart mother
Vala bebekten vazgeçtim seneye..yaza doğru..inşallah sapancada doğurcam
kaynanan cok biliyo..
Sonra bak keşke çalışsaydom dersin..
Böyle diyen cok ..
oyyy geçmiş olsun...Cocuklarimin ikiside hasta. Buyugu iki gundur atesten yaniyo. Kusma var. Kizlar dikkat edin salgin varmis. Kucugunde öksürük ve burun tıkanıklığı var. Hastaneye goturdum serum fizyolojik verdi sekrol ve prospan verdi. Geniz akintisi yok benim her yerim ağrıyor. Cocuklarima bakmaktan kendimi bile unuttum. Onlar iyi olursa ben de iyilesecegim. Allah onlarin agrisini sizisini dindirsin. Ben iyilesirim.
Bu arada cok gecmis olsun canim
Amanın geçmiş olsun..şifalar size..kendini ihmal. Etme yaCocuklarimin ikiside hasta. Buyugu iki gundur atesten yaniyo. Kusma var. Kizlar dikkat edin salgin varmis. Kucugunde öksürük ve burun tıkanıklığı var. Hastaneye goturdum serum fizyolojik verdi sekrol ve prospan verdi. Geniz akintisi yok benim her yerim ağrıyor. Cocuklarima bakmaktan kendimi bile unuttum. Onlar iyi olursa ben de iyilesecegim. Allah onlarin agrisini sizisini dindirsin. Ben iyilesirim.
Sagol canim. Tek basima mücadele ediyorum ogullarimla ama cok şükür biraz daha iyiler. En kotu gunumuz bu olsun. Yarin oburgun gecer inşallahhayırlısı olsun pembe
neden vazgeçtin...
ben hala kendi içimde karar veremedim :s
oyyy geçmiş olsun...
ikisi birden oluyor 2 çocuk olunca kapıyorlar birbirinden...
sende iyi bakmaya çalış kendine
yoksa hepinize birden bakacak olmaz
Sagol pembe.Amanın geçmiş olsun..şifalar size..kendini ihmal. Etme ya
Katılıyorum bee hiiif dibine gadan...kıyamammm
korkmuştur
artık herşeyin farkındalar
ortam doktor vs hepsi etkilemiştir
üstüne bide tene müdahale gelince tehlike var sanmıştır
melek yaaa
canım uyku düzenine gelince
akşam uykuya geçmesi iyi oluyor ya
hem onun için hem benim için...
ama gel gör iki herşeye hemen bozuluyo
bi dişe bozuluyo
bi misafir geldi mi bozuluyo
vs vs vs
biri aylar önce yazmıştı kim hatırlayamadım
bi düzen kurmak için günelrce uğraşıyoruz çaba harcıyoruz
bazen başarılı bile olmuyoruz
ama bunlar bozulan düzene hemen nasıl adepte olup alışıyorlar...
anlamak mümkün değil vallahi...
Aslana koç yükselenli ablamla konuştum..irdeledik..hayırlısı olsun pembe
neden vazgeçtin...
ben hala kendi içimde karar veremedim :s
oyyy geçmiş olsun...
ikisi birden oluyor 2 çocuk olunca kapıyorlar birbirinden...
sende iyi bakmaya çalış kendine
yoksa hepinize birden bakacak olmaz
Oh oh şifa olsun..ama ya bahar işte..ne yapsak kapılıyor işte..geçip gidecekte olan sana üzüntü işte..Sagol pembe.
Onlarin acusi agrisi olunca kendimizi unutuyoruz istehep beraber ıhlamur ictik.
Günaydın kızlar güne bebislerimizin gülüşüyle başlamak ne güzelçok şükür rabbime
![]()
Hareketli ya, ben 56 kiloya dustum sayesinde :)
Yogurdu bilmemdeYogurtlami 10 kilo oldu![]()