2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar c&a dan bahsetmissniz gittim bugün öyle ucuz da değil iki tane pijama aldım çorap aldım bir de mont baktım paşaya guydurdum sanırım begrndo güldü baya :KK49: ama ben begrnmedim boyle cicili bir mont arıyorum hem de sıcak tutsun bakalım aramaya devam :cool:bebek arabasni eşya tasimak için kullaniyoruz:deli: beş dakika zor duruyor :anneadayı:

Kızlar c&a dan bahsetmissniz gittim bugün öyle ucuz da değil iki tane pijama aldım çorap aldım bir de mont baktım paşaya guydurdum sanırım begrndo güldü baya :KK49: ama ben begrnmedim boyle cicili bir mont arıyorum hem de sıcak tutsun bakalım aramaya devam :cool:bebek arabasni eşya tasimak için kullaniyoruz:deli: beş dakika zor duruyor :anneadayı:
Outletinde biraz indirim var. Oda cok degil yani. Annemlerin ordaki magazasi indirim yapilmadan kapanmiş. Bende indirimini beklemistim.

Bizimkinin toplam 7disi cikti,8.cikmak uzere.. gecen girdigimde hiufa 6 tane miii dediydim ardindan alpin art arda 3 tane cikti.. cocugu cok zorladi. Senin bebiskoo bakalm ne zamana beklio :anne:
Canım hoşgeldin.Alp in de dişleri hayırlı olsun.
Bugünlerde oğlum çok huzursuz belki de dış gelecek ama hiç belirti yok
Tatil sonralarini hiç sevmiyrm
Allah kolaylık versin

Lcwdada guzel montlar vardi canim e bebekte de var ama baya pahali yaa minicik seyler bizim kıyafetler den pahali valla :D

Lcwdada guzel montlar vardi canim e bebekte de var ama baya pahali yaa minicik seyler bizim kıyafetler den pahali valla :KK70:
E bebek uçuyor fiyatlar :deli: lcw gecen bakmıştım fazla yoktu bugün vakit bulamadım koca kişisi de kendine kıyafet aldı pasa da kucakta yordu baya eve zor geldik :deli:yoruldu uyuyor :anne:

eşim ayrı yatıyor :=) cocuk varken hayatta almam yataga
uykusunda konusup el kol hareketlerı yapıyor bazen
Bizde de durum aynı :olamaz: ben çok tepki alıyorum bu durumdan ötürü.

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Normal doğumda sancin sabaha kadar sürecek diye birşey yok. Benim sancım gece 12de başladı 3te dogum gerçekleşti :nazar:
Ve drunun dediği gibi nöbetçiye devrediyorlar seni. Drumdan söz almıştım oysaki gelecekti. Sözünde durmadı. . Ama iyiki de gelmemiş. Çünkü tanımadığım drdan cekindigim için hiç naz yapamadım. Bi güzel doğurdum:anneadayı:

Allah bir avazda kurtarsin..

Bizde de durum aynı :olamaz: ben çok tepki alıyorum bu durumdan ötürü.

Normal doğumda sancin sabaha kadar sürecek diye birşey yok. Benim sancım gece 12de başladı 3te dogum gerçekleşti :nazar:
Ve drunun dediği gibi nöbetçiye devrediyorlar seni. Drumdan söz almıştım oysaki gelecekti. Sözünde durmadı. . Ama iyiki de gelmemiş. Çünkü tanımadığım drdan cekindigim için hiç naz yapamadım. Bi güzel doğurdum:anneadayı:

Allah bir avazda kurtarsin..
kimden alıyorsun tepki?

Çevremde öğrenen herkes diyor sonra ayiramazsin iyi değil falan diye.
Bi de eşten ayrı yatilmazmiş :işsiz: bunu diyen de duydum
bildiğim bişi varsa eğer, çocuk diş aşamalarını gecene kadar ona uymak! emzırıyoruz ve gece bin kere uyanıyorlar. ilk zamanlar kundaklı sekılde beşiğinde yatııryordum ve belım agrıyordu artık kırk kere onu ordan alıp emzırmek ya da uyutmak. uykumu hiç alamıyordum dogal olarak tahammul sıfırlanıyordu. anneyız ok. içimizden cıkardık bu bebelerı ok. ama ondan önce de insanız nihayetınde! şu durumda cocuk bana göre daha önemli. hem aynı yatakta yatsak ne olacak ki? cocuk agladıgında baba da uykusunu alamayacak . bari birimiz alsın uykusunu. bu aylarda nasıl yattıkları ortada bebeklerın
yatagın çoğunu o kaplıyor zaten ben bile ucta yatıyorum onun yuzunden. ee babanın da yatış şekli şekil değil.
her bebek de bir olmuyor çeşit çeşit huylusu var.
onları diyen pohhh yesin :KK53: ve alışkanlık dediğin şey 3 gün ile en fazla 2 haftalık eğitime bakar bence!
bu durumda anlayışsız eş de allahından bulsun :KK70:

bende mama, ıslak mendil ve bez alıyordum. bezi almayacagım artık
bozdu prıma
Canım ayni şeyi düşünüyorum ama gecen annem aktif getirdi primanin hic begrnmedim ya dolunca kabariyor taşıyor pisik falan da yaptı premuim care de kalite düştü ben de farkndayim ama ne alaçam bilemedim :deli:

Canım ayni şeyi düşünüyorum ama gecen annem aktif getirdi primanin hic begrnmedim ya dolunca kabariyor taşıyor pisik falan da yaptı premuim care de kalite düştü ben de farkndayim ama ne alaçam bilemedim :deli:
sızdırma, pişik bizde olmadı hiç. kokusundan ve içinden çalınan malzemelerden şikayetcıyım genelde. bezin bazı kısımları boş resmen. ulen hani bim , a101 bezı dıyorlar yaa
ınan en sonunda gidicem onlardan alıcam heee. dünya kadar para verıyoruz bezlerde iş yok.

Back
X