2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaarr kızlar. Adetim gecikti. Gerçi tam düzene oturmamıştu ama yine de içime bi korku düştü. Bu arada bir ara kanamam oldu. Sol kasığımda batma var bikaç gündür. Adet belirtisi mi hamile miyim bilemedem. Gerçi korunuyoruz yani pek mümkün de gözükmüyo ama... Adamı eczaneye yolladım az önce test almaya. Bu korkuyla uyuyamam dedim. Allah hayırlısını versin de hamileysem ya niydecüükk :skandal::oha::KK57:

Benim de hala duzene girmedi,1er hafta ileriye atiyor her ay.. ben bu aydan korkuyorum bakalim ;) hayrola ya hepimz sanki 9.ayi beklemisiz :confused:

Canım bebis emiyirsa düzensiz olur diyorlar ben de bu qy ilk defa adet oldum diğer ay nasıl olacak bakalım evham yapma hemen bu saatte adama da yazık niye gonderdin hayırlısı olsun hakkında sonucu bize de bildir :duduk:

:KK45:
Hayirlisi canim ama adet duzensizligi olur. Son bahar gecis donemleri. Yada ikinci haber de senden:eek:. hbr ver

Benim de hala duzene girmedi,1er hafta ileriye atiyor her ay.. ben bu aydan korkuyorum bakalim :KK66: hayrola ya hepimz sanki 9.ayi beklemisiz :confused:

Ayy yokmuş nasıl rahatladım. 2. yi tabiiki de istiyorum hem de çok. Allah nasip ederse. Sadece şimdi hazır değiliz.

Hasta anne ve minnoslar Allah hepimize şifa versin.
Ya kızlar benim oglumda galiba hala gaz sikintisii var iki gündür fark ediyorum.
Gece uykusuna geçmeden önce yirtinip duruyor sonra bir iki yellenip rahatlıyor.
Sanırım uykusizlugu biraz da bu yüzden

İstahsiz oluyor. Soguk alginligina tarhana , tavuk corbasi cok iyi. Biraz daha iyi olsun icer. Sevdigi seyi ver. İhlamur cayi icirebilirsin. Ilık ılık yumusar onunda. Baska icirebilecegin cay var mi bilmiyorum. Taze hurmada oksuruge iyi. Cok yarari var hormonsuz bide dene bi.
Ihlamur veryrm canim sabah ogle aksam ne kadsr icerse corbayida suluguna koydm bi iki yudum aldi allahtn emiyo

Ates yok cok şükür ama burun akıntısından uyuyamiyo uyanikken sorun yok uyurken surekli burnu tıkanıyo zar zor temzlyrm sanada geçmiş olsun canim
canım eczaneden burun aspiretörü almıştım,burnunu onunla temizliyorum kolay oluyo..yine bu gece ateşlenip terledi..bugün bebişlerimiz için iyi geçer inşallah..

canım eczaneden burun aspiretörü almıştım,burnunu onunla temizliyorum kolay oluyo..yine bu gece ateşlenip terledi..bugün bebişlerimiz için iyi geçer inşallah..
Bende onla temzlyrm ama burnuna soktrmyo ki aglata aglaya tmzlyrm napiyim dun temzledm ihlamur icirdim yatrdm 1 kere uyandi gecd biraz oksuruk var ama ya

Ben de bakiyorum kimse yazmiyor geri cikiyorum. Evdeyiz,kucagimda uyudu benim de icim gecmis yaa,tvde de turk sinemasi cikinca beni de uyutmus :) doktora gittiniz mi siz? Nasilsiniz bugun?
Bende uyucsm smdi insallh iyiyiz canim gtmedik arda gece iyi uyudu tikanmadi burnu geçiyo heralde zten gtsekte ilac vermicek bende daha iyiyim dun cok kotydm atesi felan olmaz insallah gecer bi an önce

Back
X