2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebisin karninda kirmizi kirmizi noktalar cikti. Ucu hafif ele degisiyor yani sivri biraz. Kabarik degil,sulu da degil.. alerji ya da kizamik uzerinde duruyoruz da ikisi gibi de degil ilginc.. farkli bir sey yemedi yani alerji sanmiyorum. Kizamik olup olmadigini anlamak Icin de daha beklemek lazim..bi de uc gun once suratinda cikti sanki sinek isirigi gibiydi. Ertesi gun bacaklarinda cikti. Derken simdi karni.. nedir bu oglumun 2aya yakindir cektigi vallahi.. istahi da gelmedi,toplasan bir ogun bile yemiyor 2aydir

Bebeginin adi poyraz mi . Bu nada poyraz sectiklerim isimlerin arasinda. Nasil poyraz yaramaz mi hareketli mi. Oglum hareketli buda dr hep hareketli kipir kipir diyo. İlk oglumda oyleydi karnimda hala oyle. Ne koysam hareketli olacak zaten. Simdikinin cinsiyeti ne senin
Valla korktugum kadar yok canim mesela benim icin yaramazlik ayri hareketlilik ayri cok hareketli bi cocuk ama oyle Allaha sukur huysuz bisey deil ama memeyi biraktik ondan olsa gerek bikac gundur fazla aglamaya basladi hic aglamadigi seylere simdi biberona devam sütüne donduk onu icerek uyuyo buna alismasi iyi mi kotu mu bilemedim sen emziriyomusun

Kizlar bebisin karninda kirmizi kirmizi noktalar cikti. Ucu hafif ele degisiyor yani sivri biraz. Kabarik degil,sulu da degil.. alerji ya da kizamik uzerinde duruyoruz da ikisi gibi de degil ilginc.. farkli bir sey yemedi yani alerji sanmiyorum. Kizamik olup olmadigini anlamak Icin de daha beklemek lazim..bi de uc gun once suratinda cikti sanki sinek isirigi gibiydi. Ertesi gun bacaklarinda cikti. Derken simdi karni.. nedir bu oglumun 2aya yakindir cektigi vallahi.. istahi da gelmedi,toplasan bir ogun bile yemiyor 2aydir
Bizimde yüzümüzde var cok uzun zamandir kendi doktorumuz once kuruluga bagli dedi mustela krem onerdi fazla kullanmadim daha sonra egzama dedi onun icinde bir krem verdi fakat ben onu da kullanmadim kendi haline biraktim arada bi kizariyo bazen sönüyö belki oyle biseydir cok gecmis olsun

Valla korktugum kadar yok canim mesela benim icin yaramazlik ayri hareketlilik ayri cok hareketli bi cocuk ama oyle Allaha sukur huysuz bisey deil ama memeyi biraktik ondan olsa gerek bikac gundur fazla aglamaya basladi hic aglamadigi seylere simdi biberona devam sütüne donduk onu icerek uyuyo buna alismasi iyi mi kotu mu bilemedim sen emziriyomusun
Yok canim 6 ay emzirenildim. Bende gece biberonla sut iciyor. Onu kestim. Sabah 6 da devam sutu veriyorum. Benim oglum hem yaramaz hem hareketli . Alissin birsey olmaz sutu birakmasin sonra sut icer. Ara verince sonra sutu kabul etmeyebilir. İstahsiz olunca yemek yemeyince devam sutu iciyor benimki iyi birsey bence

Gecmis olsun canim ya. Bizimde oluyor bizimki isilik. İci sivri disari dogru sicak havada oluyor . Cok terliyor. Dgzemamizda vardi sukur bir kere oldu gecti. O kirmiziydi sadece dokuntu disari dogru sivri su dolu degil. Sadece kirmizilik. Az sislikte oluyordu bazilarinda. İsilik olabilir mi. Cok pisik gibi kuzarik olan yere pisik kremi suruyorum. Diger yerlere Deniz tuzuyla yikayip sonra duruluyorum. Yada yikamadan once surup sonra yikiyorum. Dr a gittiniz mi. Deri hastaliklarindada dr gormek istiyor tani koymak icin

Back
X