2016 Şubat Anneleri

Tatlm ben yeni 20 haftalık oldum.. Bi iki güne hastaneleri arayıp fiyat araştırıcam bende :) Ada polikliniği uygun diye duydum ama henüz aramadım.. Zaten Ada pol. Özel bodrum ve Acıbadem dışında düzgn biyer yok Ben hastanelerle görüşüyüm sanada haber veririm :)

Canm bide 562 dışında muayene ücretide alınıyor mu

Canim ikea'da koruma kalkani var nedir ismi bilemiyorum.. merdiven baslarinada monte edebiliyorsun cocuklar gecemiyor.. balkona oyle birsey neden dusunmediniz ki?

Öyle insanlara çok gerek var muayene etmeden teşhis süper ya:)

Tamam canım haber et mutlaka ben sonunda Acıbademde olucam sanırım sende oraya gel bari beraber yaptiririz

Canm bide 562 dışında muayene ücretide alınıyor mu
Muayne ucretı ayrı sanırım. Ben de acımademde uzman doktora yaptırıcam fakat özel sıgortam var, bır kısmını öderım sanırım

Onur beye ben de gıtmıstım daha once , ıyı bır doktor fakat cok yogun oldugundan sorularıma tam cevap alamıyordum, cok ılgılı gelmemıstı bana

Melih bey mi yapacakmış detayliyi canım biliyor musun
Ben Istanbulda gıdıcem onu yazmamısım Ben Bodrumda tatıldeyken bır kez Tahır ATes'e muayne olmustum onun dısında doktor tanımıyorum

Ben Istanbulda gıdıcem onu yazmamısım Ben Bodrumda tatıldeyken bır kez Tahır ATes'e muayne olmustum onun dısında doktor tanımıyorum
Benim Dr um Tahir Ateş, Melih bey Prof ve perinatologmuş istanbul Acıbademde, bodruma gelip o bakiyormus detaylida onu bekliyorum. . Senin gittiğin acıbademde de o mu var tanıyor musun diye sormuştum

Ay tv mi izliyo aglamadan yerim ya Allaha emanet olsun hepsi

Benim Dr um Tahir Ateş, Melih bey Prof ve perinatologmuş istanbul Acıbademde, bodruma gelip o bakiyormus detaylida onu bekliyorum. . Senin gittiğin acıbademde de o mu var tanıyor musun diye sormuştum

Canım ben acıbademe daha once Tansu kucuge gıtmıstım ama devam etmedım cunku benım ıcın pahalıydı. Sımdı bahcelıevler medıcanada Duzgun Korkmaza gıdıyorum arkadasımın da doktoru fakat ayrıntılı ultrason yapmadıgından bana buraya da yazdıgım 5 ısmı verdı. Ben netten arastırdım ve ısyerıme de yakın dıye Cem Batukanda karar kıldım. Ozel sıgortam var fakat bellı bır mıktar kendım oduycem. Medıcanaya hıc para vermıyorum cunkı sıgortam %100 gecıyor

Tahır Ates ıyı bır doktor dıye hatırlıyorum, ultrason cıhazıda kalıtelı,emın ellerdesın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…